Selam kızlar koltuklarımı yıkatcaktm, koltuk takımı 2 çekyat 6sandalye 3200 TL tutuyor, bunun yerine makina baktım nasıl yıkıyor kullanan varmı ?
Kiwi alacaksan a101 indirimlerinden al bence daha uyguna oluyor ben de çok beğeniyorum bunları bebekli evler için çok idealmiş
Benmde 5 yaş bi oğlum var 2 ay sonrada doğumum var iyiyse baya elim ayagoçım olur evde. Yıkatmaya vereceğim parayla makina alıyım diyom
Yani kesinlikle mantıklı benim oğlumda 2.5 yaşında baya kullanışlı olacağını düşünüyorum
Bunun cekim gücü daha iyi tabi parasıda
Bende bir yıldır var ve aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Hatta halıları ayda bir falan bunka yıkıyorum mükemmel oluyor.
Ben aldım çok memnunum..
Tavsiye ederim
Tam olarak seninle aynı sebeplerden 2 yıl önce aldım. İyi ki almışım. Çok işimi gördü. Ama şimdiki aklım olsa bunun biraz büyüğü var. Halı yıkama Aparatı olan. Onu alırdım. Çünkü bununla halı yıkamak vakit alıyor. Bende de bel fıtığı var. O yüzden zorlaniyorum. Ama çok işe yarıyor bu da. Ve çok az yer kaplıyor. O yönden de çok iyi. Çocuklu evde böyle bişey sartmis yani.
Bak üstteki arkadaşın paylastigi modeli diyorum. Paran yeterse bence bunu al. Daha kolay olur halı yıkamak.
Evet çekim gucude daha iyi sanırım onun, indirime girerse daha iyi olur benim için.
Temiz yıkıyormu koltukları güç uygulamaya gerek varmı
Temiz yıkıyor. Bence yani. Koltuklar yıkanınca kendini belli ediyor yani. Güç uygulanmaya gerek oluyor çünkü suları bastırarak daha iyi çekiyorsun.
Teşekkür ederim:)
Ben kullanıyorum memnunum biraz bilek gücü istiyor ama temizliyor gerçekten :) tavsiye ederim
Maddi durumumu ayarlayabirsem alcam Allah izin verirse tabi
Bunun siyah olanını kullanıyorum gayet memnunum
A101 kendi sitesinde daha mı uygun acaba
Bilgim yok ama netten aldım bn
Ben aldım gayet güzel yıkıyor farklı modelini aldım
Ne kadara almıştın markası ne
1,468,106 soru
24,053,828 cevap
329,816 kullanıcı