Kizlar sol göğsümde bu bir haftadir sizi var emzirmiyorum ağrıdan şüphelenip elimle kontrol ettim elime ceviz büyüklüğünde sert kitle geliyo ktuk altım koluma kadar ağrı atiyo ama emzirmem yok şuanda çocuğum iki yaşında altı ay kadar emzirmistim kızarıklık yok ağrı ve kitle var şişme de yok göğsümde randevu aldım 26 Sina bu durumu yaşayan varmı enfeksiyon olsa emzirmede olur diye bilioyirm
Evet bnde aynı durumdayım ultrasonda 2 tane iyi huylu kitle gözüktü. Ağrımdan regli günüme yakın baya oluyo
Şuanlik öyle bişey demediler 1 yıl sonra kontrolüm var. Ben kendimce iyi gelen çayları besinleri tüketiyorum. Ama diyorumya canm en büyük nedeni stres. Kafan ne kadar rahat olursa vücutta o kadar iyi olur. Sonra kafein çok tüketme . Karbonhidrat aşırı şekerli gıdalardan uzak dur. Uyku düzeni çok önemli. Sebze ağırlıklı beslen. Özellikle bağırsak sağlığıda çok önemli. Dediğim gibi en önemlisi üzüntüden uzak durmak içine hiçbişey atma. Kimseyi kafana takma. Benim kadar ince düşünen stresli kimse yoktur. Ama bakiyorumki ne kadar takarsam sinirlenir üzülürsem olan bana oluyo. İlerleyen zamanlarda vücudunda biyer patlak veriyo. Artık takmıyorum kimseyi herşeyi herkesin yüzüne patpat diyorum kırılan kırılsın üzülen üzülsün hiçbişey benm cnm dan sağlığımdan önemli değil. Herşey olacağına varır düşünmeyle olmuyo
Hemen kötüyü düşünme korkma çok merakta etme. Çokta elleme ağrıyan yerlere
Sağolasın canım tavsiyelerin için. Bende öyle herşeyi içime atıp içimde yaşayan biriyim elimden geldiğince bu huyunu degsitrmeye calisiyorum bakalım hu saatten sonra bende artık kafama takmicam insan kendi kıymetini bu zamanlarda anliyo teşekkür ederim rabbim beterinden koeusun geçmiş olsun canim
Sende sağol geçmiş olsun sanada
Teşekkür ederim canım sagolasin
Bende kist var elime birşey gelmiyor sadece ultrason çekince fark ediliyor ağrısı yok sadece sütyen kaynaklı ağrı oluyor cnm kitle hareket ediyor mu doktorum hareket etmeyen kitleden zarar gelmez diyordu
Kitlenin yerine bastirdigimda sertlik grliyo sağa sola hissediyorum hafif oynadığını
Senin kitle iyi huylumu canim
Evet cnm iki senedir var her ay kontrole giderim 6 ayda mi sut kanalın tıkanmış olabilir cnm
Rabbim beterinden korusun canım geçmiş olsun
6 ay emzirdim ama sonrasında hicbiseyim yoktu bu bir aydır böyle sıkıntı başladı kızımda iki buçuk yaşında kalirmi şimdiye kadar süt kanali acaba
Amin cnm saol kalır cnm aniden emzirmeyi birakirsan
İnşallah öyle bisidir canım teşekkür ederim bende
1,467,265 soru
24,041,951 cevap
329,160 kullanıcı