Misafir geldimi erkekler ayrı oturmak istiyo 3 odam var biri oturma odam bolkonlu odam bide kücuk bi odam var balkonlu odayı yatak odası yapmayı düşundüm simdiki yatak odamıda misafir odası yapmak istedim bir koltuk takımı alcam çocuk odası olmayacak sizce misafir odasinı çocukları yatıra bilirmiyim koltukta yatabilir mi oğlum kız bir süre daha yanımda yatar
valla misafire göre oda dizmem. yazık çocuklar niye kanepede yatsın bir de milletin gitmesini bekleyecekler uyumak için. gelen sigara içerse falan odaya kanepeye siner. gelen misafir evin düzenine uymak zorunda.
Benim akrablar sigara icmiyo canım bi annem babam icer eşim zaten icer bakalım düsünecem biraz
valla canım sigara içmeseler bile o çocukların da özeli var.
sen misafire göre değil, misafir sana göre davranmak zorunda. biri yazmış evin 1+1 olsa ne yapacaklardı diye.
kanepeler bir süre sonra çöker ve asla bi yatak gibi rahat olmaz. misafir 3 gelir 5 gider ama çocuklarının odası olacak. kimse için değmez.
Koltuk takimi alacam ilk sonradan yatak odası takimi alirim kendi bazalarima 2 tane yatak alır onları ayirim
valla ne olursa olsun ben çocuğuma oda yaparım. misafir de bana uymak zorunda. uymak istemiyorsa gelmeyebilir. zerre umrumda da olmaz
Dedimi yaparim canım yapmam koltuk alacam orasi kesin diğer koltuları kırcez
Ben asla çocuklarımi feda etmezdim misafir için .. mutfağın büyükse masa varsa mutfakta oturun ya da masa yoksa mis gibi yerde minderde oturun koltuk takımı alacağına mis gibi çocuk odası takımı al
Koltuk almam lazim canım koltuklsrımin başlığı kirıldı kırılan başlığı bir türlü yaptım ama hala daha kotü aciliyo hala oturuyo ondan dedim daha çocuk odası alamam boya badana yapacam kotuk takimı alacam koltukları kırsam eskileri bisey yapacam
Ay hiç misafir ağırlayacağım diye çocuklarımı odasız bırakamam bana çok mantıksız geliyor kendin yatakta yatıp çocuğu kanepede yatırmak evde bir oda yatak odasıdır bir oda çocuk odasıdır fazla oda kalırsa oturma+ misafir odası yapılabilir
Misafir gelip ayrı oturacak diye çocuklari kanepede yatırmam beğenmeyen gelmesin 1+1 evde otursaydın ne olacaktı fazla odan varsa yap yoksa hiç çocuğun rahatını başkasının rahatı için bozma
Daha yanlarımda duruyolar diye dedim canım
Uyusun niye olmasın canım koltuğu aç miss gibi uyusun 🤗
Eylül gibi yapmayı düsünüyom canım hem badana boya yapacaz ozaman kadar koltuk takimı para korum
Kendi duzeninize göre ayarlayn
Bende Aralık ayı gibi taşındım sırf çocuklarn odasi yk dye
Yatak dolap vs aldm küçüğü yine de benden ayrlmyo 4.5 yaşında
Ben misafir odası + oturma odası doğru bulmuyorum
Yine de herkesn düzeni farklıdır
Bende gerek duymuyodum ne güzel çocuklara yatak odası yapcaktım ama akrabalar geliyolar 7 aile geliyo ayrı oturmak istiyolar mecbur boş odayı aciyom koltuk yok yerde oturdular
Eve yatılı misafir bir geceden fazla kabul etmem milletin rahatı için çocuklarımın konforunu asla bozmam sana çocuklarına eziyet tabi senin kararın yinede
Yatılı gelen olmaz banada canım ayrı oturma derdi oluyo
Kimse için düzen oluşturma çocukların önceliğin olsun
Bulacam bi cözum canim
Balkonlu oda yatak odası için pek uygun olmaz bence, gelen misafirler balkona çıkmak istese yok diyemicen yatak odasınan geçmesi doğru olmaz hoş olmaz. Yinede sen bilirsin, Bide ayrı oturmak istiyorlarsa misafir odası muhakkakki şart. Çocuklarında koltukta yatabilir
Önde balkonum var canım oraya cıksınlar
Elin insanları için ne diye çocuklarına oda yapmayıp misafir odası yapıyorsun canım ?gelen insanlar senin çocuklarından daha mı değerli yani 🙄😏 erkekler salonda oturur, kadınlar oturma odasında .bu kadar basit canım . Salonun yok mu ?
Benim evim de 3+1,bir odası yatak odamız,bir odası oğlumun odası,bir odasını da oturma odası yaptım.İlerde olur da bir kızım olursa oturma odasıni bozup kızıma oda yaparım inşallah
Salonum çok kücuk canım misafir geldimi ayrı oturmak isteseler
Tamam işte erkekler salonda kadınlar oturma odasında oturur
Erkekler tv odayı secer bizde hep canım neyse bolkonlu oda olur mu yatak odası yada çok mu soğuk olur ki bir sure çocuk odası yaparim hemen yapamam herşeyi
Bence balkonlu odayı yatak odası yapma kullanışlı olmaz.balkona gitmek isteyen olur ee o zaman da yatak odandan geçmek zorunda kalacaklar
Balkon var önde benim oraya cıksalar
Bizde de kadın ve erkekler ayrı oturur. O yüzden genelde ya 3+1 ev tutarız ya da imkan yoksa hanımlar çocuk odasında oturur. Bence çocuk odasının olması büyük bir nimet hem çocuklar açısından iyi oluyor hem de evin diğer yerleri dağılmıyor.
Evi değistiremem canım sıkıntı olur koltuk takımı alacam sonra yatak odası takimı alacam kendi bazamı ayırıp 2 tane yatak alırim eylul gibi yaparim badana yapacam daha
çocuk odasi yap misafir odasi yapma cocuklar büyüdükçe özeniyor istiyor ben kanepelerde büyüdüm adi cocuk odasiydi kanepe vardı odamizda icimde ukte kaldi en güzel odayi kizima oda yaptım
Çocuklar kucuk diye dedim canım büyünce çocuk odası yaparim da
o zaman koltuk takımını atip yeni oda yapabilecek misin zaten kucukluklerinde lazim oda biz alti yasinda yaptik oda iki uc senedir istiyordu
Yaparim canım koltuklarda sıkıntı var zatende
Arkadaşın biri yatak koltuk karışımı birşey kullanıyordu cocuk odasında divana benziyordu ayrı odası olmadığı için misafirler gelince otursun diye
Canim yapma çocuk odası yap demis bisey yapacam bakalim daha çocuklar kücük diye misafir odasimi yapsam dedim
Eğer çocuklar kullanmayacaksa misafir odası yap. Biz çoğu zaman ayrı otururuz kadın erkek. O yüzden ya ayrı oda olmalı yada mutfak müsait olmalı oturmak için bizde
Bi çozum bulacam canım
1,464,182 soru
23,998,032 cevap
327,242 kullanıcı