+3 oy
202 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (652 puan) tarafından

2.5 yaşında kızım var. Allah sağlık versin ama gerçekten psikolojik olarak bittim artık. Yenidoğan halinden itibaren sürekli dışarı çıktık ama artık istemiyorum. Gerçekten gözüm korkuyor. Asla yanımda durmaz sürekli koşar, yolda aklım çıkıyor. Düzgünce anlatıyorum her seferinde arabalar var diye yok. Kendisini yerlere atıyor. Hastaneye geldik bir tane çocuk yanlışlıkla yere düştü, bizimkisi de onu gördü ya sürekli yere atıyor kendisini. Bir bez değiştirmek 15 dakika sürüyor. Abartiyorsun diyenler olacaktır ama gerçekten abartmıyorum. Bağırmak istemiyorum, ben ağlamaya başlıyorum artık. Asla laf dinletemiyorum. Sürekli bir bağırma, ağlama halinde dışarıda. Geçici bir durum mu acaba? Uyku konusuna girmek bile istemiyorum :(

7 Cevaplar

+2 oy
(4,354 puan) tarafından

Bende bağırma ağlama konusunda çok çekiyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım, iyi davransam daha çok şımarıyor bağırsam çözüm olmuyor , sürekli herşeye ağlıyor 

-Reklam-
+2 oy
(23,152 puan) tarafından

2 yaş sendromu bu. Bazı çocuklar fitraten daha zor oluyorlar. O da ayrı konu. 

+1 oy
(391 puan) tarafından

Gecici bir durum sizinkinin aynı modeliydi oglum;) 4 yasindan sonra yavasladi tabi yine hareketli ama zaten cocuklar hareketli olmalı.Hareket etmek sağlıklıdır cocuklar icin sinir sistemini dengeliyor.Hatta bir doktoru izlemistim gece yatmadan yatakta ziplasin trambolinde ziplasın sinir sistemini duzenlior uyku oncesi diyordu.Bizde cocukken oyleydik.Kesfedecek siz de dikkatli olacaksnz.Ben az kosmadim yollarda ;))) Yeterki başına bisey gelmesin o kadar da yorulunur.

+1 oy
(5,087 puan) tarafından

bu kadar olmasa da benzerini yaşamaya başladım. bez değişme işi bizde rüşvetle oluyor artık. bezi görünce ya ağlıyor ya kaçıyor. dışarıda dinlemiyor deidğin gibi kaçıyor. kelepçe vari şeyler var ya da sırt çantası gibi sen ipinden tutuyorsun ama bu sefer de tasma gibi görünür diye çekiniyorum. 22 aylık benim kız, aslında daha iyiydik ama şu 2 yaş sendromu fena yüklendi 

0 oy
(7,505 puan) tarafından

Hepimiz aynıyız canım Allah yardımcımız olsun. Dediğin gibi doğduğundan beri hergün dışarı çıkarırım. Ama artık sürekli markete gitmek istiyor. Evden çıkarken konuşuyorum ama dışarı çıkınca ayni kendini yerlere atıyor. İki gün öyle kriz yaşadık parka gitmiyoruz artık yasak dedim evden çıkarmadım ondan sonra düzeldi biraz şimdi çıkınca sadece parka gidiyoruz sessiz sakin dönüyoruz. Benimkide 3 buçuk yaşında ama bazi seyler değişmiyor sanırım. Sadece sabredip suyuna gitmek lazim istedikleri mantıkli olduğu sürece 

0 oy
(5,005 puan) tarafından

2.5 yaşında çocuk arabadan çarpadan anlamaz canım . Onlar sonucu bilemez anlık yaşarlar. Bebek arabasına bağla yada sıkıca tut elinden ağlasada bırakma

Benim bir arkadaş var 4 yaşında oğlu yolda yürümek istemiyorum inan sürekli bağırıyor çocuğa arkasından dur bekle koşma die 

Ya git tut elinden ağlarsa ağlasın dedim . Yolda araba çarpsa sen ağlıcan . Bırak o ağlasın dedim

Oğlum 22 aylık bebek arabasında durdururum önüne Çubuk kraker kutuda kuruyemiş meyve ne varsa alırım yanıma ağlamaya başladıkça eline bişey tutuşturım .gecen AVM de bütün işlerimi hallettim şükür hep durdu bişeyler yiyerek 

0 oy
(7,059 puan) tarafından

Ben her ciktigimizda annenin babanin eli tutulur araba gelir carpar seni diyorum inatla tutturmuyorsa iyi madem o zaman eve geri gidiyoruz bir daha da cikmayiz diyorum o zaman pasa pasa veriyor elini

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 588 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,014 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Es25 (4,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,038 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kimolsam (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 440 göst.