Kızlar kızım 16 aylık yaklaşık bir haftadır ishali vardı çok sık kakasını yaptığından pişik oluştu. Birde mukuslu yapıyordu. Sonra bu pişik biraz daha ilerledi bugün kanamaya başlamış krem olarak hamezing ve travazol karıştırıp kullandım mavi hametan kullandım başka nasıl geçirebilrim lütfen yardımcı olurmusunuz
Pişikle ilgili bütün postlara bu kremi tavsiye ediyorum, bakkalda satılan arkolardan , yeşil beyaz olandan, sadesini al küçük olanı,birebir valla,
Tüp arko yu diyosun dimi bekarken bizim evin gözde kremiydi evdeki bitmeden yenisini alırdık çantamda falan sadece o krem olurdu her gece yatmadan yüzüme surerdim bebek gibiydi yüzüm 😁 biizm evde her derda devaydi arko krem
Aa bende var evin ücra köşelerinde hatta bi ara almıştım biraz kullandım sonra bıraktım evde olması lazım bi bakayım ben ona yeşil tüplü olandan mı bahsediyorsun canım
Evet tüplü olandan bahsediyorum,bizim evin hala gözdesi 😁😂
Teşekkür ederim yarın deneyeceğim inşallah faydaısnı görürürm yaa eşim pudra döjrlim diyor ama iyi gelir mi gelmez mi bilemedim bende
Sağlıkocağına gitseydin canım başka krem verirdi
Yarın gideyim diyorum bende ama o doktor herşeye ya antibiyotik veriyor ya kortizonlu krem ilgili bir doktor değil maalesef. Hastanedeki kendi doktpruna randevu bulamıyorum randevusuz kabul etmiyorlar canım
Altını sık sık havalandır trsody krem onerebilirim bizimde küçükken geçmeyen pişik vardı bu krem iyi geldi
Yarın öyle yapıcam sık sık havalandırıyorum ama fayda etmedi. Eski yorganlarından bulup altını açıp öyle bırakıcam inşallah öyle de az biraz geriler yaa eşim pudra dökelim diyor ama iyi gelir gelmez mi bilemedim bende
Pudra iyi değil kullanmanı tavsiye etmem
Bende emin olamadım o yüzden kullanmadım birde bebek pudrası yoktu evde normal pudra var
Oğlumda çok pişik olur.pişikken sürekli yıka kurula.birde zeytinyağını yakıp soğut,pişiğe sür sonra her açtığında sürünce işe yarıyor
Daha öncesinde annemin tavsiyesiyle sürmüştüm ama saf zeytinyağı ısıtmadan direk sürdük yaktı galiba daha çok ağlamıştı yavrum bir dha da denemedim ama yarın onu da deneyim teşekkür ederim
Mutlaka soğut ama.birde pamukla pıt pıt yap canı yanmasın.geçmiş olsun inşallah
Bugün arkonun tüplü olanından kullandım biraz iyi gibi gledi canım zeytinyağını yarın kullanayım dönüşümlü olarak oda inşallah iyi gelir yaa
Kantaron yağı çok çok iyi gelir birde evvaglhe markasının kırmızı renkli nemlendirici kremi var tamamen doğal bir krem kullanmanızı öneririm
Trendyol da yorumlarına baktım gerçekten pişik için olumlu yorumlar var bakım kremi olarks geçiyor
Evet alan herkes memnun kalıyor almışken kantaron yağı da al bence o da çok iyi gelir inşallah
Evet bende alayım zamanınızı aldım hakkınızı helal edin lütfen Allah razı olsun
Estağfurullah helal olsun ne yaptım sanki
Ben bazen kantaron yağı kullanıyorum pişiğe bazen de evvahe doğal ın kırmızı nemlendirici kremini. Başka kimyasal kullanmıyorum
Sudocrem
Sebamed bakım yağı
Islak mendil ile silme kaynamış ılık su ile pamukla sil
Bol bol havalandır altını
Sudocrem büyük kızıma iyi gelmişti zamanında. Bu küçük kızıma hamileyken büyük boyundan aldım bir kaç kere hafif pişklerinde kullandım fayda etmedi öylece duruyor tekrar kullanamaya korkuyorum ya daha da ilerlerse diye. Eşim pudra dökelim diyor ama bilemedim bende iyi gelir mi gelmez mi diye
Ay kesinlikle pudra falan kullanmayın daha kötüye gitmesin pudra çok kötü bişey
Eşim tam aksine söylüyor bütün krmeler daha kimyasalmış pudra iyiymiş😂 ama kullanmadım yani birde normal pudra var bebek pudrası yok hiç o riske girmedim
Eşiniz bu bilgiyi nerden almış 😂
En iyi çözüm sabunlu suyla yıkamak hemen rahatlatir. Ek olarak krem kullan.
