Canm rabbim kucağına almayı nasip etsin ben orda hem sezeryan doğum yaptım hem safran alındı hep iki kez taş kırma işlemi gördüm seneryana gelince takiplerimi orda yaptım 33 haftamda su gelme şüphesiyle acile başvurdum pet ile denendi suyum gelmediği öğrendim ama çocuğun suyu çok azdı takibe aldılar 37 yada 38 haftada alicaz dediler şükür ki havuç suyu kürü ile çocuğun suyu normale döndü 37 olunca acile gitim acildeki doktor dedi bizim için bir gün bile çok önemli neyse hafta gün verdi böylece 38 haftam dolmuş oldu öğün geldi gitim acile ultrasonla önce kalbi dinledi sonra damar yolu açtı nts bağladı sandalye ile tek kisilik odaya çıkardılar tam sezeyna alicaken acil vakalar geldi beni 6 saat daha bekletiler ama bu süreçte nts sürekli takiliydi hiç vikarmadilar 6 saat nts bağlı kaldım hemşire 20 dakikada bir tansiyon olctuler neyse zamanım geldi beni götürdüler doğumhaneye orda belden aşağı yapicgiz dediler bende istemem dedim korkuyorum dedim korkma birşey olmaz dedi doktor öbür türlü tansiyonun düşe basın dönse miden bulansa biz bunu anliyamayiz canlı olamn lazım dedi Allahdan ki de öyle yapmışlar iki kez tansiyonum düştü iğne yaptilr bir kez midem bulandı hemen aninda müdahale yaptılar ne ağrı ne sizi hicbirsey hisetmedim çok güzeldi canlı canlı çocuğumu gördüm doğumda getirip gösterdiler opturduler çok guzl bı aniydi odaya çıkınca hemşire ve annem bizzat yardimci oldular giyinmemem çok guzldi herşey Allah her zamn iyilerle karşılaştırsın duası çok çok önemli insallh sende iyilerle karsilasorsin