+3 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (3,434 puan) tarafından

image

kardeşim 34 haftalık hamile ve ilk gebeliği. Şu nst ile hiçbir işlem yapmadan sadece progestan reçete edilip eve gönderildi. Ablaları olarak tecrübeli olmasak ne olurdu düşünemiyorum. Doktora olan sinirim hala geçmiş değil ve bunu yapan özel bir hastane. Şuan başka bir hastanede iğne ve serumlarla doğumu engellemeye çalışıyorlar...

7 Cevaplar

+2 oy
(6,563 puan) tarafından

Eğer ihmalkarlık varsa şikayet edin hem hastadan parasını al hemde canlarını hiçe say olurmu hiç nts de sancı çıkmış bebek için ciğer geliştirme iğnesi falan yaparlar  inşallah iki hafta daha dayansa iyi olur

(3,434 puan) tarafından
+1

İnşallah durdururlar diye dua ediyoruz. Bikaç saat önce ciğer geliştirici yapıldı. Bir sürü iğne ilaç. Şuan dinleniyor. Doktora hesap sorduk açılma olmadığı için gönderdiğini söylüyor. Hakaret etmek istemiyorum ama bazı doktorlar gerçekten hakediyorlar yani

(6,563 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
+1

Çünkü bazıları mesleğini sevdiği için değil çok para kazandığı için yapıyor ondan Rabbim yardımcınız olsun inşallah kardeşimde 34+4 de ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti küveze bile girmediler korkmayın dua edin 

(3,434 puan) tarafından
+1

Ciğer geliştirici yapılana kadar dokuz doğurduk ama yapıldıktan sonra bir nebze rahatladık. 34+5 şuanda. İnşallah durur durmazsa da Allah'ın takdiri yapcak bişey yok. 🤲🤲🤲

(6,540 puan) tarafından

Canim benimde 36+5 te boyle yuksekti. Acilma ,su gelme vs yoktu. Hatta ben hic sanci hissetmedim cok yuksek sancilarmis dogum sancisi gibi. Benim yatisimi yaptilar. Serum takildi. Ciger gelistirici yapmadilar. Ama o gece dogururum diye dusundu doktor ve ebeler. Devlet hastanesi olmasina ragmen doktor 2-3 saat bekledi. Neyse iste sabah kadar 4 serum verildi. Dogurmadim o gece sabah eve gectik. Sonra bu kadar yuksek sanci cikmadi. 39+5 te dogurdum. İcinizi ferah tutun. 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Duzenli sancisi var benim nst bu sekilken serum vs kesmedi acilen aldilar doguma 37.haftada sikayet edin bence.

(3,434 puan) tarafından
+1

Birde bu şekilde eve gidip ertesi sabah kalkıp işe gittiğinizi düşünün. Bu resim sabahki nst. Akşama doğru bebeğin kalp atışları da bozuldu sancıların şiddeti de arttı

tarafından
+1

Neden bekletiyolar peki ciger gelistirici yapip almalari gerekir bildigime gore

(3,434 puan) tarafından
+1

Yapılması gereken ilaç iğne serum herşey yapıldı. Daha da durmazsa sezeryana alıcaz dediler. Şimdilik bekliyoruz yani. Benimde oğluma acil sezeryanla doğum yaptığım gece aynı böyleydi nst sonucum

tarafından
+1

Hayirlisi canim saglikla alir insallah kucagina mutlaka sikayette bulunun .

(3,434 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım teşekkürler. Şikayet edileceği aşikar %100 

+2 oy
(569 puan) tarafından

Sancı hem düzenli hem şiddetli, üstüne 34 haftalık bi de. Benim 38 haftada bi sefer 45 civarı bi sancı gördü de salmadı devlet hastanesindeki doktor

(3,434 puan) tarafından
+1

Evet benimde bunu aklım almadı zaten. Devlet hastanesindeki doktorlar epey temkinli. Ama bu özeldeki doktor bu şekilde nasıl eve gönderebilir hayret ettik hepimiz yani.