Krem olarak hamezing ve travazol karıştırıp sürdüm hametan sürdüm fayda etmedi poposunu çok sık havalndırıyorum sabunlu suyla yıkamak sürekli ph değerini bozmaz mı
Leğene su hazırla otursun biraz banyo yapar gibi 3 kez ya da 2 kez yapsan yeter. Kızımın da ishal olunca olmuştu ilk kez pişikten ağlamıştı leğene suyu koydum yıkadım sönüverdi hemen iyi geldi
Bugün hava burda soğuktu üşütür diye yıkamadım ama arkonun tüplü olanından kullandım biraz iyi gibi geldi sanki yarın yıkayacağım hava güzel olursa inşallah canım
Travazol kremi yalnız başına sür ve açık kalsın bir beş dakika krem iyice emsin çok faydasını görürsün ben öyle yaptığımda hemen geçiyordu.
Çok teşekkür ederim travozolu hamzinhlr karıştırıp sürmüştüm fayda etmedi yarın bir kaç sefer öyle deneyeyim teşekkür ederim canım
Doktor oğluma zalain fito ve bir krem daha vermişti o kadar iyi gelmişti ki ishal mukuslu yapınca maalesef benim oğlan da pişik oluyor yıkayıp kuru tutun mümkünse altına alt açma bezi koyun açık kalsın
Alt açma bezi maalesef benim kızda yaramaz durduğu yerde durmuyor yürüdüğü için hep oda oda geziyor csnım. Süper odaların kapısını kapatık sadece tek oda da altına eski yorgan açarak tutucam yarın yoksa her yer batar 😀 aman işin şakası bu yeter ki geçsin de temizlenir uaniö dediğin kremleri hiç duymamıştım diğer 3. Dediğin kremin ismini hatırlarsan yazabilir misin canım teşekkür ederim bu arada
Rica ederim canım aklıma gelince yazarım ama unutmuşum bir krem kullanıyorsan birkaç defa da faydasını görmezsin düzenli bir şekilde kullanman lazım yıkayıp kurula altını bağlarken sür her alt açmaya yıka kurula sür oğlum 19 aylık mecbur kalmadıkça dışarı çıkınca falan hariç ıslak mendil kullanmadım hiç evde sürekli yıkarım hâlâ da yıkarım kaynanam eltim kendi ailem falan oralarda bile yıkarım altını daha rahat ve temiz olur umarım iyileşir bir an önce baktın çok arttı doktora götürmek de fayda var
Evet haklısın ama çoğu kişi farklı kremleri öneriyor yaa ilte insan bilemiyor hangisini kullanacağını bi ondan bi onda olmaz ama deniycem bakalım yarın sadece arko tüple sodocremi sürücem
İşe yaramazsa diğer gün zeytin yağı kantaron yağı dönüşümlü olarak böyle düşündüm ama daha iyi bilen biri çıkarsa daha iyi olur
Sudocrem öneririm kiziim yedili yaşında pişik derdi hiç bitmedi onu kullaanmaya başladığımdan beri pişik kalmadi
Sudocrem krem evde var. Daha öncesinde hafif pişiğinde kullanmıştım ama fayda etmedi bende kullanmadım bir daha kaldı öyle. Tekrar kullanamaya korkuyorum ya ilerlerse diye
Düzenli kullan brnnce fayda görür sun
Yarın tekrardan kullanmaya başlayım inşalalh faydasını görürüm çok teşekkür ederim
Rabbim şifa versin inşallah
Allah razı olsun zamanınızı aldım çok teşekkür ederim
Bizde de aynı sorun olmuştu geçmeyen pişik ve sonunda kanama. Fito krem ve hametan kremi karıştırıp kullandık çok şükür onlar iyi geldi
Bir kaç kişi fiyo krem önermiş bende yok ama yarın temin edebirlrim. İkisini karıştırıp mı kullandın yoksa bir sltı değiştirmede ondan diğer alt değiştirmede diğerinden olacak şekilde mi canım
İkisini bir karıştırıp sürüyordum.
