+1 oy
773 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Obobl jvibbogvjohv

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap

İboblbihlnjj jlbhknjbknb

(26,027 puan) tarafından

Kiz bunlar negatif ya

(26,027 puan) tarafından

image

benmkinne bak negatif kaan test
tarafından

Allah'ım ne olur öyle olsun vallahi çok korkuyorum Emine İnşallah yoktur inşallah yoktur kafayı yiyeceğim yoksa oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum

(7,781 puan) tarafından

Hamile değilsin sen korkutma kendini

(4,777 puan) tarafından

Bunlar negatif 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bilmiyorum canım Rabbim gönlüne göre versin sakin olmaya çalış yoksa boşuna stres yaşama❤️

tarafından

Allah razı olsun hiç istemiyorum  iğnenin koruyuculuğuna güvendim ama korkuyorum şu erken test gelirse İnşallah bir an önce rahatlamak istiyorum

tarafından

Nerden söyledin eczaneden alıverseydiniz çok beklemezdin. Testlerden de hiç anlamıyorum ama ilk 5 10 dakikada çıkması lazım değil mi sonrası yanlış olabilir. Geçen benim ilk dakikalarda net pozitif çıktı ama kan temizdi sonra adet oldum zaten o yüzden güvenemiyorum 

tarafından

Ay içimi rahatlattın ben de anlamadım ki bu ilk başta çıkmadı işte saatler sonra silik olmuş hadi onu takmadım ama sabah yaptığımda ilkinde silik hemen çıkıp diğerinde çıkmaması tuhaf geldi şimdi erken gebelik testi sipariş ettim onu bekliyorum ya İnşallah çıkmaz bir şey ya bir de 3 aylık iğneyi tam zamanında vurdurdum bir buçuk ay oldu neredeyse

0 oy
(4,777 puan) tarafından

Testi bide buraya atarsan belki sen öyle görmüşsündür 

tarafından

Dur atayım hepsini

0 oy
tarafından

Spiral ile hamile kaldım şu an aşağı yukarı 7 haftalık kabullendim Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin.  Kan verene kadar hep bi suphedeydik ama netlesti

tarafından

Vallahi ne diyeyim bilmiyorum istenmeyen durumlarda gerçekten çok zor anne için benim zaten çocuklarım küçük bir de belki biliyorsundur oğlum daha özel bir bakım gerektiriyor dikkat gerektiriyor ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum gerçekten çok korkuyorum şu an

tarafından

Benim kızımda çok küçük 13 aylik ama korunmaya rağmen veren rabbimin vardır bi hikmeti.

tarafından

Ah kızım da ben de böyle söylemiştim oğlum için üstelik kürtaj falan deyip bayağı da bir süreç geçirdim yani boş gebelik olduğunu falan söylediler neredeyse sağlıklı bebeğimi alacaklarmış çok şükür yaşını doldurdu şu an ama üçüncü bir çocuk ya gerçekten düşünemiyorum kendimde oğlumun kesinlikle düşmemesi gerekiyor çünkü son her yere tutunup yürümeye çalışıyor ve bu süreci nasıl atlatırım hiç bilmiyorum Allah'tan tek duam inşallah böyle bir şey yoktur olmayan herkes ona nasip etsin ama benim için doğru zaman şu an değil ya :( senin için de hayırlı olsun Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah

0 oy
(1,964 puan) tarafından

iğnenin etkisi başlamadan olmuştur belki. vurulunca ne kadar sürede başlıyormuş koruyuculuğu sordun mu

(1,964 puan) tarafından

bence henüz etki etmemiştir ya da vücudun iğneyi kabul mü etmedi naptı bilemedim ama korumadığı belli

tarafından

Allah'ım nolur olmasın kanamam da hiç durmadı bir buçuk aydır 

(1,964 puan) tarafından

kız belki başka sorun vardır bi doktora mı sorsan?

tarafından

Gitmedim genelde adet düzensizliği yaptığını söylediği için herkes bir ay sonra Antep'e gidince orada özel klinikte doktorum var ona gitmeyi düşünüyordum gidip muayene olmayı düşünüyorum zaten  yani çoğu kişi etrafındaki yakın çevremdeki falan aylar boyunca lekelenmek hanıma devam ediyor deyince normal buldum 

(718 puan) tarafından

Gebelikten sonra en fazla 10 gün olabilir adet süresi 10'dan fazla olunca kesinlikle doktora görünmek gerekiyor normal değil 

