0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından

Kızlar açık lise okuyup mezun olanlar birde kursa gidip sertifika alanlar okul öncesi öğretmen yardımcısı olabilir mi böyle meslek sahibi olanlar var mı aranızda 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,887 puan) tarafından

Lütfen beni yanlış anlama ama bence çok ciddi formasyon, pedogoji eğitimi almayan kimse okul öncesi sınıfının kapısının önünden bile geçmemeli ve malesef sertifika programları bunun için yeterli değil. Ha sistem olarak olabiliyor olabilir konu hakkında bilgim yok. Ha olmalı mı bence hayır. :(

(410 puan) tarafından

Orası öyle doğru diyosun 

(1,887 puan) tarafından

Ha şöyle birşey de var, sabrına güveniyorsundur. Sertifika aldıktan sonra kitaplar okursun kendini daha da geliştirirsin o zaman başım üzerine. Çünkü hani bazı öğretmenler var, tüm o eğitimleri almış ama neler yapıyorlar. Yani biraz da insanın kumaşıyla ilgili galiba

(3,161 puan) tarafından

Benim kızım devlet anaokulunda. Sınıflarında da yardımcı abla var ve muhtemelen hiçbir şekilde ogretmenlikle alakası yok. Sınıftan bir çocuğu ekstra sevip yanaklarını sıkıyor, gıdıklıyormus, sürekli ona iltifat ediyormuş. Ve kızım bunu kıskanıyor. Keşke ben o çocuk olsaydım beni de severdi dedi. Ben de öğretmenle görüştüm, aşırı canım sıkıldı. En ufak pedagojik bilgisi olsa o yaş grubunda asla tek bir çocuğa bu şekilde yakın davranmamasi gerektiğini bilirdi. Bence de asla alakasız insanlar sınıflarda olmamalı ama ipini koparan giriyor maalesef. 

(410 puan) tarafından

Malesef... Eğitimleri tam olarak alsalar öyle öğretmen yardımcısı olsalar hiç sorun çıkmaz bence 

-Reklam-
0 oy
(2,009 puan) tarafından

Gölge öğretmenden mi bahsediyorsunuz? 

(410 puan) tarafından

Onu ilk defa duydum kız o ne demek 

(410 puan) tarafından

Canım ben okul öncesi çocuk gelişimi kursuna gidiyorum yani anaokulu öğretmeni yardımcısı olabilir miyim diye düşündüm 

0 oy
(39 puan) tarafından

Arkadasim okuyor okul öncesi öğretmenliği sertifika alabiliyorsa bosuna okuyor çünkü bir dunya dersi var ve hepsi zor cocuk uzerine bide aciktan okuyor her ders secimi ücretli 

(410 puan) tarafından

İnşallah liseyi kazanabilirim eşim olcak odun liseyi bitirmemi istemiyo ama inşallah Allah yolumu açar 

(39 puan) tarafından

Insallah cnm bölüm mü istiyosun duz mü 

(410 puan) tarafından

Bölüm istiyorum

(39 puan) tarafından

Anladim cnm insallah hakkinda hayirlisi olur 

(410 puan) tarafından

Sağol canım inşallah ❤️

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 86 göst.
+2 oy