+5 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Günaydın görümcem 22 yaşında nişanlı ergenliğe girdiğinden beri adeti gelmiyor düzgün tedavi oluyor ilaçlar sayesinde geliyor  böyle bir durum yaşayıp evlenip çocuk sahibi olan var mı 

15 Cevaplar

+7 oy
(3,879 puan) tarafından

Benim kuzenim aynı öyle idi hatta yılda iki defa tek adet olurdu doktor ona yumurta tembelliğinden kaynaklı dedi sonra evlendi herkes kesin çocuğu olmaz gözü ile baktı ama kurban olduğum Allah'ın izniyle evliliğin ikinci ayında gebe olduğunu öğrendi şuanda oğlu 3 yaşında 

(179 puan) tarafından
+1

Maşallah inşallah diyelim kısmet yine

(3,879 puan) tarafından
+1

Amin kardeşim verende Allah alanda 

-Reklam-
+5 oy
tarafından

Arkadaşım öyle anneside öyleymiş. Hatta arkadaşımın annesi hamile olduğunu 4. Ayında öğrenmiş. Baygınlık geçirince adetim düzenli değil zaten deyip kontrole gitmemiş hiç

(179 puan) tarafından
+1

Ay hadi İnşallah 

+4 oy
(1,889 puan) tarafından

İllaki vardır da adeti niye düzenli değil? Kist mi var ? 

(179 puan) tarafından
+1

Yok kisti de yok özelde tedavi oluyor

+4 oy
(4,811 puan) tarafından

olur canım niye olmasın. iyi bir doktora gitsin

(179 puan) tarafından
+1

Özelde tedavi oluyor zaten o doktor sayesinde adeti geldi

(4,811 puan) tarafından
+1

rahminde kocaman et beni var diye gebe kalamayan arkadaşım ameliyat oldu gebe kaldı

10 cm miyomu olan arkadaşım gebe kaldı

polikistik overe olan nerdeyse herkes gebe kalıyor 

sadece doğum kontrol hapıyla adet olan kuzenimin 2 çocuğu var. 

Allahın veresi olduktan sonra her türlü oluyor

(179 puan) tarafından
+1

Aynn öyle  eltimin ve kocasının hiç bir sorunu olmamasına rağmen 20 yıldır çocukları yok 

+4 oy
(1,928 puan) tarafından

Hiç endişe etmesin olur tabiki. Şekil a ben

(179 puan) tarafından
+1

İnşallah 

+2 oy
(26,033 puan) tarafından

Ben bekarken polikistik över vardı bende . Düzenli ilaçlar kullaniyordum. Bu korkum vardi hep evlenirsem çocuğum olmaz diye. Evlenip korunmamiza rağmen 2 ay sonra hamile kalldim. 

Ve bebekle birlikte o sorunumda gitti . Kizimda kucagimda uyuutuyom su an sjsj

(179 puan) tarafından
+1

Tüm yorumları illetim ona mutlu oldu inşallah da öyle olur dedi 

+2 oy
(7,015 puan) tarafından

Hamile kalır evlenince adeti duzenede girer

(179 puan) tarafından
+1

Hadi İnşallah 

+2 oy
(545 puan) tarafından

Asko polikistik overdir belki onda düzensiz adetler vs oluyor.

Kilo problemi varsa kilo vermeye çalışsın.

Yediklerine çok dikkat etsin paketli g9dalar vs çok etkiliyor.

Spor yapma şansı varsa spor yapsın.

Adet düzensizliği için doğum.konrtil hapi vs vereceklerdir onu da bence kullanmasın ben hiç etkisini görmedim.

Pcos bende de var maalesef 

(179 puan) tarafından
+1

Kilolu değil doğum kontrol hapları yiyiyor bilmiyorum iletirim söylediklerini tşk ederim 

+1 oy
(39 puan) tarafından

Pocus hastalığı yanlis yazmiyosam onlar adet olmakta zorlaniyordu galiba onu bir arastirsaniz 

(179 puan) tarafından

Tedavi oluyor ama öyle bir şey söylenmedi 

(39 puan) tarafından

Prolaktin yuksekligine baktirdi mi 

+1 oy
(4,376 puan) tarafından

Arkadaşım var lise zamanında hiç adet olmazdı ve kilosu da bayağı vardı hep adet olmanın nasıl bir şey olduğunu merak ederdi sonra zamanla tedavi mi oldu bilmiyorum adeti düzene girdi sanırım şu an evli ve bir çocuğu var. Yani etrafımdaki tek örnek bu

(179 puan) tarafından

Bari biraz da olsa içi rahatladı nişanlandığından beri kafayı yiyordu tabi kayinvaldesinin bundan haberi var yinede tşkler cevaplarınız için 

(4,376 puan) tarafından

Merak etmesin rahatlıkla kalır 

+1 oy
tarafından

6 ayda bir olurdum.belki daha fazla iki çocuğum var 

(179 puan) tarafından

Maşallah Allah analı babalı büyüsün 

+1 oy
(5,824 puan) tarafından

Arkadasimin oyleydi. Doktor zor cocuk olur vs demis hatta. Ilk cocugu harici(o da dogal yolla oldu) ikisi kazayla oldu. Yani adetim duzensiz olmam diye dusunuyodu. Suan 3 cocugu var :)

+1 oy
(5,423 puan) tarafından

Benım de öyleydı yanı düzenli adetm oldugunu bılmem evlendm 10 gun sonra hamle kldım. Doğurdum 8 ay gectı öyle adet olddum gene düzensizdi. 16 aylıkkrn 2. Ye hamıle kaldım. Düzennsiz oldugu ıcın 7 8 haftalıkken halsızlıgımden tahmın ettm hamıle oldıgumu. Şimdi de 2 yaşına gırdıı oğlum yenı adet oldum. doğumumdan sonra 2 sene olmadıı yani. 

+1 oy
(377 puan) tarafından

Yani bu kadar uzun süre olmasa da gecikmeli olurdum hem pcos hem prolaktin tedavisi görüyordum doktor demişti yumurtlama tedavisi görmen gerekebilir diye ama elhamdülillah düşündüğümüzün ilk ayı gebe kaldım. Şuan oğlum 2,5 yaşında geçen ay yine iki ay gecikme yaşadım pcos tamamen bitmiyor maalesef

+1 oy
(157 puan) tarafından

Bnmde o şekilde 2 3 ayda anca gelir adetim ama hamile kalmama bir engel olmadı canm 1 tane kızım var 1 tanede oğlum olacak Allah nasip ederse son 20 günümüz kaldı yani kafaya takmasın hormonlardan kaynakli olabiliyor ben hiç düzenli adet oldugumu  bilmm hep 2 3 ayda anca gelir hamileliklerimde genelde 2 3 aylıkken öğrenirim hatta sana şunu söyluyum çok çabuk hamile kalırm😅🤭

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
+2 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elinaa (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 637 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,418 soru

24,098,635 cevap

332,241 kullanıcı

...