Canim 2-3 tane yumurta,tereyagli,kiymali ya da kavurmali. Bol peynir ozellikle kasar peynir, zeytin ,bal-kaymak,tereyagi-bal,tahin-pekmez ,cok tahilli ekmek ve kuruyemis badem ,ceviz,kaju olur. Bunlari tuket.
Aralarda kuruyemis ve meyve ye mevsim meyvesi ye bol bol muz ye.
Aksam ve oglen etli,mevsim sebzeli yemek,yanina pilav,makarna ,ekmek vs ,tursu,salata,yogurt. Haftanin 2 gunu baklagil+pilav+salata tuket.
Kuruyemislerden kendine atop yap her yemek sonrasi 1-2 tatli kasigi ye.
Benim bebegimde coklu besin alerjisi vardi cok kati bi diyet yaptim sadece ekmek ,makarna,pilav ,patates yedim aylarca. Ve asiri kilo verdim. Ne zaman ki et ,yumurta,sut urunleri vs yedim aldim kilolari. Diyet surecinde 56 ya dustum bende sonra 63 e ciktim. Simdi de vermeye ugrasiyorum :(
Bu senin yediklerim kahvalti degil ve bi besleyiciligi yok en fazla sende sekilsiz yagli bi gobege sebep olur.
Sen gel benle bi hafta kahvalti et + 2 kg alirsin :D ben bu yediklerini kahvaltinin ustune cay keyfi olarak yiyorum.