+5 oy
858 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (445 puan) tarafından

image

image

Selamün aleyküm kardeşlerim dün paylaşmıştım ya buradan bir teyzemiz ulaştı beşik getirecek diye kızım şükür sığdı hatta rahat bi 2 yıl daha sığar yatak büyük bile geldi kızımın boyu uzun oldu halde oğlum da üzülmesin kıskanmasın diye onuda katıp birlikte çektim 🥰miss gibi yıkanmış tertemiz kar beyazı tlfnumun kamerası iyi değil ben çok beğendim modeline kızım bayıldi yedekli yastık yorgan yüzleri de var çok beğendim tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah benide unutmamış mutfak peçetesi ve perde katmış kullanmak için sabırsızlanıyorum 😍 hepsi çok güzeller 

8 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Allah razı olsun güzel günlerde kullanın bizede kıyafet gönderen arkadaş tertemiz katlamisti ozaman ne diyim rabbim iyilerin önüne hep güzel şeyler cikarsin

(445 puan) tarafından

Banada kızım yeni doğdunda bir abla yollamışti hepsi yeni gibiydi hastane çantama katmistim yolladiklarini Rabb'im niyetlerini kabul etsin inşallah kardeşim 🤲 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ daha güzelleri siizjn olsun inşallah 🤲

tarafından

Hayret size dememişler bakamiyisan niye dogurdun diye😏herkes kalbinin ekmeğini yesin inş 

(445 puan) tarafından

Diyenler oldu şükür kızım şimdi 4 yaşında 

-Reklam-
+2 oy
(5,048 puan) tarafından

Aleyküm selam ablam . Güle güle kullan çok güzel. Mutlu mutlu uyusun bugün fındık.

(445 puan) tarafından

Bizde çok beğendik çok Yeni ve tertemiz çok teşekkür ederiz güzel ablam Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 

+1 oy
(5,325 puan) tarafından

Gule gule kullan canim 

(445 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 

+1 oy
(26,044 puan) tarafından

Yiaaa yirim onlari cok tatliş gözüküyorlar içinde 💖🌹

Allah kalbi güzel insandan razı olsun ❤️

(445 puan) tarafından

Beşiği Kurana kadar başımda beklediler çok heyecanlılar hala içindeler çok teşekkür ederim güzel teyzesi Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 🤲 

(26,044 puan) tarafından

❤️❤️❤️

Cocuk mutlulugunu bilirim cok şeker 🍓♥️🌟

(445 puan) tarafından

Evet 🥲❤️❤️

+1 oy
(3,344 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm . MaşAllah minnoşlara❤️ Rabbim verene de alana da daha güzellerini versin inşAllah

(445 puan) tarafından

Amin inşallah rabbim birini bin etsin inşallah ablamın çok mutlu olduk Rabb'im tüm isteyenlere daha güzllerini nasip etsin inşallah ❤️ ☺️ 

(3,344 puan) tarafından

Amin kuzum. 

+1 oy
(145 puan) tarafından

Maşallah miniklere güle güle kullan Allah razı olsun inşallah gönderen kişiden düşünüp paylaşmış ne güzel:) 

(445 puan) tarafından

Amin inşallah Rabb'im isteyenlere daha güzellerini nasip etsin inşallah biz çok beğendik Rabb'im kabul etsin hayrını inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️🤲 

0 oy
(6,778 puan) tarafından

Aleyküm selam maşallah kuzulara benim kızımında parka yatağı büyüktü uzun süre yattı güzel günlerde kullan inşallah çocukları mutlu edeni Rabbim daha mutlu etsin inşallah 

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Rabbım razı olsun inşallah 

Güle güle kullan canisi 

(445 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 🤲 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 357 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prenses_annesii (1,040 puan) tarafından soruldu
+5 oy
15 cevap 613 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
9 cevap 528 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ecrin2147 (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,975 soru

24,132,341 cevap

334,111 kullanıcı

...