+1 oy
333 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından

Kızlar elimde 21 milyar para var gram çeyrek hariç künye ve yatta bilezik alabilirmiyim yakın zamanda alan varmı

11 Cevaplar

+6 oy
(1,482 puan) tarafından

21 milyarla birkaç fabrika kurarsın. 😂 Allah aşkına 20 yıl oldu kızlar sıfırlar atılalı alışın şuna artık

(4,806 puan) tarafından
+1

Ben de yazdım yazdım sildim. Veyahut da bilezik yerine "ve yatta bilezik" yazınca anladım, o yüzden 21 milyar yazmasını çok görmedim :( Uzunca düşündüm ama "yatta bilezik" de neymiş diye.

(1,964 puan) tarafından
+2

Bazıları beni imla krizine sokuyor 🙃

(7,789 puan) tarafından

bende yazim yanlişlari çok yaparimda yani milyar kavrami baska ya bazilari oturtamiyor kafasinda insanlik hali aliskanli zaar😂😂😂

(43 puan) tarafından

Ay ne abartınız kızlar ne olduğunu anlamadınız sanki herkes yorumunu yapmış işte ayrıca ve yatta kısmını klavye otomatik düzeltti nasıl yazılmasını gerektiğini biliyorum ayrıca neyi çok görmedim derken beni tanıyomusun ki bu yorumu yapıyosun

(43 puan) tarafından

Birde üzgün emojisi koymuşsun vahh o kadar mı kötü durumum kız 😕

-Reklam-
+1 oy
(8,966 puan) tarafından

4 Gr lık çok ince zincir yada künye alabilirsin 

(1,977 puan) tarafından

Hayir o kadar işçilik yok @Kahvelihuzur 1 gram sen napiyorsun 4.4 hemen hemen yeni yaptım bilezik arda o kadar oynamıyor.

@Asyaagg yani cumhuriyet Bike olmuyor malesef 

(8,966 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bilezik yazmamışım ki bilezikte bazı modeller işçiliksiz bazılarında % 10 ile % 30 arası işçilik oynar künye zincir gibi ince işçilik olanlarda ise net 1 Gr alıyorlar bilezik onlara göre daha iyi ama 5 Gr lık bilezik yok olsada tel gibi oluyor 

Ben olsam direkt 5 Gramlık altın olarak alır koyardım 

tarafından

Yüzükte işçilik bilezikten daha fazla ☺️ en mantıklısı senin dediğin gibi külçe altın 5 gram ☺️

(8,966 puan) tarafından
+1

Evet künye kolye yüzük bunlarda fazla bak sabah takip ettiğim paylaşmış ancak böyle bişey alınır 

image

tarafından

Ben alyans değiştireceğim gram başı işçiliğe 1.5-2 bin istiyor 22 ayar için. 14 ayardan zaten yatırımlık olmaz.

+1 oy
(539 puan) tarafından

Çeyreklerle yapılmış bilezik veya yüzük alabilirsin veya dorika kolye çok hoş duruyorlar ince ve zarif 

+1 oy
(22,143 puan) tarafından

Bilezik ajda belki olabilir ama çeyrek al bence canım

+1 oy
(1,330 puan) tarafından

En iyisi gram veya çeyrek almak . Diğer türlü anlamsız.  

+1 oy
(989 puan) tarafından

Halat bileklik var onu alabilirsin

+1 oy
(1,243 puan) tarafından

Elinde 21 bin hariç ceyrek yarim varsa  üstüne koyup ajda alabilirsin. Yoksa da yüzük alabilirsin. O da çok iscilikli 

+1 oy
(11,590 puan) tarafından

Yatırım amaçlı alacaksan asla künye bileklik olayına girme zarar edersin. Bilezik etmez zaten o fiyata. Hem takayım hem yatırım olsun dersen yarım altından fln bileklik yaptırabilirsin şu ipli olanlardan.

0 oy
(163,176 puan) tarafından

az ekle 1 tam altin al

0 oy
(305 puan) tarafından

Çeyrek alabilirsin 

0 oy
(7,259 puan) tarafından

21 bin TL ye gram çeyrek alırsın yatırımlık için gram 4 bin küsur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 135 göst.