+2 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Pişman olmak istemiyorum 

22 Cevaplar

+7 oy
(4,098 puan) tarafından

Eh be güzelim eh bee..  

Dün ağladığımız bankta bugün kahkaha atan kadınlarız biz. 

Sen biraz bensin, bende belki biraz sen. 

Hepimiz bir diğerimizin aynısı. Kim bilir buradaki kaç beyinde yankılandı bu düşünceler ama bak hepimiz burada senin bu postunu okuyoruz. Sen bir kadınsın, kendine gel. 

-Reklam-
+3 oy
(254 puan) tarafından

Hem dünyanı hemde ahiretini mi yakmak istiyorsun. Bu hayatta hersey elbet gelip geçecek iyi yada kötü 

Sence değer mi? 

+3 oy
(1,057 puan) tarafından

Sen kendini değil, içinde yaşadıklarını öldürmek istiyorsun. Kendine yazık etme. Sana bahşedilen bu ömrün kıymetini bil. Acısı, travması olmayan insan yok. Unutma. Allah'a sarıl şifa bulacaksın 

(40 puan) tarafından

Günahkar biriyim

(1,057 puan) tarafından

Hangımz değiliz? Hangimiz kendimizden nefret etmedik? Bir çoğumuz intihar etmeyi düşünmüş belki de teşebbüs de etmiştir. İşte o dayanılmaz, her şeyden kurtulmak istediğin noktada Allah'a yaklaş. İmanın tadını işte orda alacaksın. Tövbe kapısı açık. Allah affetmeyi prensip edinmiştir. Yaşarken affedilme şansın var. Ama hayatına son verırsen? Belkı Allah senı günahlarım dedıgın sebeplerini affedecekti ama canına kıyarsan affetmez. Silkelen kendine gel. Allah derdine devadır. Hadi canım topla kendini

+2 oy
(547 puan) tarafından

Bacım ne diyorsun kalk bir elini yüzünü yıka dua et zikir çek ya

+2 oy
(22,113 puan) tarafından

Ne yaşadın bilmiyorum ama yapma sakın bişey geri dönüş yok

+2 oy
(3,105 puan) tarafından

Allah aşkına salk saçma şeylerle ilgi çekmeye çalışmayın. Bu kadar inançsız olmayın ya

(40 puan) tarafından
+3

Pardon rahatsız ettim buradakiler kimki ilgi çekmeye çalışayım

(3,105 puan) tarafından
+3

Sen kendini öldürünce ne olacak, 3 gün millet üzülecek sonra herkes arkandan konuşup yapmasaydı diyecekler. Sende cehennemde yandığınla kalacaksın

+2 oy
(3,266 puan) tarafından

Herkesin çıkmaza girdiğini düşündüğü anlar olmuştur neden yaşıyorum dediği anlar ama unutma burası imtihan dünyası. Rabb'im herkesi birşeyler ile imtihan ediyor. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Ne sorunun var bilmiyorum fakat herkesin ağır dertleri var. Rabb'im e sığın bol bol dua et bu içindeki vesvese inşallah gider. İntihar bir çözüm kurtuluş değil. Kötü şeylerin başlangıcıdır. Allah'a şirk koşmak kadar kötü bir günahtır affı yoktur denir. Bu hayat için ahiretini yakma. Bak ben daha önce denedim hastanede yattım. Ne kadar büyük hata yaptım dedim kendime gelince. Allaha yalvardım affetsin diye. Allah'ım affetsin diyorum. Kimse için hiçbir şey için değmez. Gerçekten değmez. Olan gidene olur. Kalanlar hep kaldığı yerden yaşamaya devam eder.  Yapma saydı olur hep 

+2 oy
(264 puan) tarafından

Şuan çok üzüldüm ben hamileyim korkuyorum bişey olur oğlumu kucağıma alamicam diye sen niye böyle yapıyorsun ne çektin ben sana çektiklerimi anlatsam oturup sukredersin yapma günah 

+2 oy
(5,232 puan) tarafından

Esyaları öfkeyle kirmissin onun oglfkesiylede intihar düşünüyorsun unutma keskin sirke küpüne zarar bu yaptığın sadece sana zarar veriyor boşver kırılan kırıldı kalk Rabbime dua et çık balkona hava al bu düşünceleri at kafandan 

+2 oy
(837 puan) tarafından

Şeytan seni kandırıyor kız abdest al namaz kıl tovbe et 

+2 oy
(8,959 puan) tarafından

Pişman olsanda yaptıktan sonra çok bişey değişmez zaten aklını başına topla kalk iki rekat namaz kıl biraz zikir çek kendine gelirsin 

+2 oy
(8,174 puan) tarafından

En son ailenle ilgili bir post açmışsın. Ne yaşadın, bilmiyorum. Çok defa benimde aklıma gelmedi değil, bunun inançsızlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Aslında bunu düşünme nedeninin ruhsal boşluk olduğunu düşünüyorum.

Emin ol, ölsen gitsen bir iki gün üzülür insanlar, sonrasında ise herkes hayatına geri döner. Olan senin hayatına, varsa çocuğun ona, ve inanç olarak bakacak olursak da ahiretine olur. 

