+2 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (543 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah kızlar size bı sorum olacak gelelim soruya Biz eşimle isotlu salça çok severiz özellikle kahvaltıda banmalik veya yumurtalı severiz ama Benim düşüncem su olur mu olmazmi siz söyleyin bana ona göre yapıp hazirlicam Şimdi Baharatlık dükkanda isot alcam 100 liralık alsam çok mu olur az mı olur bilmiyorum diyorum ki isot biber salçası hem domates salçası bı tencere karıştırıp yağla az kızartıp Kavanoza koysam öyle yapanlar varmı nasıl olur ilk defa yapacam Eşimde olur diyo ama ben olmaz diyorum size sorayım dedim olur mu sizce öyle mi yapsam hem baya yapacam doldurucam kavanoza veya bidona koyarım kızlar yorumlarınizi bekliyorum :))

3 Cevaplar

+1 oy
(543 puan) tarafından

Cevap yok mu ya kızlar ???

-Reklam-
+1 oy
(3,207 puan) tarafından

Öyle denemedim ama çemen yapıp buzdolabında muhafaza ediyorum 1 haftaya yakın duruyor. İsotlu salça dediğin sadece salça sosa isot giriyor diy mi

(543 puan) tarafından

Evet salça sosa isota giriyor 

+1 oy
(6,964 puan) tarafından

Ne kadar dayanir bilmem ama uzun süre dayanır ama salça mümkünse ev yapımı olsun. Yağda biber domates salçası isot başka baharatlar da ekleyebilirsin ceviz de koyabilirsin. Yaparım ben de 

(6,964 puan) tarafından

Büyük bir kiloluk muydu konserve kavanozu oluyor ya onda yap bence 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 223 göst.
27 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
29 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Hvvktn (1,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,474,297 soru

24,137,385 cevap

334,369 kullanıcı

...