0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Anneme anneler günü hediyesi aldım internetten evkerine istedim başka şehirlerdeyiz neyse kargoyu teslim almış bende dk yoktu aramışlar duymadım teslim eettik diye mesaj geldi ,bende dedim yanlış adrese gitmiş herhalde yoksa Hadiye ginderecegimi kargonun geleceğini biliyirdu annem teslim alsa ararfi beni neyse bende satıcıya almadık falan diye sorun yaşadık satıcıyla sonra akşam oldu kardeşime mesaj attım dedim anaya şöyle yanlış gitmiş herhalde kardasim bı soriyom sana dönerim dedi , sonra yazdı dediki almış ☹️ kardeşim tesekur etti bana oda yanındaydı hiç bı şey demedi . Sabah babbam arafi hediyen çok güzel çok beğendik  ALLAH razı olsun falan dedi ( hediye anneme ama babam tesekur ediyor ) gene ordaydi bı şey demedi ben çok kırıldım onca uğraşıyorum ☹️ ne zaman bı şey alsam oralı bile olmuyor ama başkası alsa kırk yıl söyler .çok aklı başında herşeyi yol yordamı bilen birisi genç anem yaşlı falanda değil .

Anneniz her defasında böyle yapsa nasıl bı yol izlerdiniz

6 Cevaplar

+1 oy
(16,696 puan) tarafından

Bir daha hediye falan almam. Bu sefer niye almadın diye sorarsa alınanlardan memnun kaldığını görmedim o yüzden bir daha almamaya karar verdim derim. 

tarafından

Almafigim zamanlarda yada bazen geç alıyorum onda da bak şunun çocuğu bunu yapmış diye bana laf sokar

(7,488 puan) tarafından
+1

Sende, bak şunun annesi ne güzel değer biliyor teşekkür ediyor dersin 

-Reklam-
0 oy
(374 puan) tarafından

Bidaha hediyenin H sini goremez.Hicbir ozel gununu de kutlamam.Deger vermeyen el olunca cok tinlamam da annem babam kardesim esim yapsa cok zoruma gider.

tarafından

Bende çok uzuluyorum

tarafından

Babama almafigim halde arayıp tesekur etti

(374 puan) tarafından

Üzülme ders olsun.Sen cocuklarina oyle yapma.Anneni bu yastan sonra degistiremezsin.Bazilari duygusuz yetismis duygusuz davranır canm.

tarafından

Asıl benim zoruma giden neden başkası alınca hep söyler ama ben onca çabalarım eşimin bana verdiğini biriktirir bı şeyler alırım 

(374 puan) tarafından

Bazıları çocuğuna esine daha duygusuz davranır el iyisi derler ya hah işte oyle.

0 oy
(1,365 puan) tarafından

Annemin sac kurutma makinesi bozulmuştu b3nde ona sipariş verdim eve yollattım 2 yıl oldu annem hala söyler ve diyo her saçımı kuruttugumda sana dua ediyorum diye 

tarafından

RABBİM daim etsin 

0 oy
(53,593 puan) tarafından

benim ki teşekkür eder ama geneldede kullanmaz

tarafından

Yaa niye beyenmez mi onadan mi 

Benim oralı bile değil sanki almamışım gibi üstünü kapatir

(53,593 puan) tarafından

guzel diyo cuzdan aldim çanta aldim kazak aldim görmedim kullandigini almiyorum artik

0 oy
(22,473 puan) tarafından

Her defasında böyle yapamaz en fazla bir veya iki kez yapar sonrada hediyeleşme faslı biter benim için. Ayrıca annenin huyunu biliyorsun önce teyit ettirip ondan sonra almadık demen gerekmiyor mu kusura bakma ben detaylara takılıyorum :) 

tarafından

Detaylara takılırım diyiorsunda yazıda dk yoktu yazmışım ya

Her defasinda boyle

0 oy
(765 puan) tarafından

Belli ki çok kırılmışsın. Yani insan bir iki kelam bekler. Bence annene sor. Konuş bakalım nasıl bir cevabı var

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 430 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
0 oy
33 cevap 899 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,208 soru

23,943,058 cevap

324,819 kullanıcı

...