+7 oy
958 göst.
Diğer kategorisinde (1,463 puan) tarafından

Günaydınlar eşim anneler gününde hep istediğim koltuk yıkaması almış henüz çocuklardan fırsat bulup kullanmadım.Üst komşum var aramız iyi öyle konuşurken soylemistim dün mesaj atms koltuk yıkamani kullanabilirmiyim diye .Bende cevap vermeden önce eşime sordum daha sen kullanmadin ne alaka birşey olur boşver fln dedi .

Bende komşuma dedim yarın eşim evde belki bizde yikayabiliriz haber veririm diye .

Yani alır almaz istemeside biraz tuafima gitti ben kimsenin biseyini almiyorum kırılır bişey olur diye siz verirmiydiniz ?

51 Cevaplar

0 oy
(4,536 puan) tarafından

Bende aldım 3 gün oldu daha dün gördü komşum daha doğrusu alacaktın noldu dedi aldım pazar dedim

Hayırlı olsun güle güle kullan bende bi inşallah istiyorum alacam bu aralar dedi . İyi olur ya koltuklar için özellikle dedim . Hiçte ver bende kullanayım demeedi bizde çok samimiyiz bide. Ha 3 5 yıllık makine olur çok kirlendi koltuklar versende bi yıkasam dese veririm .ama 3 günlük makineyide vermem oda istemez zaten. 

-Reklam-
0 oy
(1,148 puan) tarafından

Valla yerinizde olsam " canım bende kullanmadım daha dilinden anlamam nasıl çalışır bilmem kullansam bilsem vereyim ama şimdi bişey olur bozulur anlamadığım için eşimle sorun yaşarım kusura bakma veremem "der konuyu kapatırım. İnsanlar nasıl içine sindiriyor onu da anlamıyorum başkasının temizlik yaptığı eşya istenir mi ya nerden biliyosun temiz mi değil mi nerde kullandı naptı 

0 oy
(1,225 puan) tarafından

Yani resmen yuzsuzluk bence bunun adı vermezdim tabikide eşin çok haklı. Yaa bizler birinden küçük bir şey istemeye bile çekiniriz komşumun ziline basıp yumurta alamam ne biliyim markete tee gider alırım çekiniriz bazı insanlar tuhaflar... Oğlum emeklerken öp öz abim boş yere yürüteç alma zaten biz yuruteci kullanmıyoruz demişlerdi ısrarla. Biz ona bile ne olur ne olmaz başkasinin malı kırılır filan kendimiz alırız demiştik. sizin komşunun yaptığı fırsatçılık sanki

0 oy
(53,600 puan) tarafından

ben vermezdim

0 oy
(175 puan) tarafından

Evdeki mikropları maytları da paylaşmış oluruz deseydin. Gerçekten hijyenik gelmiyor bana biriyle paylaşmak. Çok istiyorsa kiralayabilir sitelerden

0 oy
(6,051 puan) tarafından

Eşin haklı tabikide yıkamak için senimi beklemiş yani benimde var ben daha bir kere kullandım sonra görümcem istedi eşim verdi aldıkları gün parçasını camdan aşağıya düşürüp kırmışlar su gelen hortum zedelenmiş yaptırırız bile demediler sonra biz yaptırdık ama söylemedik yüzsüz gibi yine sordular eşimde çöpe attım ben onu siz kırdınız bozdunuz bide makine tamir parasımı vereyim dedi ben kimseden bir ev eşyası istemem bir şey alıncada kimseye demem hemen talibi çıkıyor

0 oy
tarafından

Bence komsunla  arana sınır koymalisin yanlış anlama ama seni resmen her fırsatta kullanmak ister gibi . Bi de her aldığını söyleme millete millet mahremini nasıl ki bilmiyor ise bunu da bilmesin bence . Sonra yanaşıyorlsr istekleri bitmiyor selam ver borçlu çık hesabı.tamam paylaşmak güzel de okadar da değil yani. Ben olsam vermem kusura bakma bacim önce ben bi siftah yapayım derim gülümseyerek tabiki kalbini kırmam ileri giderek konuşursa da niyeti ortadadır.  

Hani ben şahsen okadar samimi dostum var şarj aleti dahi istemiş hatta bırak istemeyi evinde telefonumu götürüp şarj  etsene demiş insan değilim evimde elektrik yokken o derece .  Kimseyi kullanmam kimseye de kullandirmam kendimi valla kimse kırılmasın gucenmesin 🤔

0 oy
(347 puan) tarafından

Sende cnm bidaha sorarsa ben kulandim iyi çekmiyordu iyade ettim de  şimdi bozulsa flnnbirde ben yapmadım fln da derler yani 

0 oy
(1,473 puan) tarafından

Cok yüzsüzce:D

0 oy
(849 puan) tarafından

Kaynanamın varmış o kadar güzelmiş eltisi götürmüş pislik baca çekmişler bozulmuş o şekilde getirip vermişler eline sende biliyorsun tamiri almakla yarı yarıya kadar boşver söyle eşim izin vermiyor bu kadar,benim de var kendi ailem bile dedi getir koltuk yıkayalım götürmedim benimki şuan 45 bin eşim çok kızar çünkü ne hallerle aldı aydan aya taksitle şimdi arıyorsun yıkamacılar yıkayıp gidiyor 

0 oy
(6,713 puan) tarafından

Teknolojik aletler suan kac para olmus annem kayinvalidem istese verirdim ama komsuma vermem ben daha kendim kullanmamisim hic elin yabancisina niye vereyim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 481 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 507 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde yaban gulu (191 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 146 göst.

Kategoriler