0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 3. Çocuğum oldu şuan 3 aylık hepsi de normal doğum oldu çok şükür ama ben nedense hiç kilo almadım hamileyken kalça bacak aldı başını gitti şimdi bir şey kalmadı bazıları diyor keşke bizde öyle olsak ama ben kilo almak istiyorum şuan 56 kiloyum hiç belli etmiyorum eşim bile artık diyor biraz kilo al sizce ne yapsam kilo alırım 

11 Cevaplar

+1 oy
(391 puan) tarafından

Bende mutfağın onunden geçsem kilo alıyorum hay Allahim ya.Cesit çeşit yaratmış.Alma kızım ya valla bak.Pazardan giysen yakışır biz kilolular zar zor buluoz giyecek onda da secenek cogaldida rahatladik valla;) Şaka bir yana karbonhidrat agirlikli beslen makarna ekmek çikolata cerez.Bunlar hep aldirir.Biliorm;)

(22 puan) tarafından

Valla artık eşim 100 kilo yine razıyım diyor inşallah 70 olsam yeter 

(391 puan) tarafından

;)Valla eşim de kilo vermemi istemiyor sevmiyormus zayif zaten ben hic zayif olamadim no problem;)Saglik onemli canm saglikli kilo al onemli olan o.

-Reklam-
0 oy
(4,107 puan) tarafından

56 bence gayet iyi bir kilo 

(22 puan) tarafından

Ama bende hiç belli etmiyor bacım giydiğim kıyafet çirkin duruyor 

(4,107 puan) tarafından

Boyun kaç 

(22 puan) tarafından

1.70 boyum 

0 oy
(569 puan) tarafından

Karbonhidrat ağırlıklı beslen

(22 puan) tarafından

Nasıl yani 

(569 puan) tarafından

Kilo almanın en basit yolu hamur işi tüketmektir. Ama öyle tabağa iki kaşık bişey koyarak değil, tabakların dolu dolu olacak. Paketlenmiş gıdalar keza, kızartmalar da aynı şekilde. Hele yağlı hamur işleri olursa gelsin kilolar. Ama sağlıklı kilo mu olur orası şüpheli

0 oy
tarafından

Gayet sağlıklısın kilo alırsan oda alıp başını gider engel olamazsın. Dolduruşa gelme sağlıklısın iyisin bende 57 kiloyum. 75 ten düştüm ama nasi düştüm zor milletin gazına gelip üzülme alsan ederker versen ederler. Ben iyiyim hamdolsun de. 

(22 puan) tarafından

Valla keşke ben 75 olsam ben memnun değilim ya göğüs falan hiç yok sanki 13 14 yaşında bir kız çocuğu gibi 

0 oy
(1,657 puan) tarafından

40 kiloyum 52 kiloyla doğuma gittim doğum yaptığım gün 44 kilo çıktım tartıda 

(22 puan) tarafından

Ben her doğuma gittiğimde 60la gittim sonra 45 50 ye düştüm 

0 oy
(6,542 puan) tarafından

Canim yiyip yiyip almayanlardan misin ,yoksa yemiyo musun ?

(22 puan) tarafından

Yiyip yiyip kilo almıyorum yoksa benim yediğim şeylerin hadi hesabı yok 

(6,542 puan) tarafından

Cok kiskandim :(( 

Kahvalti da ne yediniz bugun mesela

(22 puan) tarafından

Yemin ederim 4 poğaça 2 gevrek simit yarım saat sonra eşim işten geldi 1 pide bitirdim hatta eşim dedi bunların hepsi nereye gidiyor 

(6,542 puan) tarafından

Canim 2-3 tane yumurta,tereyagli,kiymali ya da kavurmali. Bol peynir ozellikle kasar peynir, zeytin ,bal-kaymak,tereyagi-bal,tahin-pekmez ,cok tahilli ekmek ve kuruyemis badem ,ceviz,kaju olur. Bunlari tuket. 

Aralarda kuruyemis ve meyve ye mevsim meyvesi ye bol bol muz ye. 

Aksam ve oglen etli,mevsim sebzeli yemek,yanina pilav,makarna ,ekmek vs ,tursu,salata,yogurt. Haftanin 2 gunu baklagil+pilav+salata tuket. 

Kuruyemislerden kendine atop yap her yemek sonrasi 1-2 tatli kasigi ye. 

Benim bebegimde coklu besin alerjisi vardi cok kati bi diyet yaptim sadece ekmek ,makarna,pilav ,patates yedim aylarca. Ve asiri kilo verdim. Ne zaman ki et ,yumurta,sut urunleri vs yedim aldim kilolari. Diyet surecinde 56 ya dustum bende sonra 63 e ciktim. Simdi de vermeye ugrasiyorum :( 

Bu senin yediklerim kahvalti degil ve bi besleyiciligi yok en fazla sende sekilsiz yagli bi gobege sebep olur. 

Sen gel benle bi hafta kahvalti et + 2 kg alirsin :D ben bu yediklerini kahvaltinin ustune cay keyfi olarak yiyorum.

(22 puan) tarafından

😅😅

0 oy
(1,396 puan) tarafından

Gece yemek ye bebe bisküvisi bal ceviz süt karıştır her gece ye ama emziriyorsan yöne almazsın bı diyetisyene git bence ona göre alırsın .

0 oy
(24,301 puan) tarafından

Sabah börek öğlen çörek akşam makarna ye yanında ekmekle nasıl kilo alıyorsun gör ( nerden bildiğimi kimse sorgulamasın :)) 

(22 puan) tarafından

😅😅

0 oy
(711 puan) tarafından

Boyun kaç? İştahsızlıgın falan yoksa emzirme döneminde ilk başta çok verip sonra tekrar kilo alanlar oluyor ben gibi. Şu an gebelik kilodayım 

(22 puan) tarafından

Ben emzirmiyorum ki 1.70 boyum  iştahım da var 

(711 puan) tarafından

Hadi ya nereye gidiyor yediklerin:)

(22 puan) tarafından

Herkesin merak ettiği şey 

0 oy
(209 puan) tarafından

Bende bekleyeyim şurada bende almak istiyorum ya bende zayıfım ama alamıyorum yiyorum da 

(22 puan) tarafından

İnşallah alırız 

(209 puan) tarafından

İnşallah cnm

0 oy
(1,304 puan) tarafından

2. Gebeliğimdeyim doğumum olacak haftaya ve 61 kilodayım..doğumdan sonra 45e yine düşeceğim biliyorum ilkinde de öyle olmuştu malesef bu bende de var. Ve şuan boyundan dolayı 61 bile beni zayıf gösteriyor (168boyum,bu arada)

(22 puan) tarafından

Boydan kaybediyoruz demek ki 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 295 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
+1 oy
17 cevap 649 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Derya0400 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,879 soru

24,161,030 cevap

335,372 kullanıcı