Arkadaşlar anne babası ayrı olan biri ve annelik duygusunu tatmamis olan birinin evladı olduğunda annelik yapamamaz düşüncesi hakkında neler düşünüyorsunuz.
Bu kişi benim (anne baba ayri dedem büyüttü beni üvey babaanne de vardı çok sevgi görmedim öz anneyi de tanıdım ama herkes anne olamazmis bunu anladım. Ben dededen belirli nedenlerden sebep ayrılıp babamın yaşadığı memlekete geldim tek başına yasadim birkaç sene sonrasında evlendim hamdolsun kendi cabalarimla kimsenin desteği ve bir katkısı olmadan hamdolsun herşey Allah'tandir. Rabbim bir evlat nasip etti. Çok güzel bir duygu.. Allah isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin). Oturduğumuz ev esimlere ait ve burdakilerin hepsi kayinvalidemi tanıyor ve kiminin yaşi Kemal'e ermiş pek konuşmuyorum yakınlık alamadım acikcasi genci de var kiracısı o da aynı şekilde konusalacak muhabbet edilecek biri değil kaç kere konuşmaya çalıştım ancak anneligimden vurdu..eşimin etrafı genelde bunu düşünmüşler ancak böyle bir durum olmadığı için utanmislar bu düşüncelerinden alt komşum bunu dile getirdi. İnanamadim gerçekten..