+1 oy
271 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (32 puan) tarafından

Ghjkşşşıhgfvmçşppugbölıj

5 Cevaplar

+1 oy
(22,380 puan) tarafından

Bi kere alışırsa önünü alamazsın kaynımda kumar bağımlısı o kadar kafayı bozmuşki kumarla sizleri kurtarmak için oynadım demiş abilerine tabi abilerde biri eşim  ağzına geleni saymış harama bulaşıyosun sen çoluk çocuğundan utan diye aman dikkat et gerekirse telefonun uygulamalarını kendi teline bağla 

(32 puan) tarafından

Yok yaparmı acaba yaparsa bitti zaten ben söyledim kendisine bi daha böyle birsey olursa ben çekerim giderim babamın evine giderim dedim 

(22,380 puan) tarafından

İnşallah yapmaz yuvan yıkılmaz ama yaparsa bbırak bide senin adına bişey yaptırma kimliğine herşeyine dikkat et canım

(32 puan) tarafından

Yok yapmaz bence o kadarını ya bilmiyorum benide herseyden çok sever çok buyuk Bi sevgisi var ama yinede bilmiyorum ya halinizi goruyo yani altınlarını verdim ode dedim yoksa gecinemiyecez bozdurdu bi de çok hic birseyi duşunmuyo yarını hep harcama pesinde ben uyarıyorum kendisini hep bakalım nolucak sonumuz cocuk yok diyorum bi birikim yapalım bu olaydan once yok diyo ben sevmiyorum birikim yapmayı nasıl hallonulur yolla girermi ya ablalarım bana akıl verin

(22,380 puan) tarafından

😔😔😔 valla üzüldüm gülüm çok kötü bişey sıkı takip et ne deyimki Allah yardımcın olsun Allah eşine akıl fikir versin

(32 puan) tarafından

Amin insallah allah razı olsun hepinizden lütfen dualarınızdan benim adımı eksik etmeyin 😑😢😢

-Reklam-
0 oy
(5,442 puan) tarafından

Pişman mı,pişman olduğunu göstermek için neler yaptı.

(32 puan) tarafından

Tövbe etti namaza başladı çok pişmanım dedi o da cok uzuluyordu simdi 4 binle evi geciindirmeye calısıyo hepsi kendisine giren kumar borcunu oduyo kahveye giderdi bu olaydan once artık bırakmıyorum ben hep diyordum bu telefona bakma birsry oynamıyon demi yok diyodu valla birsry yapmıyorum sonradan ogremdim zaten nasıl olacak hic bilmiyorum 

(5,442 puan) tarafından

Sen bütün hesaplarını görebiliyor musun şimdi? Tam olarak ne kadar devam edecek bu 4 binle ev gevindirme işi. İmkansız çünkü.

0 oy
(110 puan) tarafından

Bacım alişirsa önünü kesemessin şahsen eşimden ve abisinden biliyorum bırakmıyorlar ne kadar kavga edersem edeyim eşim bırakmıyor lohusayken bile senin yüzünden vermiyor git diye beni kaç kere azarladı kovdu alismandan önünü kes ben kesemiyorum balı sen kes

(32 puan) tarafından

Yok abla ben söyledim kendisine böyle birsey bi daha olmayacak görüyor zaten kendisine bi yere bile gitmek istemiyorum kendisiyle cebinde bes kurş yok cebinde ben istemeyince perişan oluyo bilmiyorum rabbim insallah bu son olur cunku kendisi calışıyo hicbirsey anlamıyor calıştogından

(110 puan) tarafından

Benim eşimde aynı kardeşim çalıştığından bir hayır yok gelen gidiyor nasıl gidiyor nereye gidiyor kendide cozemiyor kumar oynayanin da yiyeninde hepsi haram ama anlamiyorlar

(32 puan) tarafından

Bende söyledim kac kere kağıtları eleme diyordum kahveye gidince yol diyorum gunah deil nasıl gunah deil ya biz küçükken onları gorunce benim ailem derdi onlar insanın evinde olunca insanın evi rızıksız oluyo derledi ben bunu böyle bilerek buyudum simdi gitmiyor çok sukur benden izin alır verdi verdim vermediyse evde oturur 

0 oy
(27 puan) tarafından

Benim babam gençliğinde oynadı sonuç büyük perişanlık ne zaman yüksek miktarda para bulsa kumara başvururdu Allahta cezasını verdi bir sigara parasına muhtaç bıraktı onu

0 oy
(751 puan) tarafından

Valla ben pubge diye oyun var ona yatırdı 200 TL diye kıyameti kopardım. Ağladım dedim ben kendimizi düzene sokak birikim yapalım diye boğazımdan kısıp az yiyorum sen keyfine oyna yatiriyon diye hem kendine vicdan yaptırdım hemde cabami görsün diye söyledim. Bı daha yapmadı. Hiç sevmiyorum böyle işleri sana verirken kırk dereden su getirtir kendi vurdumduymazca harcar Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa sürede kurturlur kumardan. Böyle olaylarda onların anladığı dilden konuşman gerek yoksa anlamıyorlar kavga kıyamet kopması lazım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
14 saat önce Para & Ekonomi kategorisinde Nazelinda (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,458,933 soru

23,926,742 cevap

323,790 kullanıcı

...