Onun yerine dediğim gibi ruhsal boşluğunu dolduracak meşgaleler bul. Şu süreçte komik şeyler izleyebilir, güzel anlamlı müzikler/Kur'an'ı Kerim tilaveti dinleyebilir, kendini iyi hissedeceğine inandığın insanlarla buluşabilir, kafanı dağıtacak meşgalelerle uğraşabilirsin. Sana tavsiyem bu olur. Şu anda kime, neye sinirliysen (biliyorum, çok zor) düşünme ve kendine, hayatına bak. Hayatın böyle devam mı etsin istersin, yoksa çok daha iyi bir yerde mi olmak istersin? Bunu düşün ve öyle hareket et.

+2 oy
(21,742 puan) tarafından

Tam olarak neden pişman olacaksın ki ettiğin için mi? Böyle bir düşünce aklından saniyelik bile geçti ise onu kafandan uzaklaştır bu dünya imtihan dünyası her ne yaşıyorsak onunla sabırla mücadele etmeyi öğrenmemiz lazım zaten eninde sonunda bir gün öleceksin git bir hastanenin onkoloji servisini dolaş canının sağlığının ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın bu dünyada bir sürü insan sağlıklı olmak için sabah akşam dua ediyor bize verilen canın kıymetini bilmeli ona iyi bakmalıyız can bizim değil Rabbimin emaneti hele de çoluğun çocuğun varsa asla ölmeye bile hakkın yok 

+2 oy
(145 puan) tarafından

Dünyada çok kötülük gördün çileli pis bir hayatın vardı diyelim e intihar edersen aynı hayatı ahirette yaşayacaksın kaldi ki sonsuz cehennem şuan yaşadığın cehennemden daha beter 

+2 oy
(499 puan) tarafından

Kendine gel intihar etmek gunahmi diye soracağına nasıl kendimi Allah'a afettirebilirim bağışlamanmayi nasıl isteyebilirim diye sor  cozummu sanki intihar hem bu dunyani hemde ahiretini mahfetmis olacaksın 

+2 oy
(282 puan) tarafından

Bak bnde bu tarz gelgitler yaşadım ama hayat bir şekilde devam ediyor herşeyi akışına bırak kendin için ibadet ,dua et .Kimse için , hiçbir şey için değmez sevdiklerin var .Sen saniyorsunki yalnızsın o insanları düşün kahirlarindan hasta olurlar

+2 oy
(779 puan) tarafından

Her halükarda pişman olacaksın. Postlarına ufaktan bi göz attım günahtan bedduadan korkan birisin. İnançlısın yani. Bak dikkat ettiysen inançlı diyorum dört dörtlük müslümansın demiyorum. Hiç birimiz değiliz. Önemli olan bu değil önemli olan inanmak ve iyi bi müslüman olmak için çaba sarf etmek son nefese kadar. Sen inandığın bir şeye nasıl karşı gelebilirsin? Nasıl Rabbime şirk koşarsın? Müslüman biri nasıl ümitvar olmaz? Umutsuzluk şeytandandır. Bırakma kendini şeytana. Ebedi cehennem ne demek bi düşün. Psikoloğum bi sebep olsa da ölsem diyor musun diye sormuştu Elhamdülillah müslümanım inancıma ters demiştim. Üstelik ciddi psikolojik tanılarım vardı ama beni ayakta tutan inancımdı. Yapma kendine bunu ve lütfen tedavi ol. İlaçları sormuşsun kullan. Doktorlarını dinle. Sıkıntı çekmeyen insanda hayır yoktur sıkıntılar Allah'ın kırlangıç kuşlarıdır. Elbette imtihan olacağız. Şükret sıkıntı çekiyorsun sabret cennetin olsun ❤️ çok değerlisin canım kadın iyi ki varsın 💕

+2 oy
(1,905 puan) tarafından

Seray bu kaçıncı intiharla ilgili postun sayamadım. Lütfen profesyonel bir destek al, eğer alıyorsan belli ki fayda etmiyor doktorunu değiştir. Böyle olmaz. Günahkarsan eğer intihar edip günahına günah ekleme. Hazır bu dünyada vaktin varken tôvbe et ve o günahlara bir daha bulaşma. Bol bol ibadet et, namaz kıl, kuran oku. Allah tövbe edip tövbesini tutanları kabul eder. 

+2 oy
(9,591 puan) tarafından

Valla varya şuraya yasadkkşarımı daha dökmedim bi döksem herkez şok olur Allaha bin şükür 2 cocugum 1 eşim için ayaktayım .Bu nedir ya benimde aklıma gelöedimi cogu kez mide yıkattım haplar içtim ne fayda saglayacaktıki bana baktım olmuyor ben hayatın üzerine gittim hala içimde küçük bir kız cocugu cocuklugunu yasayamamış duruyor ama büyümüş bedende kide benim 2 cocugum var şükür rabbime haödolsun yetiştirebilirsem en güzel sekilde ne ala yıkılmakla olmaz dik duracaksın 

+2 oy
(3,082 puan) tarafından

Bu canı sen yaratmadın ki alasın, bu bedenin bir sahibi var ona nasıl hesap vereceksin? Kalk tövbe et Allah'a sığın eğer büyük bir hatam günahım var diyorsan unutma senin derdinden de büyük herşeyden büyük Rabbin var, o sana kırılmadi darılmadi el aç yalvar ona tövbe et Allah'a sığın çünkü ondan başkası vallahi billahi yalan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 342 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 489 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
19 cevap 1,180 göst.
2 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda98 (435 puan) tarafından soruldu