Mutfak dolabımı yenilicem ama altta kalorifer peteği var. Ne yapmam lazım bana örnek görsel de olabilir yardımcı olur musunuz.
Tavsiyem peteği iptal et oraya komple boy dolab yaptır
Yemek yaparken filan zaten mutfak ısınıyor ben kışın bile mutfak peteğini açmıyorum sürekli aygaz kullanılıyor mutfak soğuk olmuyor
Evet biz de öyle yapmistik.peteği kaldirdik tezgah yaptirmistik. Mutfaga petek pek gerek olmuyor.
Petek önü dresuar kaplama yaptırabilirsiniz çok da şık duruyor üst tarafa da boydan boya dolap yaptırabilirsiniz. Ya da peteği iptal edip boydan dolap da yaptırabilirsiniz.
Çıkar peteği boydan dolap yap bu kadar değiş değil ama çok yer kapliyo raflı yaparsan muk olur
Seperatör taktırabilirsin
Hazeranlı petek kaplama dolap yaptır, üzerine şık, modern terek koy. Kupa , fincan diz içine. Bana dua edersin :)
Küçücük petek ve goruntu kirliliği yapıyor komple iptal et bence ben tek yasamadigimiz için peteği aciom ama genel kimse mutfakta çok petek kullanmıyor zaten
O şekilde zaten ne ısı verir ne işe yarar o petek ya dolabı biraz daha yukarı dogru yaptırıp ısı dolasımını engellemez sekilde ayarlatabilir yada iptal ettirebilirsinz
Petegi soktur mutfak sicak olur dicem de o koca camdan isiniyo mu acaba mutfagin bana evi yaptirirken kaynanam petek koydurmayin ben hic yakmiyorum mutfak zaten sicak oluyo ocaktan firindan cayin buhari bile isitiyo dedi iyiki dinlememisim balkonu mutfaga kattik biz oda pinapen le kapli duvar degil sabah mutfaga giremezsin gece susa su icmeye giremezsin hirkani corabini giyip sikica sarilip girmem lazim sabah kahvalti hazirlamak eziyet mesela hadi simdi cocuk buyudu salonda oynuyo da bebekken cok zordu yanliz birakamiyodum e ac mi kalsin kahvalti da hazirlamam lazim kirk kere girer cikardim cocugun yanina
Evet bu şekilde bile soğuk oluyor iptal edemem
1,466,842 soru
24,036,108 cevap
328,930 kullanıcı