+2 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

Bebek bakimina sordum ama.pek cevap alamadim. Sizce diș mi bi bakar misiniz? Cok huysuz bu aralar eli agzindan zaten hic cikmiyor ne bulsa saldiriyor ve agizi cok akiyor. Doktor 3 ay önce dis dedi ama hala cikmadi. 

image

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Damak yapısına bağlı olarak bazı bebeklerin diş çıkartma dönemi uzun sürer evet diş geliyor cnm tetagil ve zeytinyağı karanfil karıştırıp buzdolabında bekletip diş ellerine Sürerek rahatlatabilirsin bebeciğini

(55 puan) tarafından

Valla her seyi denedim zeytinyagi karanfil, tetagil jel kehribar bile aldim belki faydasi olur diye ama henüz bi faydasini göremedim. Umarim dis geliyordur ya. 

-Reklam-
0 oy
(574 puan) tarafından

Bebeğin kaç aylık

(55 puan) tarafından

10 aylik ama 10 hafta erken dogdu yani gelisimi biraz geriden geliyor

(574 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun o diş çıkarma dönemi hem bebeği hem anneyi ciddi anlamda zorluyo

(55 puan) tarafından

Ayy sorma yoruldumm bir de uykuya cok direniyor.

(574 puan) tarafından

Ay hiç hatırlatma daha anca uyuttum zor bela

0 oy
(1,713 puan) tarafından

Dişler diş etlerine yerleşmiş zaten sıkıntısı da o baskıdan dolayı oluyor patlayınca rahatlar bol bol kaşımasına yardımcı olun diş kaşıyıcı soğuk olanlarda çok rahatlatıyor özellikle uyumadan önce 

(55 puan) tarafından

Sizce ne kadar sürer patlamasi? 

(1,713 puan) tarafından

Fazla sürmez ama yardımcı olmaya çalışın havuç verebilirsin soğuk iyi gelir ateşi alır. Dediğim gibi diş kaşıyıcılar rahatlama sağlıyor. Yerleşmiş artık gelir beyazlasmada var çıkacağı zaman hafif ateş olur dudakları kırmızı olur belirtiler nüksetmiş çok yakında tırtıkları hissedilir 😍

(55 puan) tarafından

Ayy hadi insallah sanki ben dis cikaracam o kadar heyecanliyim ki :) tesekkür ederim.

(1,713 puan) tarafından

Ay hele patlayınca vallla heyecandan uyku uyuyamiyor insan 😍😍

0 oy
(962 puan) tarafından

Bizde 3bucuk aylıkken başladı 7 aylıkken çıkardı alt iki dişi pespese çıktı ilk dişler zorluyor yani Allah kolaylık versin soğuk uyguladım ben hep ama bı ilaç almadım 

0 oy
(1,264 puan) tarafından

Daha var canım sanki bakınca iyice beyaz oluyor patlarken bizde alt dişleri 7 aylıkken Çıkardık üstlerde çıkmak üzere tam yaramadı 9 aylık olucaz haftaya. Diş dönemi zor ya gerçekten yıpratıyor. 

0 oy
(3,300 puan) tarafından

Anam minnoş maşallah😻 evet diş annesi hayırlı olsun😽 benim üçüncü bebem 4 aylıkken çıkardı ilk dişini ve belirtiler aynı💕

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,463 soru

23,897,619 cevap

322,163 kullanıcı

...