+3 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (9,838 puan) tarafından

Misafir geldimi  erkekler ayrı oturmak istiyo 3 odam var biri oturma odam  bolkonlu odam bide kücuk bi odam var balkonlu odayı yatak odası yapmayı düşundüm simdiki yatak odamıda misafir odası yapmak istedim bir koltuk takımı alcam çocuk odası olmayacak sizce misafir odasinı çocukları yatıra bilirmiyim koltukta yatabilir mi oğlum kız bir süre daha yanımda yatar 

13 Cevaplar

+8 oy
(3,626 puan) tarafından

valla misafire göre oda dizmem. yazık çocuklar niye kanepede yatsın bir de milletin gitmesini bekleyecekler uyumak için. gelen sigara içerse falan odaya kanepeye siner. gelen misafir evin düzenine uymak zorunda. 

(9,838 puan) tarafından

Benim akrablar sigara icmiyo canım bi annem babam icer eşim zaten icer  bakalım düsünecem biraz 

(3,626 puan) tarafından

valla canım sigara içmeseler bile o çocukların da özeli var. 

sen misafire göre değil, misafir sana göre davranmak zorunda. biri yazmış evin 1+1 olsa ne yapacaklardı diye. 

kanepeler bir süre sonra çöker ve asla bi yatak gibi rahat olmaz. misafir 3 gelir 5 gider ama çocuklarının odası olacak. kimse için değmez. 

(9,838 puan) tarafından

Koltuk takimi alacam ilk sonradan  yatak odası takimi alirim  kendi bazalarima 2 tane  yatak alır onları ayirim 

(3,626 puan) tarafından

valla ne olursa olsun ben çocuğuma oda yaparım. misafir de bana uymak zorunda. uymak istemiyorsa gelmeyebilir. zerre umrumda da olmaz

(9,838 puan) tarafından

Dedimi yaparim canım yapmam koltuk alacam orasi kesin diğer koltuları kırcez 

-Reklam-
+5 oy
(3,410 puan) tarafından

Ben asla çocuklarımi feda etmezdim misafir için .. mutfağın büyükse masa varsa mutfakta oturun ya da masa yoksa mis gibi yerde minderde oturun koltuk takımı alacağına mis gibi çocuk odası takımı al 

(9,838 puan) tarafından

Koltuk almam lazim canım koltuklsrımin başlığı kirıldı kırılan başlığı bir türlü yaptım ama hala daha kotü aciliyo hala oturuyo ondan dedim daha çocuk odası alamam  boya badana yapacam kotuk takimı alacam  koltukları kırsam eskileri bisey yapacam 

+4 oy
(22,737 puan) tarafından

Ay hiç misafir ağırlayacağım diye çocuklarımı odasız bırakamam bana çok mantıksız geliyor kendin yatakta yatıp çocuğu kanepede yatırmak evde bir oda yatak odasıdır bir oda çocuk odasıdır fazla oda kalırsa oturma+ misafir odası yapılabilir 

+4 oy
(6,321 puan) tarafından

Misafir gelip ayrı oturacak diye çocuklari kanepede yatırmam beğenmeyen gelmesin 1+1 evde otursaydın ne olacaktı fazla odan varsa yap yoksa hiç çocuğun rahatını  başkasının rahatı için bozma

(9,838 puan) tarafından

Daha yanlarımda duruyolar  diye dedim canım

+3 oy
tarafından

Uyusun niye olmasın canım koltuğu aç miss gibi uyusun 🤗

(9,838 puan) tarafından
+1

Eylül gibi yapmayı düsünüyom canım hem badana boya yapacaz ozaman kadar koltuk takimı para korum 

+3 oy
(54 puan) tarafından

Kendi duzeninize göre ayarlayn 

Bende Aralık ayı gibi taşındım sırf çocuklarn odasi yk dye 

Yatak dolap vs aldm küçüğü yine de benden ayrlmyo 4.5 yaşında 

Ben misafir odası + oturma odası doğru bulmuyorum

Yine de herkesn düzeni farklıdır 

(9,838 puan) tarafından
+1

Bende gerek duymuyodum ne güzel çocuklara yatak odası yapcaktım ama akrabalar geliyolar 7 aile geliyo ayrı oturmak istiyolar mecbur boş odayı aciyom koltuk yok yerde oturdular 

