+2 oy
143 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (26 puan) tarafından

Kizlar Edirne hakkinda bilgisi olan varmi

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Güzel memleketim benim burnumda tütüyor 💜❤tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun yaşam şartlarını mı ev kiralarını mı hava durumunu gezilecek yerleri mi insanlarını mı

(26 puan) tarafından
+1

Tayinimiz çıktı canim hic bisey bilmiym

tarafından
+1

Kiralar hakkında bilgim yok cnm çünkü hepimiz ev sahibiyiz insanları son derece can'a yakın sıcak kanlı yardımseverdir ister kırsalda ister merkezde bi insanın kapısını çalıp bi bardak su istesen seni geri cevirmezler (istanbulda imdat hırsız var diye bağırırlar o anda) bulgaristan ve yunanistana yakın olduğu için insanları son derece kültürlüdür ama o sınıra yakın yerlerde giyim züccaciye vs biraz pahalıdır cahil kesim çirkef kesim nerdeyse yok denilebilir en önemlisi güvenli bi şehirdir gecenin 3ünde sarhoş olup sokaklarda dolaşılsa bile bi insanın namusuna malına kimse göz dikmez öğrenci kentidir kışın bi dezavantajı var kışı fena soğuk balkan kenti olduğu için balkanlardan gelen soğuk hava dalgası oraya fena vuruyor yazıda çok fena sıcak oluyor kırsal kesimlerin ayçiçek tarlaları çok meşhurdur kırsaldan merkeze otobüsler var ancak belli saatlerden sonra o taraflara ulaşım biraz zordur

(26 puan) tarafından

Cok teşekkür ederim canim 

(26 puan) tarafından

Acaba siz hangi mahallede oturuyrsunz biz fatih ve Şükrüpasa civarinda ev bakiyoruz 

tarafından

Ben doğma büyüme istanbulluyum cnm annemler oralı biz aslen karaağaçlıyız fakat daha sonra enez uzunköprü ve ayşekadın taraflarına yerleşmişler evlilik yada iş nedeni ile biraz dağılmışlar yani

(26 puan) tarafından

Aa baya değişmiş sizin yerler hayrlisi olsun canim

tarafından

biraz dağılmışlar fakat kökümüz hala karaağaçtadır edirnedenin hangi semtinden ev tutacağın önemli değil her yeri güvenli namuslu ve sıcak insanlarla dolu olacagı için seveceğin bi kent olacak tayininiz çıkıp gidince çok üzüleceksin şimdiden söyleyeyim bütün tayinciler yada öğrenciler o şehirden ağlayarak gidiyor modern ve kültürlü bi kenti kimse bırakmak istemiyor

-Reklam-
+1 oy
(391 puan) tarafından

Ben Uzunköprüde yaşadım bir muddet insanlarin evlerinde zeminde bile pencerede demir korkuluk yok.Yani o kadar güveniyorlar hirsizlik yok demekki.Benim tanistigim insanlar cok tatlıydı.Ekonomik bir sehir oldugunu dusunmuorm ama insanları ciddi anlamda iyi.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 266 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrc04 (21 puan) tarafından soruldu