+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (1,173 puan) tarafından

Aşkolar selamünaleyküm nasılsınız ..? Benim kendimle alakalı bazı tükenmişlik mi desem yani net ne denir onu da tam bilmiyorum da ben polikistik Over hastasıyım, söylemiştim. zaten İlk kızıma hamile kaldığımda 49 kiloydum aradan dört yıl geçti. otomatik hamilelik , doğum kiloları falan derken 64 kg’ı buldum. yani üç yıldır korunmasız ilişkiye rağmen de gebe kalamıyorum burada hastaneye gittim Göztepe Şehir Hastanesi’ne. onlarda aşılamaya başlayacaklarını söylediler bazı testler verdiler yapılması gereken eşime dile getirdim hele acelesi yok biraz bekleyelim işte kurbandan sonra yapalım.

hemen Asılamaya gerek var mı aşılamayla oluyor mu ki ilk kızımız aşılamayla mı oldu gerek vqr mı  boraz daha deneyelım deyıp duruyor. 

hani biraz psikolojikmen beni çöküşe uğratıyor ve ben kendimi yorgun hissediyorum zaten aşılama süreci öğle devlet hastanelerinde özellikle kısa bir süreç değilmiş kimi bir senedir bekliyorum diyor kimi fazla diyor kimi hemen diyor yani tutup tutmayacağını da garantisi yok ama eşimin isteksiz oluşu benim çaba göstermeye çalışmam  biraz şey geldi ya bilmiyorum ben de dedim yani ben şu an istemiyorum kızımıza yetim yeter yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bana bir yardımcı olun. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından

aşılama yüzde 15 gebelik şansı veriyor. kendiliğinden hamile kalabiliyorsan eğer bence diyet ve spor yap. hormonların yenilensin zaten hamile kalırsın boşuna hormon iğnelerine o kadar para verme bence

(1,173 puan) tarafından

Zaten dıyetteydım ama mesela 48 gundur adet gormedım gebelıkte yok çökükluk te oluyor kafa da bıtıyor bazo seyler nasıl yapacagım bılmıyorum bacı. 

(1,965 puan) tarafından

canım muhtemelen bir hormon bozukluğu yaşıyorsun. öncelikle o kısma odaklan bence sağlıklı beslen, spor yap, tahlil ver hormonlara bakılsın. bir de çekilmediysen bir rahim filmi çektir. tüm bunlara rağmen hala olmuyorsa o zaman yaptır bence aşılamayı. çünkü aşılamada kullanılan hormon iğneleri çok pahalı + aşılama işlemi için de ücret alıyorlar ve gebelik şansı yüzde 15 diyor. tabi herkesin kendi düşüncesi ama ben bir kez yaptırdım aşılamayı ikincisini istememiştim

-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından

Eşiniz gitti mi doktora

(1,173 puan) tarafından

Ertelıyor ıste bacı sureklı

(120 puan) tarafından

Benimde bir kızım 2 dusugum var 1 yıldır kalamadım eşim gitti sperm hizi 12 ye düşmüş hemen tedaviye basladik

0 oy
(1,247 puan) tarafından

Benim kızım 4,5 yaşında. Tam bizimde 3 senedir olmuyor, uygulamadığım tedavi ilaç iğne, rahim filmi vs hiçbirşey kalmadı diyebilirim ama bende sorun yokmuş. En son eşim test verdi ve sperm sayıları nerdeyse sıfırlanmış, kendi kendine düşün. İlk kızım tedavisiz olmuştu çünkü . Doktor strese bağladı çünkü kan ve hormonsal tertemiz eşimin herşeyi. O da çok takviye kullandı ama halen birşey olmadı bende bi kaç aydır ara verdim doktora gitmeye çünkü çok yıprandım. Gelecek ay belki gidersem o da canım isterse, çünkü çok fazla sarsılıyorum. Aşılamaya gelince bende eşimde aşılama taraftarı değiliz ama ileride ne olur bilemiyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,353 cevap

332,937 kullanıcı

...