Gecen hafta göbeğimiz düştü ama kanama oldu gittik k vitamini yapıldı kanama durdu derken yine kanadı bu seferde dün yakıldı böle olması normal mi
17 günlük bu arada
Çok kanamamış aslında benim bebeğim de. Böyle oldu sürekli geçti
Bu yakamdan sonra oldu daha önce kanayan yeri temizledi doktor
Benim kardeşimim kanamadan bayıldı göbeğinden hastaneye götürdüler ne yaptılar hiç bilmiyorum ama iyileşti bir daha da kanamadı
Kremlediniz mi düşmeden önce. Yağ vs
Yok bişi vermediler
Kremlemwk nemli tutmak daha geç düşmesine neden oluyor . Benim ilk kızımda annem bilememiş kremledi geç düştü eve kanadi
Yaktıysa doktor hiçbir şey sürme elleme banyosunu hemen yaptırma su kaçmasın o bölgeye düzelir inşallah canım
Yok yok birz gecsin zaman bişi sürmedim inş ya
Pansuman yap demedimi benim oğlumda kanamıştı bizimde yaktılar ve K vitamini yapmışlardı ayrıca pansuman yapmamız gerektiğini söyledi
Yaptım işte k vitamini yapıldı tekrar kanadı yine bu seferde yaktılar ama bişi sür et dien olmdı
Yarın ara bakalım doktoru ne diyecek ben kızımda hiç sorun yaşamadım oğlumun 20 gün de anca geçti
Normal.ama.onun icini gazlı bez ile temizlemeniz lazım tertemiz olması lazim
Nasıl yapcm ya
Gazlı bez ile işte parmağını dolay doktor temizleniyor orda pislik kalmaması lazım kontrole gidince temizletin yada
Ha tm saolsın
İçinde rahat olsun normal dikkat et ıslak tutma enfeksiyon kapmasın Allah korusun
1,462,929 soru
23,978,778 cevap
326,395 kullanıcı