+7 oy
791 göst.
Diğer kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Hamilelik deyince aklınıza gelen bişey söyleyin yaşadığınız herhangi bişey, bir rutin ne geliyorsa ❤️

Bana göre hamilelik demek, her lavaboya çıktığında iç çamaşırını kontrol etmek, ya kötü bişeyle karşılaşırsam diye korkmak 

Bana göre hamilelik demek, yüz üstü yatarsam bebeğe bişey olur mu, ay bugün hiç hareket etmedi diye kaygılanmak.

Benim bu hamileliğim nedense hep kaygılı geçiyor. Sizin nasıl kızlar ❤️

34 Cevaplar

+8 oy
(7,494 puan) tarafından

Bana göre hamilelik kusmak demek bu aralar😵‍💫😵‍💫

(4,295 puan) tarafından

Amiiiinnn 🤣 bulantıdan sonra mide yanması var sırada. Daha kötüsü bekliyor bizi 

(7,494 puan) tarafından

Deme deme 😂 benim bide kaşıntım oluyor dehşet birde ayak altı yanması uykular haram oluyor iki ay sonra 

(4,295 puan) tarafından

Off her aşaması kötü ama bi okadar da güzel ❤️ 

(481 puan) tarafından

38 ci haftaya kadar kusan ben doğuma gitmeden önce bile kusuyordum çok kötü birşey benim de aklıma ilk o geliyor millet şişmanlar ben hamilelikte kilo verdim 

Ama çok şükür kaygım yoktu nedense düşük riskim olduğu halde bile kaygı oluşmadı ağlama vs de olmadı heyecanlı ve çok mutluydum 

Yanlız yemek yiyemiyordum onuda vitamin takviyeleri alarak hallettim çok şükür 

(7,494 puan) tarafından

Çok kötü mide bulantısı ya Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸

-Reklam-
+3 oy
(2,568 puan) tarafından

Bana göre hamilelik ağızdan gitmeyen mental tat demekkk

(2,568 puan) tarafından

İkinci gebelikte kullanmadım ilaç kustum kullansam da sonra bıraktım ilacı da ama hiç gitmedi 

(4,295 puan) tarafından

İlacı içince kusuyor muydun 

(2,568 puan) tarafından

Evet canım çok midem bulanırdı ilacı da içince kustururdu direk 

Ama bu ikinci gebelikte oldu ilk gebelikte belki de hiç kusmamıştım

(4,295 puan) tarafından

Ben bugün ilk defa kan ilacı içtim ve ilk defa bugün istifra ettim ondan mı kaynaklı acaba 

(2,568 puan) tarafından

Mide bulantısı varsa o da on kötü etkilemiş olabilir 

Bir de aç karnına aldığında ilacı daha kötü oluyor

+3 oy
(14,295 puan) tarafından

Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin onların dünyaya gelmesi için vesile olduk çok şükür♥️

Bir kızın bir oğlum oldu çok şükür ikisinde de hamileliği hep uçlarda yaşadım çok mutluydum heyecanlıydım duygularımın hepsini dibine kadar yaşadım mutluluğum zirvesindeydim

Doğumda öyle kızım da oğlum da doğumu hala gülerek hatırlıyorum gülümseyerek

Genelde benim iki hamileliğimde çok rahat geçti

(14,295 puan) tarafından

Sanırım bir kızınız var ve ikinci hamilesiniz sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin🙏

(4,295 puan) tarafından

Ne güzel benim ilki çok duygusaldım bunda da kaygılıyım, sanırım başta düşük riskim vardı progestan kullandım ya ondan kaynaklı bişey olur diye korkuyorum.