(569 puan) tarafından
+1

Edilmeyecek gibi değil. Umarım sorunsuz kavuşurlar bebeğe vakti geldiğinde tabi

(3,434 puan) tarafından

Amin inşallah canım teşekkür ederim 🤲

0 oy
(3,174 puan) tarafından

Ayy Allah sağlıkla vaktimde kucağına almayı nasip etsin, gelişmeyi burda paylaşır mısın

(3,434 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım çok teşekkürler 🤲 gelişme oldukça yazarım 

0 oy
(1,638 puan) tarafından

Bazı doktorlar doktor değil o okudukları üniversite falan boş biraz ağır olabilir ama okudukları kafalarına mı girmiyor yoksa vicdan merhamet sahibi mi değiller anlamadım ben bile doktor olmadığım halde nstde ki sancıyı gördüm doktor nasıl görmez benim başıma da ilk gebeliğimde geldi farklı bi durum ben ilk bebeğime 1 senelik tedavi sonucu hamile kaldım 20. Haftadan sonra şehir hastaneine geçtim kendi gittiğim özel doktordan son derece memnun olmama rağmen ilk hamileliğim olduğundan tecrübesizdim ve kim ne derse oraya yönlendim neyse bi doktoru çok övdüler şehir hastaneine boşa özele para verme falan dediler durumumuz da iyi ama aklıma girdiler işte neyse gittim 39.4 günlük hamileyken nst ye aldılar girdim çoktım doktora götürdüm bişey yok 40 olunca acilden giriş yap dediler sancım yoktu zaten nst de çıkmadı kendimde sancı hissetmiyordum 40 haftalık oldum tekrar nst girdim yine sancım çıkmadı doktor 41 e kadar bekle dedi ne alttan muayene yapıp açıklığa baktı ne başka bişeye içime kurt düştü önceden gittiğim özel doktoruma gittim elimde de şehir hastaneindeki nst sonucu var doktor görünce bebeğin kalp atışları düşük çıkmış dedi hemen alttan muayene yaptı 4 cm açıklık var dedi yine nst ye bağladı yine düşük çıkıyor suni sancı verdi eğer çok fazla düşerse hemen sezeryana alırız dedi allahtan çok düşmedi ama azıcık daha geç kalsaydım ya da şehir hastanesindeki doktoru dinleyip 41 haftaya kadar bekleseydim nolurdı düşünmek bile istemiyorum hala aklıma geldikçe o doktora öfkeleniyorum şu an o doktor bulunduğum şehirde adı Türkiye genelinde bilinen bir hastanede görev yapıyor saçmalık değil de ne bu sizinde durumunuz aynı benim gibi olmuş ama allahtan kardeşinizin tecrübeleri ablaları varmış umarım zamanında sağlıklı bi şekilde doğar bebek 

(3,434 puan) tarafından

Bizde yatıp kalkıp ona dua ediyoruz. Allah'a şükür ki biz tecrübeliydikte o şekilde eve göndermedik. Gidip hesap sorunca da yaptığı açıklama bir hayli komik. Nst cihazı yeniymiş her gebede sancı çıkarıyomuş ebesi yanlış yönlendirmiş. Çocuğa anlatsan inanmayacak saçma sapan açıklamalar. Dini imanları para olmuş bir çoğunun

0 oy
(1,497 puan) tarafından

Var böyle doktorlar ilk gebeliğimde 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ve özelde bi doktor hiç bişey demeden göndermişti bi Dr bebeğin öldüğünü göremez mi. 

Geçmiş olsun kardeşinede haftasın küçük değil bebeğin sağ salim alır inşallah kucağına, çok büyük ihmalkarlık var hakkınızı arayın

(3,434 puan) tarafından

Allah'a şükür şimdilik durdurdular gibi doğumu ama sanırım 36 hafta dolana kadar hastanede yatıcak. İkiside sağlıklı olsun da. 

0 oy
(6,717 puan) tarafından

Yok artık ya hem parasını al hem canını hiçe say kesinlikle şikayet edin bariz sancısı var kadının 

(3,434 puan) tarafından

Bu şekilde nasıl eve gönderebiliyosunuz diye hesap sorunca da nst cihazını bahane edip ebesinin yanlış yönlendirdiğini söylüyor. Kendisi sütten çıkmış ak kaşık. 

(6,717 puan) tarafından

Valla bırakma arkasını bu nedir hem dünya para ver 

(3,434 puan) tarafından

Gerekli yerlere şikayet ettik zaten biz kurtardık başkaları üzülmesin diye

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,642 soru

24,047,754 cevap

329,495 kullanıcı

...