+1 oy
428 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından

image

image

image

Kaç günün yorgunluğu var üzerim de ev taşıma temizlik yarın da misafirlerim var anca oturdum.. 

8 Cevaplar

0 oy
(7,038 puan) tarafından

Benim de o yorgunluktan var iki gundur temizlik.yapiyorum sagolsun bebem biraz once ortaligi aglatmis tekrar supurdum topladim aksama misafirim var hazirlik yaptim bulasiklik bosalcak ama.benim mecalim kalmadi uzandim az onu halletcem

tarafından

Bi an kendimi gördüm bu yorum da 🤭 Allah kolaylık versin canım 

-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından

Kurabiyenin şeklini dondurma kaşığıyla mi verdiniz birde güzelse tarifini atarmisiniz

tarafından

Evet dondurma kaşığı ile şekil verdim tadı da on numara pastane kurabiyesine bin basar 

200 gr tereyağı ( yada margarin )
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 su bardağı mısır nişastası ( buğday nişastası da olabilir )
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un (tahminen 3, 5 - 4 su bardağı)
1 çay bardağı damla çikolata

(1,741 puan) tarafından

Ay bende tarif soracaktım çok güzel görünüyor afiyet olsun bende denicem 😍 kurabiye tariflerine bayılırım 

tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(9,773 puan) tarafından

Acıktık kızımda mantı istedi keyif yapıyoruz 

image

tarafından

Aboo eline sağlık afiyet olsun 

0 oy
tarafından

Çok güzel olmuşlar kız ellerine sağlık 

tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(3,165 puan) tarafından

Ellerine sağlık afiyet olsun  bnde kocayı ise gönderdim  oğlan uyuttum şimdi   yerine yatircam  sonra kahve içerim  bir dünyada bulaşık var başım ağrısı geçince mutfağı haledicem  inşallah 

tarafından

Allah yardımcımız olsun kadınlar olarak işimiz zor 

(3,165 puan) tarafından

Amin amin  dayanamayıp ilk önce mutfağı halletim  dolap dıslarininida  sildim oh mis oda aradan çıktı 😂 kahve mide içtim allahtan mutfak ufacık iki üstte iki altta dolap var birde çekmeceler 😂😂

tarafından

MaşâAllah sana 

(3,165 puan) tarafından

❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Canim çekti oldumu şimdi uşam dusecek şaka şaka hamile değilim de bu aralar as eriyorum her şeye 

tarafından

Ayy hakkını helal et kardeşim 

(1,275 puan) tarafından

Helal olsun canım ellerine sağlık 🥰❤️

0 oy
(1,097 puan) tarafından

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Bizimde ev kira boya yaptı ev sahibi. O pislikle bırakmış gitmiş. Sabahtandır eşimle temizle temizle bitmedi. Hamileyim 38+5 çok yoruldum da çıktı gidip geliyor arada yalancı sancılar. 

İşin büyük bir kısmını bitirdik zaten çoğunu da eşim yaptı ben yapamıyorum. 

Biarkete gidip geldik eksikleri aldım doğumdan önce. Geldim yemek yaptım. Hala işlerim var kıyafetler var 2 sepet serilecek. 1 sepet katlaıcak. Perdeleri takmadık esimi bekliyorum gelip takması için. Ayak üstü gidip geliyorum etrafı topluyorum bile çok yoruluyorum karnımında alt kısmı çok ağrıyor. 

Bakalım artık eşim gelince birlikte yaparız ayaklarımın altı ağrıyor. Çok yoruldum

tarafından

Ay canım benim keşke yardım edebilsem sana İnşâAllah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini 

(1,097 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah ilk gebelik bı yandan heyecan bı yandan korku bakalım ne zaman doğum olacak :) 

0 oy
(5,198 puan) tarafından

Kiz bunlar ne masaAllah hazir gibi eline koluna saglik bizde kaynanadan geldik cocugu uyutuyorum 

tarafından

Ayy teşekkür ederim bende bebeği uyuttum yeni mutfağı toplayıp çamaşır ser iş bitmiyor ki 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 727 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
24 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (1,011 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 335 göst.
23 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,502 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 811 göst.
20 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,502 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,635 soru

24,113,663 cevap

333,103 kullanıcı

...