Evet canım nasipse ikincisi yolda geliyor ❤️ Allah razı olsun 

+3 oy
(7,559 puan) tarafından

Bana göre hamilelik demek hayatın alt üst olması demek

(4,295 puan) tarafından

Aaa neden öyle düşünüyorsun bulantı mide yanması yüzünden mii

(7,559 puan) tarafından

3 çocuğum var. Bulantı kusma vucüt ağrısı halsizlik daha sonra ağırlaşma uykusuz geceler en son doğum stresi ve doğum ondan sonra yeni doğan bebek gazı bebek ağlaması uykusuz geceler bebek dişi bebek kulak ağrısı bebek bebek bebek daha sonra çocuk çocuk çocuk

(4,295 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin inşallah anne olmak kolay değil her çocuk ayrı ilgi ve özen istiyor insan onlara yetişeyim derken kendine geç kalıyor. İnşallah ilerde büyüdüklerinde mükafatını alırız

(7,559 puan) tarafından

Amin canım. Her türlü zor. Biraz kızdığın da vicdan azabı bile seni yer bitirir

+2 oy
(1,407 puan) tarafından

Hamileligim hiç güzel gecmedu aşırı stresli ve ağlamaklı gecti

(7,494 puan) tarafından

Sen yine yırtmışsın ben 9 ay çektim 😂😂

(4,295 puan) tarafından

Of of off 🤣🫢

(4,295 puan) tarafından

5 ay da lafın gelişi 3 yaşı da hala çok mızmız 🥴

(1,407 puan) tarafından

Benim.oglan o stresime o ağlamalarıma rağmen küçükken de smdide genel konuda çok uslu 

Küçükken hiç beni yormadi 

(4,295 puan) tarafından

Maşallah maşallah 🧿🧿

+2 oy
(1,452 puan) tarafından

Onca kayıp düşük kalp atımı bir sürü şeyden sonra artık kendimi asla sevinmemeye endeksledim, hiç hamile gibi düşünmedim yanlızca ben onu nasıl istediğimi nasıl dua ettiğimi ve üzerine aldığım hamilelik haberi ile, yiyecek lokması varsa her türlü doğar yoksa zimbayla tuttursan da gider, lafını kafama yazdım, çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür, gerçekten sımsıkı tutundu bana, şuan iki buçuk yaşında, öyle bir bağımız var ki, ben bir eşya taşıyorum kızım uzağa git düşer diyorum gene de paçamı tutar, anne düşersin anne düşersin der, çok özel bir duygu ya Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın yürekten isteyen herkese nasip etsin inşallah 

(4,295 puan) tarafından

Ayy duygulandım gerçekten, kızım da aynı cam siliyorum anne düşersin sandalyeye çıkıp bişey alıcam aynı şekilde söyler. Rabbim acılarını göstermesin evlat çok farklı bir duygu ya tarifi yok gerçekten 

(1,452 puan) tarafından

Aminn 💖

+2 oy
(1,775 puan) tarafından

Bulanti kusma seker diyeti😂 

(4,295 puan) tarafından

Yaa şeker mi çıktııı

(1,775 puan) tarafından

Evet canim son 4ayim diyetle gecti

(2,534 puan) tarafından

Cnm merhaba bnmde sekerim yüksek cıktı hamileyim dogurdunmı bebegıni

+2 oy
(3,156 puan) tarafından

Benimde çok kaygılı geçerdi 🥹 Bana göre hamilelik aynı bedende bir mucize🤰🥰

(4,295 puan) tarafından

Kurban olduğum rabbimin bize layık gördüğü mucizevi bir hediye gerçekten ❤️

+2 oy
(5,261 puan) tarafından

Bu 3ncu gebeliğim 3ündede tek ortak noktam yumurta ve tavuğu  4 ay ağzımı sürmedim ve kokusuna bile tahammük edemedim ki cinsiyetleri de farkliydi yani :)

Bol bol limon turşu aşermek kızda da oğlandada:)

(4,295 puan) tarafından

Ay ilkinde yerdim de bunda et ve tavuk 🤮 hele mangal kokusundan tiksineceğim aklıma gelmezdi. Şuan yazarken bile midem kaynadı 

(5,261 puan) tarafından

Aynen ayrıntıya girmek istemedim ama bnde öyleydim mangal kokusu köfte kokusu pide kokusu maf ederdi bni şuan 34 haftalık oldu tiksintilerim geçti şükür darisi başına canm 

(4,295 puan) tarafından

Ay inşallah. Yoksa hamileliğimi doya doya yaşıyamıcam

+2 oy
(5,758 puan) tarafından

Ağızdaki pis tat demek kanamalar demek serumlar hastanede yatmalar demek bulantı kusma demek dogum korkusu demek bana bişey olursa arkamda kalanlar ne yapar demek😔