Teşekkür ederim bende öyle yapayım
Benim oglana bi tek bepanthol iyi geliyor pişik kremi nasıl acır ya yıka sürekli yazık
Elimde yok şu an ama ilk fırsatta alıp elimin altında bulundururm teşekkür ederim canım yorumun için yarın
Arko tüp
Sudocrem deniycem dönüşümlü olarak. Arkadaşlar böyle önermişler
Dene canım sudocrem bizim gelin dogmadan önce almış sonra baktı işe yaramıyor bepanthol döndü inşallah biran önce iyileşir rica ederim
Evde de var sudocrem bizde de bir işe yaramadı ama faydasını gören çok kişi var yarın deneyeyim diyorum belki iyi gelir Bepanthol alıcam zaten güzel bir marka güzel krem
Sudocrem bende kullandım faydasını görmedim Bepantholden memnunum
Aynen canım
Su doku krem sur hemen fayda eder ben onda gördüm faydayi
İnşallah canım fayda görürsün bütün kremleri attım ben hem çocuğa hem bize çok faydasını gordum
Çoğu kişi bunu önermiş zaten yarın hemen deneyeceğim
Dwne inşallah faydasını gorursun
Sağol canım teşekkür ederim
Canim fayda gördün mü merak ettim
Dümdüz yesil arko krem üstüne tanımıyorum ya o kadar iyi geliyorki. Geçen hafta sıcaktan pisti kabar kabar oldu her bez alista kalina yakin tabaka sürdüm kapattım 2. Gün soldu 3. Gün gecti
Evet bir arkadaş burda da bahsetmiş yeşil srko tüplü kremlerden evde var yarın hemen deneyeceğim teşeşkkür ederim yorumun için canım
Travazol kortizonlu bir krem lütfen o kremi çok sık kullanmayın hatta bebeğinize hiç kullanmayın. Fito kremle hamazinc ikisini karıştırıp kullanabilirsiniz. Bir de kakası mukusluysa iyi bir çocuk doktoruna götürün kızınızda süt alerjisi olabilir.
Dhaa öncesinde daha bebekken alerji testi yaptırdım canım hiç bir şeye alerjisi öıkmadı. Bu xamans kadar herşeyi yedi içti bir şey olmadı farklı hiç bir şey vermedim. Önerin için teşekkür ederim diş çıkartacağı xmaanlar böyle oluyor çoğunlukla gün içinde çok sık kakasını yapıyor böyle ishal mukuslu gibi sonra oda pişiğr sebep oluyor travazolun kortizonlu krem olduğunu biliyorum onu çok az şekilde sürdüm hamzeingle karıştırarak ama malesef fayda etmedi
Fitoo mukkk ben kullandım oğluma çok iyi geldi hematanda iyi sağlık ocağındaki doktor yazdı bize
Fito yuvtek başına mı kullandınız canım yoksa hametanla karıştırarak mı
Tek başına bir defa kullandım fiyoyu hemn geçirdi yok böyle. Bişey
Böyle bir durumda Fungoid vermişti bize doktor. Kortizonlu olduğu için 3-5 günden fazla kullanılmıyor ama zaten o kadar süre de sürmüyor genelde
Dediğim kremi duymamıştım canım ben araştırayım bi kere teşekkür ederim yorumun için
Bunuda arkadaş dedi ama göz ardı etme. İlk çocuğuma kullanmadığım krem kalmadı. Özel eczane yapmalarıda dahil. Bi tek bu işe yaradı
Evet evde bundan var yarın deneyeceğim bunu burda çoğu kişi önermiş bu kremi canım
İnşAllah faydalı olur🤲🏻
Beklazon krem cok ıyı kızıma suruyorum sabaha bıseyı kalmıyor cogu gıdıyor
Teşekkür ederim canım yorumun için bi araştırayım ben kremi daha önce duymamıştım
Valla ıyı canım fayda ediyor kızıma cevremde kullananda cok
Ben araştırıp doktora sorayım yarın yazarsa alırım yine elimin altında bulundururm
Bak cnm
Biz her kremi denedik ise yaramadi, en son nisasta surduk iki gunde gecirdi
Nisasta nasıl geçirdi acaba hiç duymamıştım şaşırdım
Temizlyip kuru cildine nisasta doktum pudra gibi, her altini degistigimde, cok sasirdim ama ise yaradi cidden
1,467,320 soru
24,042,974 cevap
329,235 kullanıcı