+2 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14,201 puan) tarafından

Sezaryen doğum süreciniz nasıldı kızlar yazar mısınız? Doğum yaptığınız gün mü yatış yapıldı yoksa bir gün önce mi? 

3 Cevaplar

+1 oy
(519 puan) tarafından

Canm rabbim kucağına almayı nasip etsin ben orda hem sezeryan doğum yaptım hem safran alındı hep iki kez taş kırma işlemi gördüm seneryana gelince takiplerimi orda yaptım 33 haftamda su gelme şüphesiyle acile başvurdum pet ile denendi suyum gelmediği öğrendim ama çocuğun suyu çok azdı takibe aldılar 37 yada 38 haftada alicaz dediler şükür ki havuç suyu kürü ile çocuğun suyu normale döndü 37 olunca acile gitim acildeki doktor dedi bizim için bir gün bile çok önemli neyse hafta gün verdi böylece 38 haftam dolmuş oldu öğün geldi gitim acile ultrasonla önce kalbi dinledi sonra damar yolu açtı nts bağladı sandalye ile tek kisilik odaya çıkardılar tam sezeyna alicaken acil vakalar geldi beni 6 saat daha bekletiler ama bu süreçte nts sürekli takiliydi hiç vikarmadilar 6 saat nts bağlı kaldım hemşire 20 dakikada bir tansiyon olctuler neyse zamanım geldi beni götürdüler doğumhaneye orda belden aşağı yapicgiz dediler bende istemem dedim korkuyorum dedim korkma birşey olmaz dedi doktor öbür türlü tansiyonun düşe basın dönse miden bulansa biz bunu anliyamayiz canlı olamn lazım dedi Allahdan ki de öyle yapmışlar iki kez tansiyonum düştü iğne yaptilr bir kez midem bulandı hemen aninda müdahale yaptılar ne ağrı ne sizi hicbirsey hisetmedim çok güzeldi canlı canlı çocuğumu gördüm doğumda getirip gösterdiler opturduler çok guzl bı aniydi odaya çıkınca hemşire ve annem bizzat yardimci oldular giyinmemem çok guzldi herşey Allah her zamn iyilerle karşılaştırsın duası çok çok önemli insallh sende iyilerle karsilasorsin

(14,201 puan) tarafından
+1

Ayy Allâh razı olsun canım benim çok güzel anlatmıssın çok teşekkür ederim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim sana da. Odan tek kişilik miydi çok güzel inşallah benimde öyle olur. Eşi alıyorlar mı içeriye o nasıl oluyor

-Reklam-
+1 oy
(519 puan) tarafından

Biraz uzun oldu kusura bakma

+1 oy
(2,385 puan) tarafından

İkinci seseryanimi orda oldum tam.bir pismanlikti sabah 7 de çağırdılar damar yolu açıp akşama kadar bekleme alanında beklettiler 5 de odaya çıktım aç susuz mahvoldum 8 buçukta sezeryan aldılar bir kasıktan diğer kasığa kadar kesti o kadar büyük kesti ki anlatamam. Ve dikişi de eski usul alınan dikiş koydu 10 gün sonra bide dikiş aldırdım ağlaya ağlaya çok fazla kestiği için çok kan kaybettim taburcu etmediler 5 güne perişan oldum kısaca 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 759 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde moms tiger (2,147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,768 soru

24,115,649 cevap

333,217 kullanıcı

...