+1 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (1,571 puan) tarafından

Kızlar ben kötü bı hata yaptım galiba eşim dekorasyon işiyle uğraşıyor googleden otel ismi aratmis bir kaç defa benimde aklıma direkt babamın annemi otelde aldattığı geldi aslında ona bu konuda güvenim sonsuzdu uyuyordu kısa kısa cevaplar verdi bende acabami diye düşündüm sonra sabah aradım böyle biseyden şüphe bile duyarsam aramızdaki herşey biter az önce geldi otel sahibinin mesajini gösterdi fiyat hakkında konuşmuşlar özür diledim baya kırıldı başka ne yapsam gönlünü almak için çok kötü hissediyorum şüphe duydugum için 

5 Cevaplar

+3 oy
(9,079 puan) tarafından

bence mevzuyu uzatma daha cok pekistirme olayi. aklina karpuz kabugu sokma zorla. unut gitsin ekstra bir sekilde davranma dogal halinde unutun gtsin bence

(1,571 puan) tarafından
+1

Haklısın canım ben uzatmam o kırılmasın yeter benim için ben utandım baya 

-Reklam-
+2 oy
(3,152 puan) tarafından

Aslında sorun şüphe duymanız değil, travmanız olduğu için de anlaşılabilir bir durum. Ama kesin bir kanıtınız olmadan hemen sormanız yanlış olmuş. Ki eşinizin mesleği de aşikar. Kırılmakta da haklı.

Güzel bir masa kurup, düşüncelerinizi, babanızdan ötürü hissettiklerinizi yemek sonrası konuşup halledebilirsiniz sanırım. 

(1,571 puan) tarafından
+1

Evet cnm küçüklükten tramvam var daha erken yaşta öğrendim kimseye güven olmiycagini çay demledim oturduk konuştuk sıkıntı yok şükür 

(3,152 puan) tarafından

Sizin için sevindim, halletmişsiniz 🍀

+1 oy
(1,664 puan) tarafından

İnşallah aranız düzelir ama benim aklıma takılan şu cevap vermek zorunda değilsin annen halen evli mi çünkü çok zor bir durum 

(1,571 puan) tarafından
+1

Aramız bozulmadı şükür canım çay demledim oturduk uzatmadi malesef annem evli biz babasız kalmayalım diye ayrılmadi o dönem hamile olduğunu öğrendi birde seviyordu 

+1 oy
(22,688 puan) tarafından

Daha ne yapacaksın. Bişey yapmana gerek yok bence. Yanlış anlamış olman normal. 

(1,571 puan) tarafından
+1

Bu hayatta malesef insan evladına bile güvenemiyor elimde olan bişey değil çok yanlış gördüm insanlardan

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Yanlış anlaman normal bence. Özür dilemişsin  daha ne yapacaksın. Boşver aman.

(1,571 puan) tarafından
+1

Baya bozuldu o yüzden suçlu hissetim canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busra y (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 597 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevic (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,305 soru

24,042,768 cevap

329,202 kullanıcı

...