+2 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,020 puan) tarafından

Kızlar bir tane 2 buçuk yaş erkek bir tane de 50 günlük bebeğim var çok yoruluyorum etrafımda destek de yok eşim evde olduğu günler beni uyutuyor veya büyük oğluma bakmam da yardımcı oluyor ama sonrasında sürekli benimle kavga ediyor sen nankörsğn sen minnetsizsin ben evin karısı mıyım ben yapıyorum ediyorum diye ha bire söyleniyor çok yoruldum ne yapmam lazım yardım ediyor diye ayaklarının altını mı öpmem gerekiyor 

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Hicbir sey yapma kafaya da takma mahcup olur surekli onun egosunu tatmin etmeye calisirsan yipranirsin birak gorevlerine alişsin 2 degil 3 cocugun var maalesef o da yetisecek buyuyecek ;)

(1,020 puan) tarafından
+1

Ama sürekli evde kavga kıyamet kopuyor bi çocuğa baksa gğn boyu ben baktım diye konuşuyor çıldırıyorm

tarafından
+2

İste sen de yeterki kavga cikmasin sen cocuga bakma demeni bekliyor gorevinden kaytarmak icin sorun cikariyor anladigi dil neyse o dilden konusacaksin bazi erkek kavgadan cazgirliktan bazi erkek guzel guzel konusmaktann bazisi da cilveden alir sen esini tanirsin huyu neyse ona gore yontacaksin ama sen sen ol o sorun cikarmasin kavga etmesin diye her seyi alttan alip butun isi gucu bebeyi sorumlulugu uzerine alma rahata alisir sen yipranirsin o kadar emeginin karsiliginda da asil nankorlugu sen gorursun.

(6,175 puan) tarafından

İki çocuk değil mi

tarafından

Kocaları da cocuk olarak goruyorum ben canim yetiskin olamamis insanlar ulkesiyiz maalesef ;)

-Reklam-
+2 oy
(24,117 puan) tarafından

Çocuk ortak ev ortak ne bekliyo acaba ?

+1 oy
(1,273 puan) tarafından

Minnetsiz sin sözünden bunlara rağmen şikayet ediyor gibi anladım öyleyse haklı mutsuzmusun yardım etemesine rağmen 

(1,020 puan) tarafından
+1

Hayır mesela sabah börek yapacaktım büyük oğlum için sen yatırır mısın dedim sosunu verdim hamur olacak dedim başladı laf saymaya sen uyut işte ben niye uyutuyorum minnetsiz birisin diye ben halinden memnunum tamam yoruluyorum ama demiyorum ki sen bana yardımcı olmıyorsun Allah razı olsun ediyor ama burnumdan getiriyor etöeee daha iyi olacak 

(1,020 puan) tarafından
+1

Bide mesela sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış diyor ki sen bu evde hiç bi işe yaramıyorsun sürekli bunu söylüyor hazırlamasaydın bende dedim ben hazırlardım ben sana dedim mi hazırla diye şimdi ben niye işe yaraöaz oldum 

(1,273 puan) tarafından

Yaptın ama soylendigin için bir önemi kalmadı bidaha yapma de 

+1 oy
(391 puan) tarafından

Malesef kadinlar gunumuzde hizmetci köle gibi gorunuyor.Bizim gunluk yaptığımız isler onlar yapinca devasa Tanrısal bir iş oluyor.Bu tamamen ataerkil toplumdaki erkek annelerinin suçu.Hic birsekilde degistiremezsin kendini bosuna uzme canm.Sen erkek cocugunu oyle yetistirme yeterki.

+1 oy
(5,730 puan) tarafından

Diyeceğin tek şey var, bana hayrına destek oluyor değilsin, ben anneysem sen de babasın senin de görevin çocuklarınla ilgilenmek diyeceksin. Babalık sadece spermle olmuyor. İlgilenecek de.

0 oy
(725 puan) tarafından

Müslümansa açsın bir kocanın vazifeleri nelerdir okusun. Çocukları babanın evinden getirmedin sonuçta. Her şeye yardım etmesi edemiyorsa sana yardımcı tutması gerekir. Bu erkekler hem yemek temizlik çocuk bakımı her şey mükemmel olsun ister hem de kadın her zaman istekli ve hazır olsun diye bekler. Kadın yorulmuş, üzülmüş umurlarında mı? Kendi hizmetleri görülsün de kadının canı çıksa da olur. Boşver kardeşim, umursama. Tabii ki yardım edeceksin ben de yoruluyorum de. Benimki de bir ara öyle şikayet ediyordu, yapacaksın dedim ben hizmetçin değilim zor geliyorsa hizmetçi tut, sonra alıştı görevlerine. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Bırak kendi kendine söylensin, sen yaptır ne yardıma ihtiyacın varsa. 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Sana yardım etmiyo cocuklarina babalık yapiyo sadece ki bunu da yapmak zorunda zaten. Su çocuk bakımını yardım olarak görmeyin lütfen bu anneye yardım değildir zaten zaruridir bı zahmet yaptığı çocuğa da baksın ilgilensin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 617 göst.
0 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
4 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,470,515 soru