Kizlar Edirne hakkinda bilgisi olan varmi
Güzel memleketim benim burnumda tütüyor 💜❤tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun yaşam şartlarını mı ev kiralarını mı hava durumunu gezilecek yerleri mi insanlarını mı
Cok teşekkür ederim canim
Acaba siz hangi mahallede oturuyrsunz biz fatih ve Şükrüpasa civarinda ev bakiyoruz
Ben doğma büyüme istanbulluyum cnm annemler oralı biz aslen karaağaçlıyız fakat daha sonra enez uzunköprü ve ayşekadın taraflarına yerleşmişler evlilik yada iş nedeni ile biraz dağılmışlar yani
Aa baya değişmiş sizin yerler hayrlisi olsun canim
biraz dağılmışlar fakat kökümüz hala karaağaçtadır edirnedenin hangi semtinden ev tutacağın önemli değil her yeri güvenli namuslu ve sıcak insanlarla dolu olacagı için seveceğin bi kent olacak tayininiz çıkıp gidince çok üzüleceksin şimdiden söyleyeyim bütün tayinciler yada öğrenciler o şehirden ağlayarak gidiyor modern ve kültürlü bi kenti kimse bırakmak istemiyor
Ben Uzunköprüde yaşadım bir muddet insanlarin evlerinde zeminde bile pencerede demir korkuluk yok.Yani o kadar güveniyorlar hirsizlik yok demekki.Benim tanistigim insanlar cok tatlıydı.Ekonomik bir sehir oldugunu dusunmuorm ama insanları ciddi anlamda iyi.
1,497,123 soru
24,456,182 cevap
354,338 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın