+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba  arkadaslar internette bir adam var 2litre sirke döküyor makina temizliği için siz yapiyormuaunuz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Makine temizleyici alıyorum kazan temizleme özelliğinde 90 derece de 3 saat çalıştırıyorum 

tarafından

Ne kadar fiyatı 

tarafından

Markasına göre değişiyor 30 TL gibi bir şeydi en son tek yıkama yapıyor ama 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Çamaşır makinası icin

0 oy
(833 puan) tarafından

Makina temizleyici calgon alıyorum kazan temizleme programı var onda temizliyorum sirke denemedim ben 

0 oy
(6,693 puan) tarafından

Benim dayımın beyaz eşya servisi var çok zararlı makinenin ömrünü azaltıyor dedi ben koymuyorum makine temizleyici deterjanlar var onlardan alıyorum 

0 oy
(711 puan) tarafından

Bugünlerde ben de bunları araştırıyorum, sirke ile karbonat dökmek aklıma yattı, ütümu temizleyeyim dedim az kalsın bozacaktım. Bilen varsa ben de öğreneyim 

0 oy
(3,390 puan) tarafından

Öyle şeyler yapmıyorum 

Makine temizleyici kullanıyorum 

0 oy
(8,162 puan) tarafından

Evimdekitemizlik diye bir hesap var instada. Harika bir yöntem uyguluyor, defalarca da denedim. Makinem mük oldu. 

Kazana azıcık limontuzu koyuyorsun. 90 derecelik pamuklu porgramına ayarlıyorsun. Dıştan sıcak oldupu zaman deterjan gözüne çamaşır suyu ekliyorsun. Mükemmel oluyor. Ben onca kazan temizleyiciler kullandım. Hiçbir işe yaramıyordu. Param çöp oluyordu hep. Şimdi bu yöntemle çok iyi temizleniyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 214 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde S.m.h (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
25 cevap 666 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,579 soru

24,100,555 cevap