+2 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (288 puan) tarafından

Kızlar lincleyecekler öte dursun lütfen uğraşamam. 

.

.

.

Ya kızlar bende sürekli halsizlik yorgunluk var. 26 yaşındayım 2 oğlum var. Biri 1. Sınıfa gidiyor diğeri 4 buçuk yaşında. Aşırı hareketliler.. Öyle böyle değil yanı. Her neyse çok uykum geliyor. Akşam yatıyorum sabah kalkıyorum tekrar uykum geliyo. 

Tahlil verdim hiç bir sorun yok. Bı arkadaşım banyodan sonra sirkeli su yap kafandan aşağı dök demişti. 

Bilmiyorum faydası olur mu ki? 

Deneyen var mı? Bir de yapsam dua okumam lazım mı? 

11 Cevaplar

+2 oy
(481 puan) tarafından

Tabiki bende arada sirkeli suyu en son döker çıkarım vücut içinde iyi sağlık açısından nazar için vs iyi . Sirkeli su ile evlerimizi siliyoruz filan gayet güzel.iyi bir şey dewammmm 

(288 puan) tarafından
+1

Hih işte aradığım yorum. Teşekkür ederim kuzum 😘😘

(608 puan) tarafından

Yorumum komik olacak ama iki çeşit sirke var biri temizlik için biride salatalarda kullanmak için siz hangisinden bahsediyordunuz

(481 puan) tarafından

Valla hiç bakmıyorum ona evde ne varsa yapıyorum  ben . Temizlik için olanda kimyasal olacağını zannetmiyorum ben. Zaten bunun farkında olmayan milyonlarca insan var emin ol. Sen ben ayırt ediyoruz temizlik için yemek için ayrı diye 🤭🤭

(495 puan) tarafından

Temizlik için olan beyaz sirke ve kimsayal diye biliyorum vücuda zararı olabilir siz elma veya üzüm sirkesi kullanın bence

önce (608 puan) tarafından

Tamam evde üzüm var deniycem bakalim

-Reklam-
+2 oy
(5,324 puan) tarafından

Yapabilirsin zararı olmaz ev silerken de kullanabilirsin kötü enerjiye iyi gelir. Normal gusül alsan yeter sabah akşam nas felak ayetel kürsi okuyabilirsin. Aktar çay önerdi mi merak ettim 

(288 puan) tarafından
+1

Yok da int de zinde tutan bitki çayı dedim. Yeşilçay dedi. Onu aldım bugün. Daha yeni yaptım içeceğim inşallah soğumasını bekliyorum. Filtre kahve de aldım onu daha denemedim 

(5,324 puan) tarafından
+1

Hii bende yeşilçay içiyorum iyi gelir inşallah 

+1 oy
(2,590 puan) tarafından

Neden sirke yani sağlık açısından iyi mi geliyormuş yada başka bişey mi

(288 puan) tarafından
+1

Nazara iyi geliyormuş. Oyle dedi. 

(481 puan) tarafından
+1

Sağlık açısından da mikropları öldürüyor tabi 

+1 oy
(759 puan) tarafından

Dua etmene gerek yok bı sakincasida yok sana söyleyen nazar için demiştir denemekte fayda var 

+1 oy
(787 puan) tarafından

Akşam yatmadan yeşil çay değilde papatya çayı içmelisin gece de 9 10 da uyuman lazım. Sen gerçek manada yorgunsun uykunun gelmesi normal yani öğle kaylule yapabilirsin iyi gelir. Uykunu kaçıracak şeylere yönelme yani. Günlük yürüyüş yap kendini zinde hissedersin diyeceğim de zaten okula giden oğlun var yürüyorsundur diye düşünüyorum eğer yürümüyorsan günlük 30 dk ev içersinde egzersiz yapmalısın. Su içmeyi ihmal etmemelisin. 

0 oy
(461 puan) tarafından

Önceleri bende banyo suyuna bir kapak sirke döker yikanirdim evleride dilerken camsil kullanmam yıllardır sirkeli su ile siliyorum öyle alıştım devam ediyorum 

0 oy
(3,766 puan) tarafından

Tuzlu sirkeli suyun negatif enerjiyi pozitif donustugurdugunu okumuştum bu yüzden evi de sirkeli su ile silmeyi önerirler bence faydası olacaktir

0 oy
(730 puan) tarafından

Arada ben de yaparım. Şampuan krem gibi ürünlerin kalıntıları kalıyor saç köklerinde. Sirke temizliyor. O an kötü kokuyor ama saç kuruyunca koku olmuyor. Ayrıca saçı parlak da yapıyor. 

0 oy
(654 puan) tarafından

Öyle deniyor ben denedim enfeksiyon vardı yanıyordu onun için kullanınca boydanda döktüm bi degişiklik olmadı niye böyle olduk herkes öyle biliyormusun önceki enerji yok bende aynıyım çevtedede var dene 

0 oy
(21,937 puan) tarafından

Evet ben faydasını çok görüyorum bencede yap canım

0 oy
(8,930 puan) tarafından

Denemekten zarar gelmez en fazla ne olabilirki belkide şifa olacak 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 600 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
16 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celen1212 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,104 soru

23,853,629 cevap

320,003 kullanıcı

...