Kızlar elimde 21 milyar para var gram çeyrek hariç künye ve yatta bilezik alabilirmiyim yakın zamanda alan varmı
21 milyarla birkaç fabrika kurarsın. 😂 Allah aşkına 20 yıl oldu kızlar sıfırlar atılalı alışın şuna artık
Ben de yazdım yazdım sildim. Veyahut da bilezik yerine "ve yatta bilezik" yazınca anladım, o yüzden 21 milyar yazmasını çok görmedim :( Uzunca düşündüm ama "yatta bilezik" de neymiş diye.
Bazıları beni imla krizine sokuyor 🙃
bende yazim yanlişlari çok yaparimda yani milyar kavrami baska ya bazilari oturtamiyor kafasinda insanlik hali aliskanli zaar😂😂😂
Ay ne abartınız kızlar ne olduğunu anlamadınız sanki herkes yorumunu yapmış işte ayrıca ve yatta kısmını klavye otomatik düzeltti nasıl yazılmasını gerektiğini biliyorum ayrıca neyi çok görmedim derken beni tanıyomusun ki bu yorumu yapıyosun
Birde üzgün emojisi koymuşsun vahh o kadar mı kötü durumum kız 😕
4 Gr lık çok ince zincir yada künye alabilirsin
Hıgm başka bişey olmaz mi
Sanmıyorum canım 5 Gr altın eder Parana ama takılarda 1 Gr işçilik alıyor zaten yüzük olabilir vardır 4 Gr olan yüzükler
Hayir o kadar işçilik yok @Kahvelihuzur 1 gram sen napiyorsun 4.4 hemen hemen yeni yaptım bilezik arda o kadar oynamıyor.
@Asyaagg yani cumhuriyet Bike olmuyor malesef
Bilezik yazmamışım ki bilezikte bazı modeller işçiliksiz bazılarında % 10 ile % 30 arası işçilik oynar künye zincir gibi ince işçilik olanlarda ise net 1 Gr alıyorlar bilezik onlara göre daha iyi ama 5 Gr lık bilezik yok olsada tel gibi oluyor
Ben olsam direkt 5 Gramlık altın olarak alır koyardım
Yüzükte işçilik bilezikten daha fazla ☺️ en mantıklısı senin dediğin gibi külçe altın 5 gram ☺️
Evet künye kolye yüzük bunlarda fazla bak sabah takip ettiğim paylaşmış ancak böyle bişey alınır
Ben alyans değiştireceğim gram başı işçiliğe 1.5-2 bin istiyor 22 ayar için. 14 ayardan zaten yatırımlık olmaz.
Çeyreklerle yapılmış bilezik veya yüzük alabilirsin veya dorika kolye çok hoş duruyorlar ince ve zarif
Bilezik ajda belki olabilir ama çeyrek al bence canım
En iyisi gram veya çeyrek almak . Diğer türlü anlamsız.
Halat bileklik var onu alabilirsin
Elinde 21 bin hariç ceyrek yarim varsa üstüne koyup ajda alabilirsin. Yoksa da yüzük alabilirsin. O da çok iscilikli
Yatırım amaçlı alacaksan asla künye bileklik olayına girme zarar edersin. Bilezik etmez zaten o fiyata. Hem takayım hem yatırım olsun dersen yarım altından fln bileklik yaptırabilirsin şu ipli olanlardan.
az ekle 1 tam altin al
Çeyrek alabilirsin
21 bin TL ye gram çeyrek alırsın yatırımlık için gram 4 bin küsur
1,489,794 soru
24,349,101 cevap
346,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın