+2 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Selam kızlar sizlere birsey danisicam ben evlenmeden önce bir dönem sakinleştirici hap kullandım psikoloğa gittim çünkü sinirlerime hakim olamiyordum bir dönem herseye sinir oluyordum kavgalı bir ailede büyüdüğüm için onunda etkisi vardı ve suan bosanma asamasinda olduğum eşim yeni bir dilekçeye psikolojisi bozuk cocuk bakma konusunda çok yetersiz gibi şeyler yazdırmış kendi suçunu hafifletmek için beni psikolojisi bozuk olarak suclamaya çalışıyor öyle bir algı yaratıyor ben bu konuda kendimi nasıl savunabilirim, üşenmeden enabizdan kullandığım ilacın adına kadar bakıp yazdirmis

11 Cevaplar

+2 oy
(4,045 puan) tarafından

Bu erkekler neden böyle,boşanınca gerçek yüzleri ortaya çıkıyor,sanki çocuk onda kalsa bir anne kadar iyi bakabilecek,atacak anasının üstüne anası bakacak, sana inat yapıyor belli, Allah yardımcın olsun bacım 

(2 puan) tarafından
+1

Kendini aklamak için yapıyor zaten canım 

-Reklam-
+1 oy
(5,756 puan) tarafından

Yok kuzum boşa çaba,öyle bişeyin imkanı yok. Ülkede antidepresan kullanmayan mi var. Hepimizin çocuğunu alsınlar o zaman elimizden,töbe töbee. Hele ki çocuğun küçükse imkanı yok.

(2 puan) tarafından

Psikolojim falan bozuk degil Sapasaglamim çok şükür zaten canım 😃

+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Avukat işi irdelerse eğer hakime hanım psikolojik muayene ister. Sonuç her Ne olursa olsun doktorda katılır mahkemeye, psikolojik durumunu o izah eder. İlacın dozu, amacı, ne şikayetle doktora başvurduğuna kadar mahkemede konuşulur. Sonucu etkiler mi? Etkiler. 

+1 oy
(893 puan) tarafından

Çocukların kaç tane ve kaç yaşlarındalar? 

(2 puan) tarafından
+1

1tane 2 yaşında kızım var 

(893 puan) tarafından

Çocuğuna karşı çok kötü bir davranışın olmadıysa, babanın bunu kanıtlayacak bir şeyi yoksa, çocuğunda şiddete dair bir iz yoksa, çocuğunun psikolojisi normalse bu yaştaki bir çocuğu babaya vereceklerini sanmıyorum. 2 yaşındaki çocuğun anneye ihtiyacı var. Ayrıca kırmızı reçeteli ilaç kullanmamışsın anladığım kadarıyla. Büyük ihtimalle yeşil reçeteli ilaçtır. Geçmişte kullanılmış. Eşin bütün kozlarını kullanmaya çalışıyor ama işe yarayacağını sanmıyorum. İnşallah boşanma durumu senin isteğin şekilde sonuçlanır. 

+1 oy
tarafından

Şöyle bi durum var öfke kontrolün yok ve sen durumu kabullenip tedavi olmayı tercih ettiğin için aslında biseyleri düzeltme çabalama içerisinde olduğunun sorumluluk sahibi olduğunun kanıtıdır yargı önünde. Sicile bakılır sicil temizse ve ortada çocuğa yönelik şiddet,  ihmal  ve istismar gibi yüz kızartıcı hayatı tehlikeye atacak bi durum guncelde ve geçmişte de yok ise  annenin akıl sağlığı yerindeyse ki bu heyet raporu ile netleşir. Öfke problemi var olması şizofreni kanıtı değildir bu demek hiç değildir. 

Size önerim bulunduğunuz adresten herhangi bi tahrik vs. Ye rağmen asla çıkmayın. Siz suçlu duruma gelirsiniz. Dsrp edilirseniz direkt rapor alın acilden.  Asla tahriklere gelmeyin ve sakin kalın. İsterse milyon defa senden alicam desin cocuk 1 defa da kararı verecek olan hakimdir. Size yapılanı bir bir sakince anlatın günü geldiğinde barodan avukat talep edin üzerinize taşınmaz kayıtlı değilse ev araba arsa vs. Gibi . 

Merak etmeyin o iş okadar kolay değil. Yargı annenin anormal akıl ve hoş olmayan uygunsuz yaşam tarzı olmadığı sürece ilk akla velayet annede olması düşüncesi genelde gelir

Tahrik ediliyorsunuz belliki ev içinde devamlı bunu ben gibi yargı da anlar illaki.  Sizin sakin olmanız çok önemli. 

+1 oy
tarafından

Velayet için pedegog randevusunda pedegog soruyor 3 kere pedegog randevusu oldu 3ündede sordu antidepresan ilaç kullanıyormusun diye velayet açısından soruyorlar 

+1 oy
(1,876 puan) tarafından

Canım avukatın yok mu senin

(2 puan) tarafından
+1

Var canim

+1 oy
(5,856 puan) tarafından

Hic bisey cikmaz o isten merak etme :) eger buyuk yani kendi kararini verebilecek bi yasta ise zaten cocuga soruyolar ama anneye muhtac yastaysa antidepresandan sebep alamaz.

+1 oy
(720 puan) tarafından

Canım o doktorunu bul ve gerekirse 6-7 tane daha psikoloğa görün ve aklı yerinde raporu çıkarsınlar o zaman seni burdan vuramaz zaten adam olsaydı bunu dile bile getirmezdi ve mahkemede kesinlikle sakin kal eşin olacak hayvana koz verme 

0 oy
(561 puan) tarafından

Bu ülkede kadının ifadesi esastır öncelik içini ferah tut sen. O istediğini yapsınnnn 

0 oy
(231 puan) tarafından

Evet çok zor bir süreç e-devlet'ten bu konuda destek başvurusu yapıyorsun psikolojik destek için seni çağırıyorlar çok faydası olur bence öyle yap burada biz sana ne desek belki okuyarak yazarak olmaz ama konuşarak bir psikiyatri ile daha çabuk aşabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
5 cevap 386 göst.
0 oy
11 cevap 322 göst.

Kategoriler

1,472,266 soru

24,109,199 cevap