hibüskus bi parca birde sallama kusburnu cayi attim yesilcayin yanina😂 rengi cok tatliş oldu
Afiyet olsun:)
Kiz senin saclarin son hali ne?
Birde taraktan aldinmi kivircik. Seni bekliyom iyi dersen bende alcam shsjs
saclarim boyali oldugu icin dedimi ya komple acicaz kumrala boyucaz bir ay kadar oyle kullancan sac kendini toplucak o surede bir ay sonra bidaha acacz istedigim ton ombreyi yapacak . boyle iki acma iki boyama islemi oluyor fiyat iki kat artiyor hemde sac yipraniyor.
diger secenek de suan dedi acik tonlarda ombre balyaj yapalim . bir sure kullan 6 7 ay sonra tekrar ombre yapalim zaten uzama zani ombrenin yenilenme zamani geliyor ikinci secenek daha avantajli ve uygundu sacim icin oyle yaptik . yani istedigim ton ap acik sari olmadi malesef . daha dogal sarisin oldu:) tarak da guzel bukle belirginlestirivi krem ile kullanmadim daha ben normal o tarakla sekillendirip vigoyla kurutarak guzen bi dalga elde ettim. bukle belirginlestirivi krem yada kopukle daha iyi olur bence aldim da kargoda krem gelmedi daha 😂
Krem var su an bende. O zaman taraktanda aliyim :)
Sacinda istedigin gibi olur inşallah 😁
Sabah sabah bu ne sihir bu ne büyü :) iksir time
Bende yaptım dukan birasi spora kaldığım yerden devammm ama adet oldum bisey yaparmı acaba bilgisi olan yazabilirmi
adetken daha iyi ya odemi atiyor zaten soda yesilcay limon
Teşekkür ederim ❤️
1,493,187 soru
24,397,748 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın