+1 oy
237 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar evleneli 1 sene olmadı 6 aylık da hamileyim eşim çok yoğun çalışıyor geceleri çalışıyor bazen gündüz uyuyor yoruluyor anlayışla karşılıyorum buna rağmen evlendiğimiz ilk aylar her gün benimle birlikte oluyordu yoruldum demiyordu ama şimdi ise haftada bir iki kere benle birlikte oluyor en fazla. Kendisiyle konuştum hamileyim beni beğenmiyor musun diye sordum yok onunla ilgili değil iş çok yoruyor diyor, ama ilk zamanlar yormuyor muydu :( zaten ilk zamandan beri ben istediğim zaman birlikte olmuyoruz kendisi isterse oluyoruz onun uygun gördüğü zamanda yıkanmadan önce falan oluyor bu durum da benim canımı sıkıyor hevesimi kaçıyor hep konuşmaya çalışıyorum ama sinirleniyor sadece… sizce ne yapmalıyım kusura bakmayın uzun ve mahrem oldu ama yardıma ihtiyacım var 

7 Cevaplar

+1 oy
(15,987 puan) tarafından

gemel  davranışları değişti mi sana karşı 

(2 puan) tarafından
+1

Yok aynı 

(15,987 puan) tarafından
+2

O zaman sorun etme Demek ki gerçekten yoruluyor birde erkekler hamilikte korkuyorlar birliktelikten 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Eşinle açık açık konuş bu konuda sinirleniyorsa da neden sinirleniyorsun senin ihtiyaçların varsa benim de ihtiyaçlarım var ben de insanım falan de. Sonra hevesini kaçıran durumları da söyle bu şekilde olmasından rahatsız olduğunu böyle olursa ilişki yaşamak istemediğini söyle. Nasıl yaşamak istiyorsan anlat canım. Erkekler anlatmadan anlamıyorlar hatta anlatsan da konuştuğunun %5 ini anlıyorlar o yüzden içindekileri anlamasını bekleme. 

+1 oy
tarafından

Aynı durumdaydım. Ama normal biliyomusun. İlk anın hevesi gidiyor zamanla rutine biniyor. Beğenmediğinden değildir. Normal olması gerek gibi olmuş haftada iki üç anca.

+1 oy
(7,164 puan) tarafından

Normal bence ilk zamanlar çok olur zamanla aralığı uzar. Konuşmak yerine sen davetkar ol madem konuşmak işe yaramıyor 

+1 oy
(22 puan) tarafından

Canım ben 3 . Hamileliğimi yaşadım benim eşimde öyleydi hiç yaklaşmadı hatta inanır mısın hamileliğin son 2 ayından şimdiye kadar birlikte olmadık şimdi yeni yeni 1 aydır falan oda hafta da bir yada iki 

+1 oy
(730 puan) tarafından

Eşimde ilk hamileliğim de öyleydi ve korkuyordu bir şey olur diye ve göbekte oluyor baski yapilmamasi lazım vs zaten rahat olmuyor, şimdi hamileyim yine ayni kaç kere konuştum bende ama ayni o yüzden sıkma canını genelde erkekler de böyle oluyor hamilelik sürecin de , tabi ki insan üzülüyor ben böyle yazmama rağmen kafaya takıyorum yine ama seni beğenmediği veya soğuduğu için değil yani bir çok kişi de yazmış zaten 

+1 oy
(24,300 puan) tarafından

Haftada iki  normaldir şimdi gelirler az diyenler ama hiç bir ilişki başladığı gibi gitmez alışkanlığa dönüşür heyecanı azalır mutlaka 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 283 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.
+1 oy
2 cevap 128 göst.
24 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Gnnc (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,475,855 soru