+2 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından

2 gündür fake hesaptan bana biri istek atıyor mesaj atıyor isteği eşim silmiş mesaj istek kutusuna gittiği için görmemiş mesajda bişi sorabilirmiyim yazıyordu sonra yine istek atmış ben sildim adam yine dün selam diye mesaj atmış eşime söyledim sabahtan beri benim hesaptan benim adıma eşim adamla konuşuyor anlafıgımız kadarıyla adam eşimi babasını fln biliyor hatta beni bile izlemiş görmüş tanıyo çok güzelsin kollarımda olmanı fln istiyorum gb şeyler yazıyor birde demesine göre evli ve cocuklu ama eşiyle arası sogukmuş yani eşi için nankör fln yazıyor benim eşimde onu bulucam mahalleden biri kesin diyor eşimi herkes tanır sever birinin böle bişi cesaret edeceğini sanmıyoruz ama ummadık taş baş yarar diye de söz var  bu adamı nasıl bulucaz ben rahat rahat dışarı nasıl çıkıcam eşşm dışarı cıktıgında bana haber ver adam seni görürse senin yazmadıgını anlar dedi napıcam ben hamileyim de üstelik çocuğumu dışarı cıkardıgımı biliyor 

22 Cevaplar

+14 oy
(2,080 puan) tarafından

Adam senin yazdığını sanıyor sonra diyecek yalan söyledin eşin değil sendin mahallede adını çıkaracak ben olsam öyle bir şey yapmazdım direkt eşin ben bu kadının kocasiyim seni bulurum diyerek ses kaydı atardım ne anlıyorsunuz konuşturunca hayret 

(4,775 puan) tarafından
+1

@Karkuresi katılıyorum 

(1,741 puan) tarafından
+1

Yani kocanın senin adına adamla konuşması bana çok absürt geldi 

(1,575 puan) tarafından

Kocası konuşturup buluşmaya çağıracak bı güzel dövecek. Mesele bu canım. 

(2,080 puan) tarafından

Adam sapik sonuçta anlikda olsa hayallere dalıyor adamın buna izin veriyor olması kötü direkt şikayet etsin kendi ne yaparsa yapsın suçlu olacak haklı olduğu halde çünkü 

(1,575 puan) tarafından

Evet dediğin gibi karısıyla konuştuğunu sanıyor sonuçta.  

-Reklam-
+9 oy
tarafından

Çok yanlış yapıyorsunuz 

(283 puan) tarafından
+1

Sen veya eşin olsa sz ne yapardınız 

tarafından
+1

Ben direk engeller gerekirse hesabımı siler ama asla eşime yansitmazdim hele bide tanidikmis aynı mahalle falan ALLAH korsuun bunu sonu cinayet 

Eşin şuan adamla konjsuyor ya adam sende bana baktın sende bana bı şeyler hisediyorsun derse eşine nasıl kendini inandiracaksin 

Yani nerde tutsan elinde kalıyor çok çok tehlikeli şeyler 

+8 oy
(4,341 puan) tarafından

direkt sapık diye şikayetçi olun emniyet anında bulur. biri aranızı bozmak istiyor. yazan adam bile olmayabilir. bir kadın düşmanın da yazıyor olabilr 

(2,728 puan) tarafından

Günümüz dünyasında çok haklı...

(6,707 puan) tarafından
+1

Böyle bişey yazacaktım sen yazmissn

(4,341 puan) tarafından

kadının pisi erkekten beter 

(2,728 puan) tarafından

Herşey olabilir diyelim kadını erkeği yok aslında mevzusun konu akillda basliyor ,&

(4,341 puan) tarafından

tabi canım. insanın cinsinden önce niyeti önemli 

+7 oy
(15,013 puan) tarafından

Engellemek yerine neden peki. Macera arıyorsunuz. İnstagram ise bahsettiğin eğer zaten tek engelde muhtemel açacağı hesaplar da engelleniyor. 

+6 oy
(12,050 puan) tarafından

Eşinin rahatlığı beni bitirdi bi ses atarım ama bacı söverim sonra polise gideceğimi söylerim bak bida yazabiliyor mu 

+6 oy
(114 puan) tarafından

Yazismaniz çok hata olmuş direk gidip karakola veya savcıya suç duyurusunda bulunun o hesabın nasıl açıldığına kadar herşeyi çıkar senin adın çıkar mahallede bu kişi benle yazisti diye eşin hata yapmış biraz senin adına konuşmakla 

+5 oy
(716 puan) tarafından

Ben olsam polise giderdim onların gözetimi altında buluşalım yazardım ve tutuklatırdım eğer mahalledense zaten açık açık söylerdin elinde kanıt da var hem 

+4 oy
tarafından

Allah korusun ya tek çıkma dediğin gibi polise filan mı şikayet etseniz ip adresinden bulurlar belki