+3 oy
(1,570 puan) tarafından

Eve yatılı misafir bir geceden fazla kabul etmem milletin rahatı için çocuklarımın konforunu asla bozmam sana çocuklarına eziyet tabi senin kararın yinede 

(9,838 puan) tarafından

Yatılı gelen olmaz banada canım ayrı oturma derdi oluyo 

+3 oy
(2,853 puan) tarafından

Kimse için düzen oluşturma çocukların önceliğin olsun 

(9,838 puan) tarafından

Bulacam bi cözum canim

+2 oy
(4,194 puan) tarafından

Balkonlu oda yatak odası için pek uygun olmaz bence, gelen misafirler balkona çıkmak istese yok diyemicen yatak odasınan geçmesi doğru olmaz hoş olmaz. Yinede sen bilirsin,  Bide ayrı oturmak istiyorlarsa misafir odası muhakkakki şart. Çocuklarında koltukta yatabilir

(9,838 puan) tarafından

Önde balkonum var canım oraya cıksınlar 

+2 oy
(7,182 puan) tarafından

Elin insanları için ne diye çocuklarına oda yapmayıp misafir odası yapıyorsun canım ?gelen insanlar senin çocuklarından daha mı değerli yani 🙄😏 erkekler salonda oturur, kadınlar oturma odasında .bu kadar basit canım . Salonun yok mu ?

Benim evim de 3+1,bir odası yatak odamız,bir odası oğlumun odası,bir odasını da oturma odası yaptım.İlerde olur da bir kızım olursa oturma odasıni bozup kızıma oda yaparım inşallah 

(9,838 puan) tarafından

Salonum çok kücuk canım  misafir geldimi ayrı oturmak isteseler

(7,182 puan) tarafından

Tamam işte erkekler salonda kadınlar oturma odasında oturur

(9,838 puan) tarafından

Erkekler tv odayı secer bizde hep canım neyse bolkonlu oda olur mu yatak odası yada çok mu soğuk olur ki bir sure çocuk odası yaparim hemen yapamam herşeyi 

(7,182 puan) tarafından

Bence balkonlu odayı yatak odası yapma kullanışlı olmaz.balkona gitmek isteyen olur ee o zaman da yatak odandan geçmek zorunda kalacaklar 

(9,838 puan) tarafından

Balkon var önde benim oraya cıksalar

+1 oy
(576 puan) tarafından

Bizde de kadın ve erkekler ayrı oturur. O yüzden genelde ya 3+1 ev tutarız ya da imkan yoksa hanımlar çocuk odasında oturur. Bence çocuk odasının olması büyük bir nimet hem çocuklar açısından iyi oluyor hem de evin diğer yerleri dağılmıyor.

(9,838 puan) tarafından

Evi değistiremem canım sıkıntı olur koltuk takımı alacam sonra yatak odası takimı alacam kendi bazamı  ayırıp 2 tane  yatak alırim eylul gibi yaparim badana yapacam daha

+1 oy
(53,657 puan) tarafından

çocuk odasi yap misafir odasi yapma cocuklar büyüdükçe özeniyor istiyor ben kanepelerde büyüdüm adi cocuk odasiydi kanepe vardı odamizda icimde ukte kaldi en güzel odayi kizima oda yaptım 

(9,838 puan) tarafından

Çocuklar kucuk diye dedim canım büyünce çocuk odası  yaparim da

(53,657 puan) tarafından

o zaman koltuk takımını atip yeni oda yapabilecek misin zaten kucukluklerinde lazim oda biz alti yasinda yaptik oda iki uc senedir istiyordu 

(9,838 puan) tarafından

Yaparim canım koltuklarda sıkıntı var zatende

0 oy
(5,494 puan) tarafından

Arkadaşın biri yatak koltuk karışımı birşey kullanıyordu cocuk odasında divana benziyordu ayrı odası olmadığı için misafirler gelince otursun diye 

(9,838 puan) tarafından

Canim yapma çocuk odası yap demis  bisey yapacam bakalim daha çocuklar kücük diye misafir odasimi yapsam dedim 

(5,494 puan) tarafından

Eğer çocuklar kullanmayacaksa  misafir odası yap. Biz çoğu zaman ayrı otururuz kadın erkek. O yüzden ya ayrı oda olmalı yada mutfak müsait olmalı oturmak için bizde

(9,838 puan) tarafından

Bi çozum bulacam canım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 353 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,182 soru

23,998,032 cevap

327,242 kullanıcı

...