+1 oy
271 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,104 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar 10 gün önce belim kitlendi, 3 günde 9 serumla yarım yamalak yürüyecek hâle anca geldim. Bu süreçte kaynanam 1 kere gelip kızım bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Şu yemeği sana yaptım demedi. Bugün eltim aradı gel oturalım diye, bende 10 gündür evden çıkmıyorum olur dedim. Ben gittim 5 dakika sonra kaynanam geldi. Eltimi aramış, o da haberi olsun gelmesin diye Nur gelecek demiş. Neymiş torununu sevmek için habersiz çıkmış gelmiş. O kadar sinirlendim ki, madem torununu seviyorsun annesi hastayken neredesin. Akşama kadar yüzsüz gibi tepemizde durdu, dönüp yüzüne baktın mı derseniz bakmadım ama kadın da  anlama kıtlığı var. Güya kafa dağıtmaya gittim ama sinir krizi geçirip geldim. Bir ***** saçma bana akıllar vermesi var orası apayri bir mevzu

4 Cevaplar

+5 oy
önce (8,883 puan) tarafından

Yanlış mı anladım görüşmüyorsun evine koymuyorsun gelip sormasını yemek yapmasını bekliyorsun e bu ne perhiz ne turşu hesabı olmuyormu 

+4

Tamam işte oda mesafeye karşılık bunu yapıyor demekki vallahi garipsiniz kaynana olunca resmen düşman görüyorsunuz ha ben demiyorum ki Kaynanalar iyi siz kötüsünüz onu ancak Allah bilir aylar önce kadın zaten belli etmiş neden tekrar beklentiye giriyorsun mesafe koydum evime gelmesin ama başım sıkışınca koşsun böylesi bana mantıklı gelmiyor kusura bakma 

önce (3,104 puan) tarafından

Bende diyorum ki madem gelmiyor ben daha adam akıllı iyileşmedi bile neden benim geleceğimi bilmesine rağmen geliyor. Ben buna sinir oldum, bana yardım etmesin umrumda değil artık. Ama insanda azıcık gurur olur gelmez

+1

Yazdığına göre torunu için gelmiş ya senin için değil 

Hayat çok basit bir çocuğu seviyorsan annesine saygılı olacaksın. Ben ona çocuğu sevme demedim ama benden o çocuğu ona düşman etmememi bekliyor ve çok bekler

önce (8,013 puan) tarafından
+3

Çocuğuna kötülükten başka bir şey yapmazsın . 

-Reklam-
0 oy
önce (5,208 puan) tarafından

Canım sıkıldı diyerek asla sizin eve gelemeyen kadın neden belin kitlendiğinde sana yardıma gelsin ki 

Yüzü olmadığı için gelemez, çünkü çok ayırım yaptı. 3 ay önce gene hastalandım bir kere aramadı. Siz olsanız evinize alır mısınız

Canm bnm kayınvalidemde uzakta beni aramaz bnde asla aramam bayramlar dışında küs de deiliz ama mesafeliyiz ve ben asla bir beklenti içerisine girmiyorum sen beklenti içerisine giriyorsun sonra olmadımı kendi kendine sinir yapıyorsun ne gerek var Rabbim kimselere muhtaç etmesin 

Yalan değil 3 ay önce beklemiştim ama bu sefer beklemedim. Ama bugün onunla oturmak istemediğimi bilmesine rağmen habersiz gelmesine sinir oldum. Haksız olamam bence

Senin evin deilki orası eltine gelmiş ne olsada eşinin annesi bu kadar incik cinciğini düsünme  

Sorun şu ki eltim Nur gelecek, bugün de misafirim var demiş. Hatta eltime söyledim neden çağırdın ve bana söylemedin diye. O da yemin ederim çağırmadım, görüşmek istendiğini biliyorum, hatta aniden gelmesin diye söyledim ki gelmesin dedi

0 oy
önce (21,839 puan) tarafından

Ayyy sanki benim kaynanayı anlattın valla sadece sinir bozuyolar boşver ben artık Zaten görüşmüyorum eşimde arkamda çok şükür kurtuldum

Benim elimde arkamda çok şükür ama kadın 1 hafta önce ben hastayken kapımı açmıyor, 1 hafta sonra benim gideceğimi öğrenip habersizce gelip kızımı sevmeye çalışıyor. Ben buna sinir oluyorum. Keşke ben hastayken gelseydi akşama kadar oturup hem torununu sevseydi hemde ben bir minnet duygusuna girseydim

önce (21,839 puan) tarafından

Yani ne yapmaya çalışıyosa 

0 oy
önce (507 puan) tarafından

Kaynanam burnumun dibinde taş çatlasın 5 dk mesafe de üstelik halam olur kendisi yabancı da değil her yere gider gezer eltilerim görümcem aynı şekilde yakınlar 2. Gebeliğim ve zor geçiyor oğlum 19 aylık bazen yemek yapsa çağırsa çok makbule geçer diye içimden geçirmiyor değilim ama yok kızına tencere tencere yapar götürür ama ne yapalım onu da öyle kabullendik tek bana değil eltilerime de öyle işine nasıl gelirse öyle canı istediğine düşünceli ama biz umursamıyoruz haftasonu gideriz oraya köy havası alalım oğlum seviyor orayı diye asla gitmemezlik yapmıyorum hiçbir beklentiye de girmiyorum gelinler gidip kendimiz yapıp yiyip içip temizleyip evimize dönüyoruz kendisi de canı isterse gelir evime oturmaya bir çay bir kahve içer gider öyle daha iyi çocuğu da düşman etme bırak sevsin kin besleme herkes işine geldiği gibi böyle kafaya çok takarsan hasta olursun huzurun bozulur Allah'a bırak en iyisini rabbin bilir 

Ben böyle değilim, bende ipler kopunca ben limanı bile yakıyorum içimde

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 520 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 446 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu