+1 oy
202 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,497 puan) tarafından

Selam kızlar koltuklarımı yıkatcaktm, koltuk takımı 2 çekyat 6sandalye 3200 TL tutuyor, bunun yerine makina baktım nasıl yıkıyor kullanan varmı ?

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,836 puan) tarafından

Kiwi alacaksan a101 indirimlerinden al bence daha uyguna oluyor ben de çok beğeniyorum bunları bebekli evler için çok idealmiş 

(1,497 puan) tarafından

Benmde 5 yaş bi oğlum var 2 ay sonrada doğumum var iyiyse baya elim ayagoçım olur evde. Yıkatmaya vereceğim parayla makina alıyım diyom

(1,836 puan) tarafından

Yani kesinlikle mantıklı benim oğlumda 2.5 yaşında baya kullanışlı olacağını düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
(4,006 puan) tarafından

image

bende bunu almayı düşünüyorum,bunu alıp memnun olan varmı,biraz bilgi verin kızlar 
(1,497 puan) tarafından

Bunun cekim gücü daha iyi tabi parasıda 

(3,272 puan) tarafından

Bende bir yıldır var ve aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Hatta halıları ayda bir falan bunka yıkıyorum mükemmel oluyor.

(2,534 puan) tarafından

Ben aldım çok memnunum..

Tavsiye ederim 

0 oy
(22,745 puan) tarafından

Tam olarak seninle aynı sebeplerden 2 yıl önce aldım. İyi ki almışım. Çok işimi gördü. Ama şimdiki aklım olsa bunun biraz büyüğü var. Halı yıkama Aparatı olan. Onu alırdım. Çünkü bununla halı yıkamak vakit alıyor. Bende de bel fıtığı var. O yüzden zorlaniyorum. Ama çok işe yarıyor bu da. Ve çok az yer kaplıyor. O yönden de çok iyi. Çocuklu evde böyle bişey sartmis yani. 

(22,745 puan) tarafından

Bak üstteki arkadaşın paylastigi modeli diyorum. Paran yeterse bence bunu al. Daha kolay olur halı yıkamak. 

(1,497 puan) tarafından

Evet çekim gucude daha iyi sanırım onun, indirime girerse daha iyi olur benim için.

Temiz yıkıyormu koltukları güç uygulamaya gerek varmı 

(22,745 puan) tarafından

Temiz yıkıyor. Bence yani. Koltuklar yıkanınca kendini belli ediyor yani. Güç uygulanmaya gerek oluyor çünkü suları bastırarak daha iyi çekiyorsun. 

(1,497 puan) tarafından

Teşekkür ederim:)

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Ben kullanıyorum memnunum biraz bilek gücü istiyor ama temizliyor gerçekten :) tavsiye ederim 

(1,497 puan) tarafından

Maddi durumumu ayarlayabirsem alcam Allah izin verirse tabi

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Bunun siyah olanını kullanıyorum gayet memnunum

(1,497 puan) tarafından

A101 kendi sitesinde daha mı uygun acaba 

(30,101 puan) tarafından

Bilgim yok ama netten aldım bn

0 oy
(3,193 puan) tarafından

Ben aldım gayet güzel yıkıyor farklı modelini aldım 

(1,497 puan) tarafından

Ne kadara almıştın markası ne 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 30 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nazsultan (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 238 göst.
0 oy
9 cevap 427 göst.
29 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,106 soru

24,053,828 cevap

329,816 kullanıcı