+1 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından

Kızlar adet günüm bugün kaç gündür test yapıyorum sürekli pozitifti sabah kan verdim sonuç yarın çıkacak ama az önce böyle bir kanama gördüm çok hafif 1-2 damla daha geldi sizce yerleşme kanaması mı yoksa düşük mü? Ya da kimyasal mı geçiriyorum? Çok üzüldüm çok stres yaptım yarına doktora randevu aldım gideceğim ama bu gece uyku uyuyamam. Daha önce böyle yaşayan oldu mu sabah yaptığım testi de ekledim emindim gebe olduğuma çünkü 8-9 tane böyle pozitif aldım 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım bence adet olmuşsun yaa. Adet kanamasına benziyor testler bazen yanilta biliyor yinede yarın ki sonucun daha net bir bilgi verir birde yerleşme kanaması pembesi oluyor 

(128 puan) tarafından

Bende polikistik var adetten önce mutlaka ağrı sancı çekerim yataklık oluyorum ilk günü genellikle ama şuan hiçbirşey yok bir de kesildi kanama daha gelmedi. Sadece erken değil kaset testte yaptım hepsinde pozitifdi. Aylardır istiyoruz her ay test yaparım uzun zamandır pozitif almıyorum. En son yalancı pozitif görmüştüm ama onda 2 testten biri pozitif diğeri negatif çıkmıştı. 4 gündür sürekli pozitif görüyorum. Acaba gebelik üstüne adet mi göreceğim bunu da duymuştum sanki. O kadar paranoyak oldum ki şuan büyün ihtimaller gözümden geçiyor. 

tarafından

Canım rabbim gönlüne göre versin inşallah. Emin konuşamayizda kişiden kişiye değişir tabi durumuna göre yarın ki sonuçların ve muayene olunca herşeyi daha net öğrenirsin sıkma canını rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah .

(128 puan) tarafından

Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(12,143 puan) tarafından

Adet kanaması sanki

(128 puan) tarafından

Ama bu kadar geldi daha gelmedi kesildi. Bir de kist var bende adet öncesi mutlaka ağrı çekiyorum. Her ay gidip iğne yaptırırım o derece sancılı geçer ama şuan bişeyim yok durduk yere oldu şaşırdım kaldım 

0 oy
(9,629 puan) tarafından

Bi gitsen acilden giriş yapsan gebelikten şüphelendiğini pozitif testini göstersen kanamam var desen 

(725 puan) tarafından

Tüm dualarım seninle bence sen çok iyi bir anne olacaksın seni tanımıyorum ama sana inanıyorum bunu hissediyorum 

(128 puan) tarafından

Bunları duymak o kadar iyi hissettiriyor ki. Olursam çok iyi bir anne olacağım gerçekten canı gönülden istiyorum bunu Allah inşallah nasip eder. Bu ufacık iltifat bile o kadar iyi geliyor ki insanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı varmış gerçekten. Rabbim gönlüne göre versin. Allah razı olsun teşekkür ederim 

(725 puan) tarafından

Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah şunu unutma Allah'ın izniyle yavrunu kucağına aldığında kolay geçmeyecek uykusuz geceler sürekli ağlamalar çoğu bebek başlarda memeyi reddediyor ya da sadece tek göğüsten içiyor sakin kal ve sabret çünkü gülmeye başladığı zaman gözlerini açtığı zaman herşey yok oluyor hiçbir zaman ümidini kesme hep Allah'a dua et güzel günler senin olsun inşallah 🥰 

(725 puan) tarafından

Allah'a emanet ol inşallah 🥰 

(128 puan) tarafından

Amin inşallah sizde Allaha emanet olun🙏

0 oy
(4,419 puan) tarafından

Canım ben de acile git teslim pozitif çıktıysa ve böyle kanama varsa iyi bir şey değil. Yerleşme kanaması normalde açık pembe ve az olur. Kese etrafında kanama istenen bir şey değil. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

(128 puan) tarafından

Değer 33 çıkmış daha çok başında kanamayı takma dedi. Eğer kanaman artarsa tekrar gel 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi gönderdi. Boş boş gittim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 438 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 484 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,064 soru