0 oy
(799 puan) tarafından

Emzirme zamanım boyunca 3 aylık kullandım emzirme bitince aylık . Bir çocuktan sonra 3 yıl iğneyle korundum . Hatta bıraktıktan bir sene sonra hamile kaldım toplam 4 yıl korudu. İkinci çocuktan sonra da iğneyle devam ettim . Sizde bir aksilik oldu herhalde. 

tarafından

Ben daha önce hiç hap iğne vs kullanmadım  doğumdan sonra 12 ayda adet oldum adetin  ilk 3 gün içerisinde vurulduğunda koruyuculuğunun çok yüksek olduğunu söylemişlerdi 2 gününde vuruldum ay bilmiyorum çok kötü hissediyorum şu an İnşallah öyle bir şey yoktur

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor valla. Git kan ver istersen için rahat etsin

tarafından

Valla delirmek üzereyim ya erken de gelsin gidip kan vericem 

0 oy
(11,958 puan) tarafından

Korka korka başına mı geldi yoksa 🤦‍♀️ bu kadar testle uğraşmak yerine direkt bi kan versen aslında. Ama bence hamile değilsin.

tarafından

Ağlamak istiyorum doğumdan sonra ilk adetimde hemen yaptırdım acayip korkuyorum şuan zaten kızımda da ilk adette oğluma kalmistm ama korunmuyordum testler kafamı çok karıştırdı şuan yalnızım erken testi de yapıp hastaneye gitmeyi düşünüyorum:( inşallah degilimdir

(11,958 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin canım ama yine de iğnelere haplara guvenip korunmasız birliktelik yaşamayın derim. Hiç belli olmuyor, %100 koruyuculuğu yok hiçbirinin

tarafından

Ya evet Bir daha tövbe ben bu potoya girer miyim İnşallah korktuğum gibi değildir de

0 oy
(5,706 puan) tarafından

İğne etkisi için bir süre eşin de korunmalıydı. Biraz büyük risk almışsınız :( Bebeğin küçük. Yine de sen kan ver, olduysa da yapacak bir şey yok :/

(5,706 puan) tarafından

Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin canım, Allah isteyene değil isteyip bakabilecek olana versin inşallah :( Bir kan ver gel bakalım yanıltıcıdır inşallah

(39 puan) tarafından

Amin inşallah Rabbım banada nasip et bende çok istiyorum ya ilk duşuk yaptığım günler iki aya kadar ağlıyordum hep bende çok istiyordum bi doktora gitti doktor ultrasonda baktı yok bebek aktan baktı kalbi durmuş bebeğin o kadar çaresizdım o gun cıktım kapıdan eşime bi sarıldım mavf olmuştuk ikimizde

tarafından

Canım benim ya Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin gerçekten iki tane evladım var zaten hiç doğru bir zaman değil yani gerçekten mental olarak buna hazır değilim Allah isteyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlara nasip etsin gerçekten

(5,706 puan) tarafından

Esracım üzüntünde haklısın, ama biraz da akışına bırak. Sağlığın yerindeyse boy boy çocukların olur inşallah. Vücudun belki de gebeliğe hazır değildi. Ya da doğduktan sonra çileli bir hayatı olacaktı. Bilemezsin Allah seni neyden koruyor. Benim de tekrar çocuğum olmayacak, ama şükür diyorum. Biz sağlıklıyız. Hayat sürüyor. Olacağı varsa Meryem Ana da olsan olur zaten bebeğin.

(39 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

........

0 oy
(26,027 puan) tarafından

Bebek geliyoooooreeeeeeee😁😁😁

Ben hissederim bak:)

Ama inşallah olmaz gülüm ya☹️

tarafından

Ay Emine çok kötüyüm psikolojim bozuldu şu an resmen kafayı yemiş durumdayım

0 oy
(1,396 puan) tarafından

Rabbim isteyene olmayana versin canım inşallah  yanlış çıkmıştır testler

tarafından

Ya inşallah ya

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Nasipte varsa her türlü o bebek gelecek zaten benim yengem baglatti ona rağmen hamile kaldı şuan oğlu 18 19 yaşlarında 

tarafından

Ya orası öyle ama hiç doğru bir zaman değil İnan ki kesinlikle istemediğim bir zaman bilmiyorum çok kötü hissediyorum

(676 puan) tarafından

Ayyy ciddimisin ohaaa bende baglatim iki hafta önce vlla çok korktum şuan niye kalmış ya beni doktorum sıfır gebe kalma ihtimalin dedi 

