0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Hayrlı geceler sizlere birşey danışmak istiyorum,bn kaçarak evlendim sevgililik zamaninda  benle konuşurken bana sinirlenip birisi ile konuşmuş, bunu kaçtıktan sonra ogrendim bir ton laf söylemiştim, birbirimizi seviyoruz evlenmemizi aliem istememişti kaçıp evlendik erkek tarafı düğündü altındı ellerinden geleni yaptı dört yıllık evliyiz ( kız tarafı ile hala konuşmuyoruz)ve bebeğimiz var ama eşim bazen bn sinir olayım diye kızlara bakıyor ve banada şuna bak vs diyor en yakın örnek çok kısa şort giyen birisine altı gözüküyor resmen demişti.

Geçenlerde sosyal medyadan bir kadına ürün için yazmış ilk gostermek istemedi sonra canım sıkılınca gösterdi bugün de yabancı bı numara görüntülü aramış ona ingilizce mesaj atmış ilk?? Koymuş sonra devamı gelmiş ama çok değil ve arşivlemis. telefonuna bakarken gördüm birkaç gün oldu dolandırıcı vs ise diye arşivledm diyor ister istemez işkillenmeye başladım. Smdide trip atıyorum:/ bir iki yanıma gelip şey etti sonra uyudu.bnde yüzüne vurdum yaptıklarını evlenmeden önceki şeyi de söyledim hep yüzüme mi vurcaksn dedi döndü arkasını bn ne yapaym,kendi kendime mi kuruntu yapıyorum ister istemez canım sıkıldı 

8 Cevaplar

0 oy
(19,512 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sen haklısın eşin düşüncesizlik yapmış ne münasebet yani başka kadınlar hakkında gelip sana birşeyler söyleme cesareti nereden geliyor garip doğrusu 

(49 puan) tarafından
+1

Kiskanayim diye diyor ama bakıyor kızlara bn desem sinirlendirme beni der 

(19,512 puan) tarafından

Ama bu doğru değil insan eşini tabiki kıskanır böyle şeyler yapmaya gerek yok ki bakmak da göz zinasına girer sonuçta 

(49 puan) tarafından
+1

Evet teşekkür ederim yazmak istedim sadece buraya kimseye anlatamadgm için 

(19,512 puan) tarafından

Ne demek ❤️ İyi yaptın insan birşeyleri içinde tutunca rahatlayamıyor birine anlatınca rahatlıyor anca 

-Reklam-
+3 oy
(22,954 puan) tarafından

Bakıyor, bakmak istiyor, kılıf uyduruyor gibi geldi 

+1 oy
(5,439 puan) tarafından

Eşin maalesef çir*kin bir insan. Hakaret algılayan algılasın. 

Gözünü zihnini nefsini kontrol edemiyor bahanesi de sensin. Sen de ona her kızdığında Biscolata erkeklerine bak o zaman.

(49 puan) tarafından

Güldürdün beni :) hala konuşmuyorum arkadasa geldim akşam da yemeğini is yerinde yenmesini söyledim :) 

0 oy
(3,169 puan) tarafından

Eşinin kıskandırmak için tuhaf bir yöntemi varmış doğrusu🤔 sende lütfen eşininde dediği gibi geçmişi yüzüne vurma. Bir süre sonra kendini o şekil yargılayıp kabullenir. Güven problemini tabiyki konuşun ama birileriyle kıskandırarak yada sen zamanında böyle yapmıştın diyerek değil. Çözüm üretin

(49 puan) tarafından

Kolay kolay açmam zaten eskiyi,hepsi sanki üst üste geldi bnde dedim o yüzden 

0 oy
(4,731 puan) tarafından

Canım eskiyi yüzüne vurma ama esinde nasıl bir cesaretki atılan mesajı arsivlemis yani bu büyük olsy bence ne münasebet bu kıskanmak istemesinde ziyade ben baskasinla.konusurumada getiriyor 

0 oy
(23,018 puan) tarafından

Seven insan asla bunu yapmaz 

0 oy
(3,992 puan) tarafından

Sen de onun yaptığını yap. Başka erkeklere bak sonra da ona söyle. Sonra da seni kiskandirip sinirlendirmek hoşuma gidiyor bu yüzden yapıyorum kötü bir niyetim yok de.

(49 puan) tarafından

Arada ona nisbeten yapıyorum sonra da empati işte diyorum ama işin şey tarafi zerre bakasım gelmiyor erkeklerden tiksinmişm 

0 oy
(4,311 puan) tarafından

Bak sana bir gercek abla tavsiyesi 

Her kıyafeti evde giyip özel zamanlar yaşama.

Mesela gunluk bir şort yada crop ile değil fanetezi giyim tercih et.Ikisi çok farklı şeyler.

Günlükte giyinmedigin şeyler ile özel zamanlarını yasa..

Şimdi pek çoğumuzun ilk deneyimleri eşimizle ufak tefek birsey olduysa bazılarının onlarında pek çoğunun esas deneyimleri eşleri ile. Yani birlikte öğreniyoruz.

Şimdi gündelik evde giydiğin şort mini etek ile takıldığın zaman kocanla,disrada sende öyle birini gördüğünde esinde öyle birini gördüğünde aklı cinsellige gidiyor tam olarak oraya oturtuyorsunuz.

Önce düşünme sistemini değiştirmek için günlük akışa uygun hareket etmek gerekli.Davranislar düşünce sistemini altını değiştirir zamanla böylelikle sen ve esin ilerleyen yaşta da dışarıdaki insanların giyiminden neredeyse hiç etkilenmzsiniz.

Bunu neden yazdım esin bu kadar açık kart ile oynadığına göre bunu kıskandırma amaçlı kullanıyor ama yönetim çok yalnis extra hiç hirsey yapma al karşına bu durumun hoşuna gitmediğini rahatsızlık hissettiğini, bu duyguyu sevmediğini seni olumsuz düşüncelere ittiğini söyle.Ve aynı davransa devam ettii zamanlarda tepkisiz kalıp Dern bir mesafe koy kendi durumu toplamak ickn cabalasin kendiliğinden barışma ,rol çalma işler biraz dengeye gelsin.

Anladigim sen kıskançlık hissedip geri barışıyorsun o sıfır çaba ile tekrar tekrar yapmaya cesaret ediyor.

Tatli bedeller ödetebilirsin :)

(49 puan) tarafından

Teşekkür ederim bilgilendrmeniz için  dünden beri istemsizce konuşmuyorum sabah işe giderken uyanmamisim sessizce gitmiş sabahdan beri hiç yazmadım arkadasa gidecektik ben bırakayım dedi böyle mi yapacaksın küs mü olcaksn böyle mi devame deceksn vs dedi bnde küs değilim dedim sadece bir hicbirsey demedim inerken bile öpmek istedi normalde dışarda iken biri görür laf eder vs diye sevmez öyle şeyleri bnde hayr birisi görür dedim (bu geldgmz arkds genelde hep pencereden bakyor onu kast ederek)

Biraz açık yazdım ama konusabilcgm kimsem yok

(49 puan) tarafından

Çok cinsel meraklısı değil genelde yorgun oluyorum diyor işten sonra, evlendigimzde  bn istekli olurdum uzun zamandır bn isteksizim o geliyor ve giyimin pek önemi olmuyor gibi, doğrusu onun için bişey yapmak istemiyorum artk 

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 449 göst.
19 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
9 cevap 306 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 363 göst.

Kategoriler