Merhaba 65 bin lira paraya ihtiyacım var ama bankadan kredi çekemiyorum Borç alacak kimse de yok 65 bin lirayı bana taksit olarak verebilecek kimse var mı yani böyle bir Prosedür var mı bildiğiniz
Tefeciler var seçenek olarak. Ama alırsan g.tü kurtaramazsın. Ve hiç bir cümlemde mecaz anlam kullanmadım.
:D sesli güldüm paçamdan borç akıyor kardeşim ne yapabilirler en fazlaaaa 😄
Vurkaç yaparlar
puhaaa aynn😂kredi kartin varsa altin alip kart ile . baska kuyumcudan nakit sekilde bozdurursun. sonrada karti taksite mi bolersin hepsini kapatirmisin bilmem. acil 65 ihtiyacini giderir en azindan
Sence buradan sana o parayı veren çıkar mı ?
Hiç sanmıyorum
Devir kötü maalesef, Allah yardımcınız olsun inşallah
Canım benim burdaki birinden para istediğimi de nerden çıkardın????
Ne bileyim maasımı teminat gösterip banka dışında borç para verecek birisi işletme vs kimseden para istemiyorum
Kız yorumda verecek kimse var mı diyince sen ne anlarsın 😅
Hayırdır canısı 65 bin liralık borcun mu var
Evet şimdi okuyunca sanki istemişim gibi olmuş ama verecek olan varmı derken bazı şirketler veriyor ya onu sormak istedim
He anladım valla pek bilgim yok o konuda canısı
Sanmıyorum öyle bir yer olduğunu kii varsa bile güven vermiyor. Ah şu borçluluk yok mu ... Rabbım herkesin yardımcısı olsun gerçekten bir evin en büyük huzursuzluk sebebinden biridir borçlu olmak.
Taksitle altın alıp nakite çevirebilirsin
Elden taksit yapan yerlerden telefon vb alıp kapalı kutu satıp paraya çeviriyorlardı ama onlara da taksit sınırı getirildi sanırım. Gene bir sorun belki farklı bir cihazda taksit sayısı fazla ve hemen satış vardır. Ne bileyim çok satılan şeylerden olabilir. Benim tesadüfen şöyle olmuştu Philips ipl aldım memnun kalmazsanız iade seçeneği varmış tuşu bozuk diye iade ettim firma parayı hesabıma iade etti ama ben elden taksitle ödedim cihazın parasını. Sonra annemin adına yenisini aldım. Böyle bir cihaz varsa taksitle alıp iade edip peşin paraya çevrilebilir.
Sanmıyorum. Öyle herkes heryer vermez. Kefil gerek tanıdık gerek samimiyet olması lazım. İşin zor. Alabilirsen guvendik tanidiklarindan ufak tefek iste. Allah yardımcın olsun. Sıkıntın neki ne yapacaksın bu kadar parayı. Eşimle biz 50 bin borcu ödemek için kısa kısa bı senede anca bitirdik. Sen nasıl edersin yaparsın.
Tefeciye git sen
Napack kız terecide 🤣🤣🤣🤣
Aman tefeciydi o 😂😂😂
Aslinda var normal bankadan kredi cikartiyolar haciz yoksa üstüne ama komisyon aliyolar bide findeks raporu icin 400 tl felan istiyolar sen onu aylik ödüyorsun bankaya
1,469,670 soru
24,075,598 cevap
330,909 kullanıcı