+1 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (6,301 puan) tarafından

Mesela sabah kalkiyoruz kahvaltı yapacaz yapmak istemiyor atıyorum yumurta ye diyordum iistemem ekmeğe cukulatayi ben sürüyorum sen ye recele batır zeytin al peynir al ye yok kendine bekliyor snra bişey yemeden kalkıyor mesela yemek yiyecez oturuyoruz tabağına ayrı koyiyorim belki yer dye kendine bekliyor sandalyede uzaniyor resmen yemiyor anaokula gdyor beslemede yemiyor ayakkabisuni giy dyorim bekliyorim giysin yok ila ben gydrcem okulda çocuklardan önce gdyor panduf gymeye herkes gyor içeri giryor bakiyorim kızım halen gymeye calisyor cikistada öyle oyincaklarini dagityor toplamiuor kalemlerini döküyor toplamiyor yatağında asla uyumuyor ilk bsta uyuyordu şuan asla uyimiyor eşimle ayrı yatyoruz hep bagryor telefon kısa kısa izliyor zaten eskisi fazla izleniyor vermiyorim eşim dyor hep etkinlik sayı falan yapsın yapmak istemiyorum dyor bişeyler cizyorim boya dye kaçıyor istemiyorim abim geçen daha kaşık tutamiyor dyor yemiyor ki evde kaşık eline veryorum oynuyor bırakıyor çorbayı üstune dikerek içer yarisinida döker nefesi kokuyor açliktan niye acaba napablirim yardımınıza ihtiyacım var 😒

1 cevap

+1 oy
(4,866 puan) tarafından

Dönüp dolaşıp sizin yapacağınızı bildiği için sorumluluk almıyor olabilir, kolaya kaçıyordur. Bir süre yemiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz. Ya da giyinmezsen parka gidemeyiz deyip, gerçekten giymezse de götürmeyin. Sorumluluğu biraz üzerine yıkmanız gerek sanırım :) Bazı çocuklar anne babayı çok güzel kullanıyorlar. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 383 göst.
+1 oy
3 cevap 110 göst.
+2 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,465,266 soru