+2 oy
(4,712 puan) tarafından

Bana göre hamilelik içeride büyüyen canımin bana verdiği değişiklikler demek herkesin konuşurken hassas davrandığı sürekli birilerinin dikkat et. Yardım lazımsa gelelim dediği öğrenildi herkesin sevindiğini bir şey demek 

Bir yandanda yine test yapacam pozitif çıkacak ama kimyasal gebelik mıdır diye düşünmek yine test yapacam pozitif çıkacak bebeğim var ama kalbi atacak mi diye düşünmek çünkü 4 tane kimyasal yaşadım biride 3 aylık bebeğimi kaybettim 

+2 oy
(658 puan) tarafından

Ay tövbe ama bana göre şuan çift çizgi bir kabus demek 

+2 oy
(1,672 puan) tarafından

Kan,vahşet,acı,çile iğneler serumlar demek.ama çok şükür sonu güzel bitirdik.şuan 2 tosbiğim var🌸

+2 oy
(22,768 puan) tarafından

Mide bulantısı demek baş ağrısı demek ben çok çektim mide bulantısından hamileliklerim çok zor geçti

+2 oy
(1,587 puan) tarafından

Bana göre şu an hamilelik demek b@ku yedin İdil demek 😂

(7,159 puan) tarafından

Gerçekçi bi yorum 😄

(1,587 puan) tarafından

Kesinlikle 😂

+2 oy
(4,964 puan) tarafından

Elimdeki yumurtayı düşürmeden kırmadan yürümeye çalışmak gibi, çok heyecanlı😂

İki hamileliğim de güzel geçti. Birinde bi ara çok bulantım oldu ama olsun o kadar. O da bi heyecan.

+2 oy
(4,168 puan) tarafından

Bana göre hamilelik demek;

Herkes tarafından özel ilgi görüp her görenin bana hayır duası etmesi ve konu komşunun hergün aralıksız getirdiği pasta börekler demek :) 

Kocama göre hamilelik;

Acaba ne zaman rahat rahat se.ks yapabileceğiz diye kara kara düşünmesi demek :) 

Kaynanama göre hamilelik;

Gelin gene doğuruyor, ona en lazım olan neyse eğer onu asla almamalıyım demek :) 

Görümcelerime göre hamilelik;

Bizim gelin gene ikiz doğuracakmış diye hasetlerinden çatlamaları demek :) 

Kayınbabama göre hamilelik;

Aslan oğluma bak, gene ikiz çocuk yaptı diye düşünmesi demek :))) 

(5,150 puan) tarafından
+1

Hahahahahaahahaa kizzz Allah iyiliğini versin ne güzel özetlemişsin😂😂😂

(4,168 puan) tarafından

Benim hamilelik başka türlü açıklanıp özetlenemezdi zaten :) 

+2 oy
(672 puan) tarafından

Bana gore hamilelik gormeden dokunmadan sevmek.Endise etmek,korkmak,bir cok duyguyu bir anda yasamak.Bugun haraket etmedi acaba bir sorunmu var diye dusunmek.Her belin agridiginda acaba iyimi diye dusunmek ve baskalari.Amma her haliyle guzel icinde minik buyuyor

+1 oy
(6,604 puan) tarafından

Bana göre de tamm eksik yanim tamamlanıyor demek ah keşke sağlığım yerinde olsa cifter cifter dogursam dünyanın en en en güzel şeyi hamilelik doğum onu büyütmek gece uyanmak güne onlarla uyanmak anne diye icerden gelen o ses bitmeyen muhteşem istekler dağılan pislenen ev oyunceklarin ayağına batması uyanmasın diye odaya girerken terlik çıkartıp parmak ucunda yürümek uyurken izlemek gece 1500 kere kalkip üstünü kontrol etmek say say bitmez tükenmez en güzel şey 

+1 oy
(10,147 puan) tarafından

Bana göre hamilelik 

Bulantı,leke, doğum ve diğer çocukların bir kenara atmak kelimlerini hatırlatıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 451 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 101 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 184 göst.