(283 puan) tarafından
+1

Eşim ben onu bulurum diyor bilmiyorum napıcaz

tarafından
+1

Eşin gitsin şikayetçi olsun hiç muhattap olmayın siz bulurlar sapık kesin yakınlardan biridir 

(283 puan) tarafından
+1

Benim çocuğu dışarı cıkardıgımı bildiğine göre yakındadır tabi ama kim 

(2,080 puan) tarafından
+1

Takip eder binaya falan girdiğinizde arkanızdan gelir Allah korusun kocanız konusturcam diye adamın ekmeğine çikolata sürmüş adam iyice gaza gelmiştir daha fazla devam etmeyin sizin zarariniza olacaktır dikkat edin ben sizin yerinizde olsam evde de duramazdim kapınıza dayanır seninde gönlün var sanıyor çünkü.

tarafından

Karkuresi aynen öyle konuşuyoruz nede olsa deyip gelirse büyük sıkıntı şikayet edin bir an önce eşinde şuan ne yaptığını bilmiyor galiba kaş yapayım derken göz çıkaracak 

+4 oy
(1,601 puan) tarafından

Çok geç olmadan durun, eşin mesajlaşırken videoya çek sen olmadığının kanıtı olsun.

Hemen savcılığa gidip şikayetçi olun, bu IP adresindeki adama uzaklaştırma kararı çıkarılsın istiyorum deyin ve sakın şikayetinizi de geri çekmeyin.

Adamın kim olduğunu öğrenir, gider karısını da bu ırz düşmanından korumuş olursunuz.

(283 puan) tarafından

Eşim işten yazıyor eşimize olan konuşmalarımız da var zaten benim tazmadıgım belli yani adam doğru mu söylüyor evli çocuklu diye bilmiyoruz ki

+4 oy
(1,230 puan) tarafından

Cevap yazmak çok saçma bana da öyle istekler geldiği oldu bişi söylıcem tarzında direk engelledim tekrar attı istek başka hesaptan önce şikayet edeceğim dedim sonra yıne engelledım. Eşinizin yazması iyi değil dertsiz başınıza dert takacaksınız

+4 oy
(6,324 puan) tarafından

Sende mesajları özel yap.bende yeni hesap açtım selam falan yazan oluyordu drek özel yaptım hiç kmse yapamz hiç eşime.demedim.sende engelle yda drek mesajlarini özel yap sadece kişilerim.yap.ben olsam eşime asla sylemem hele tanidiksa Allah korusun cinayet falan olur ayy 

+4 oy
(4,835 puan) tarafından

Ayyy igrenc ya nasil baskasinin karisina kizina o gozle bakiliyo ya iyiki instagram falan kullanmiyorum benim esim oldururdu oyle birini 

+3 oy
(23,303 puan) tarafından

Hiç bir şekilde muhatap olmak akıl kârı iş değil dertsiz başınıza dert açıyorsunuz 

(283 puan) tarafından

Evet ama hangi erkek uğramadan durur

(23,303 puan) tarafından
+1

Benim kocam olsa bol küfürlü bir ses kaydı atardı ben sapıklık yaptım kocası da küfür etti diye şikayet edemeyeceğine göre mecbur susup oturacaktı. Sarılmak istiyorum falan lafına normal cevap verebilen koca var mıdır onu bilemiyorum 

+3 oy
(39 puan) tarafından

Keske hesabını geçici süreliğine kapatsaydin yada konuşmaların ss lerini alip polise gitseydiniz cok tehlikeli bir durum 

+3 oy
(5,895 puan) tarafından

Ben direk engellerdim muhattap olmazdım eşime bile söylemezdm canm . Hiç gerek yok böyle münakaşaya insanlar çok tuaf herkezin psikolojisi bozuk eşinle buluşur eder yanında yaralayıcı aler kesici alet getirir allah korusun 

+3 oy
(2,240 puan) tarafından

Yani sosyal medyada ne olacağı belli olmaz.belki kadındır yazan.ya en başta muhattap olmayıp engelleyecektin.en temiz yol.bana da daha önceden kadın hesabı istek attı.ne zaman hikaye paylaşsam hemen görüldü yapıyprsu sürekli profilimdeydi.en son mesaj attı erkek olduğunu anlayınca direk engelledim.

+3 oy
(3,809 puan) tarafından

Neden polise gitmek yerine uzatiyosunuz 

+2 oy
(19,451 puan) tarafından

Eşinin yaptığı hiç normal gelmedi gider savcılığa verirdim onlar bulurdu zaten ne gerek var ki macera aramaya 

+2 oy
(9,424 puan) tarafından

Karı koca macera aramışsınız engelle olmadı şikayet et ben bu kadınla konuştum diye ismini yaysa ne olacak 

+2 oy
(4,775 puan) tarafından

Hangi eş, karısı için başka birinin kollarinda hayal etmesine karşılık sakin cevap verir akıl tutulması yaşıyosunuz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 198 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kayam (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
12 Haziran 2025 Moda kategorisinde Slmcnm (63 puan) tarafından soruldu