(1,476 puan) tarafından

Hiç bir korunma yöntemi 100 100 değildir 

0 oy
(7,781 puan) tarafından

Hayır test negatif canım. 

tarafından

Alttakilere de baktın mı canım 

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Bence gebelik yoktur gülüm korkutma kendini stres yapma 

tarafından
+1

İnşallah canım inşallah 

0 oy
(4,898 puan) tarafından

2 tanesi negatif bence yoktur. Olsa 3 dede çıkar silikte olsa . Sabah ilk WC ye çıktığında yaptığın doğru olur genelde

tarafından

Ah :( sabah ilk yaptığım silik çıktı ama hemen sonraki de yok anlamadım ya 

0 oy
tarafından

Boşuna panik yapıyorsun hamile değilsin ya 

tarafından

Amin amin inşallah 

0 oy
tarafından

Kan ver bak. Böyle testlere boşa para verme. İsraf. Sağlık ocağında yapılıyor zaten kanda çıkarsa kesin hamilesin. Bu testler boş yere israf cogunluguda doğru değil yada bozuk. Ama sanmıyorum ya hamile olduğunu, olduysada hayırlı olsun.

tarafından

İnşallah degilimdir inşallah diğerini yapayım gidip kan vericem 

0 oy
(296 puan) tarafından

Canım bende uzun zamandır iğne vuruluyorum her ne kadar koruyuculuğu yüksek olsada gene korunuyorum yani hiç cesaretim yok. Ben Bi ara midem bulancınca şüphelerndim hatta burddaa testleri paylaşmıştım 4 test pozitif biri negatif.  Acile gittim negatif dedi. Ve iğneden dolayı pozitif gösterebilir dedi artık ne alaka bilmiyorum onu

(718 puan) tarafından

Bazı iğneler kullandıktan 15-20 gün sonraya kadar betayı yüksek tutabilir ama sizin büyük ihtimalle test bozuk iğne ile ilgili bir şey olsaydı kanda da beta yüksek çıkardı 

tarafından

Ay inşallah öyledir ya valalhi çok korkuyorum 

(296 puan) tarafından

Vallahi bilmiyorum bide farklı farklı eczanelerden aldım farklı marka 

(718 puan) tarafından

Kesinlikle acile gidin ya da sağlık ocağına sağlık ocağı yarın öğleden sonra sonucu verir acilde taş çatlasa 2 saat sonra istersen kan ver gel eve evde bekle beta 5 ve altıysa eğer hiç umursama bile ama 6-24 arası olursa düzenli kan vermen gerekiyor eğer yükselmeye devam ederse gebelik vardır maalesef 25 üstü zaten gebelik 

tarafından

Evet evet malesef öyle bende acile gitmeyi düşünüyorum şu erken testi de yapayım da

(718 puan) tarafından

Varsa prodoctor alsın eşin veya başka biri diğerlerine göre daha net sonuç veriyor 

tarafından

Eczaneden sipariş verdim eve getiriyorlar daha önce aldığımda net sonuçlar vermişti gelsin de inşallah yapacağım bakalım

(718 puan) tarafından

Awox ve comfort önermiyorum kullandığım zaman yanlış sonuç verdi her seferinde prodoctor daha iyiydi 

imagebu test ismi benzer bir tane çıkarmışlar yeni gördüm o yüzden attım 

0 oy
(718 puan) tarafından

Ya erken gebelik testi yap ya da hastaneye git kan ver kaset testler bebek 1 aylık olduğu zaman daha net sonuç veriyor gerçi test insan işi kan vermek daha doğru olur ne demişler beşer şaşar 

tarafından

Yapıcam gelmesini bekliyorum ondada çıkarsa gidip kan vereceğim inşallah degilimdir 

(718 puan) tarafından

İnşallah negatiftir elde bebek olunca ikincisi kabus gibi bebekleri çok sevmeme rağmen Rabbim isteyene nasip etsin inşallah diyorum 3 aylık kızım var benim de 

tarafından

Benim 3 yaşında kızım var oğlum da 1 yaşına Yeni girdi hiç düşünemiyorum

(718 puan) tarafından

Kesinlikle dikkat edin sizin yaşlar en sıkıntılı yaşlar zaten Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 373 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 571 göst.
19 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sezinn0 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,392 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Moryel (1,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,207 soru

24,083,150 cevap

331,310 kullanıcı

...