+2 oy
211 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9,079 puan) tarafından

kizlar 3 yasta yüzmeye göndere  varmi cocugu.  . yani ogrenir kolayca çocuklar daha guzel kavriyor ama benim tek cekincem kafasina eser ben istemiyorum deyip inat edip çikarmi acaba dersten . zaten 8 seans bir ay . oda bi seansi bile bosa gecse kotu yani. oglum insansi bir yaratik oldugundan kafasina eser vikmak istiom dermi acaba. kizimda 3 yas 4 yas pandemi donemiydi zaten . 5 bucuk yasta yollamistim kursa buyuktu yani. uc yas seviyesini bilmiyorum hic ne yapar ne eder acabaa?

9 Cevaplar

0 oy
(2,672 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende vermek istiyorum çok ama endişe ediyorum veliler giremiyor bende kendi kendime senaryo yazıyorum biri iter kollugunu çıkarır yok boğulur vs gibi..

Keske anneleride alsalar bizimkide bir saatti.

Benim oğlumda üç yaşında 

(9,079 puan) tarafından

yok ya sonucta sahip vikiyorlar ve anneler babalar izliyor bizim kizin gttigi yerde . hani gozumu ayirmiyorum mesela ccktan hicalar mudahale edio zaten benim korkum o yonden hic yok icim rahat. tek korkum iste cck inat eder istemiyorum der cikar misal on dk sonra bosu bosuna seans yanar yani ders zaten 8 saat hani ayda. on dk bile onemli sonucta

(2,672 puan) tarafından

Anlıyorum ilk bi seans deneme goturseniz anlarsınız.

Bizim malesef veli yasak 😔

(9,079 puan) tarafından

aynen bi sorim bakim deneme seansi ucretsiz yaziomus simdi farkettim yada konusmak lazim oglan gitmesse kalan seanslari ablasi giderse de olur abla iki ay gitmis olur onda sorun yik . bakim bi sorayim

-Reklam-
+2 oy
(4,075 puan) tarafından

suyu seviyorsa durur bence. belki ilk bir iki derste zorlanır.

yalnız ne güzel bahsediyorsun oğlundan😂😂

(9,079 puan) tarafından

napim ole 😂😂😂 yaratikimsi birsey. aha camasir katliorum aldi yüz havlularini seriyor yere ustune yatio hava cok sicak diyor . sinra yerdeki tozlar hoop suratima ful sivilce

(4,075 puan) tarafından

image

bizde kız var da noluyor sanki😅
+2 oy
(1,372 puan) tarafından

Benim kızım ben dışında kimseye yanaşmıyor öğitmeninin yanında duracağına inansam ben şuanda gönderecem ama durmaz 

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

3 yaşla yola çıkılmaz bacım 😅

(9,079 puan) tarafından

iste aynen 😂 tatile godene kadar az bisey igrense yine havuzda galan rahat ederdik orda

(7,466 puan) tarafından

Ben 3 buçuk yaş kızımla parka gittiğimde bile pişman olup dönüyorum 

+1 oy
tarafından

Ben kendim öğrettim kızıma babası geçen yaz havuz açılır açılmaz soğuk suya attığı için uzunca bir süre yüzmek istemedi denizde tekrardan düzeltmeye başladım bir haftaya da havuzu tekrardan açacaklar ben yavaşça kendim öğretiyroum ama tabii ki kursa gitse daha teknik ve daha kolay öğrenir çok inatlaşacağını düşünmüyorsan bence bir dene

(9,079 puan) tarafından

kizima ilk basta ben gisteriodum aynen. bizimde tam tersi babasi pimpirik ben atarim suya. ama simdi soyle surekli kullanacagimiz havuz yada deniz yok tatil yerinde yasamiyoruz hani bir haftalik tatile gidiyoruz ordada nekadar ogrenir. o yuzden kurs ozellikle istiyorumki tatilde de kendini pekistirsin diye.  yada haftasonlari gunubirlik favuzlara falan ancak gitmemis lazim ki ogreteyim sık sık tekrar yaparak

tarafından

Doğru canım ya pratik yapması lazım yoksa unutabilir

0 oy
(4,795 puan) tarafından

Kiz 😂😂 aklima ne geldi venim oglan suyu cok seviyo benimde balkon falan yok ya sigmiyo havuz oraya diye salona kuruyorum ama dibince azicik su koyuyorum sip sip icinde yuzuyodu gecen sene o kadar cok oynamis ki artik sikildi heralde bi gun kurdum mutfaga gittim 5 dk gecmedi sip sip arkamdan gelmis sulu sulu parkelerin ustunden elinde bi suluk bi ordek cıbıl cıbıl  😂😂 sip sip bitti diyo bide 

(9,079 puan) tarafından

😂😂😂 hhaha sipa ya benimkide bugun banyoda dusta oynadi ben yanyi yaptirdim ciktim o suyla oynuodu . bende evi supuruyordum . bi baktim bingil bingil sallana sallana geldi cikmis dusakabinden

(4,795 puan) tarafından

Ahahahah ah bu cocuklar 

0 oy
(39 puan) tarafından

Alışma sureci icinde olursa bi 5 dakika bekliyorlar kardesim yüzme hocası benim oğlumda ilk bas suyu sevdiğinden öyleydi sonra ordan çıkmasını buyuklerin geleceğini zaten küçükler çıkmadan büyükler başlarında bekliyorlar yoksa onu gormeyeceklerini istenmeyen sonuclar olabileceğini söylüyorlar her ders onceside tekrarini yapiyorlar 

0 oy
(1,841 puan) tarafından

Canan bu baby senın babyse kafasına da eser canıda ıstemez hiç belli olmaz sjsjsj

(9,079 puan) tarafından

aynen normal insansi davranislar beklemiyorum

zaten ondan antin kuntin huylari var da azcik insan taklidi yapabilirmi acep diye bi denicem bakalim 😂😂😂

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Bende çok istiyorum iki oğlumu göndermeyi ama bizde ki sorun suyu çok seviyorlar asla girince çıkmazlar 🤣🤣 hele küçük oğlum ben burda yatayım siz gidin der denizi bile gördükçe hadi üstümü çıkart yüzeceğim diyor 🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
5 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,467,115 soru

24,039,971 cevap