Bak bacım lütfen oku nekada zor hayatım var gör
Bende de suç var aslında ona biseyleri sormayinca çok bozuluyor harcama eksideyiz sık dişini diyor bende duurmuyorum masraf ettim baya biseylere durmayinca. Da beni uzersen uuzerim seni diyor tartıştık durduk susmadı eşim
başka yerden masa sandalye oyuncak dolabı alinir kafa yorucam ben buna diyor burnumdan getirdi
işte benim eşimde rahat gidip mobilyacoya su bozuldu demektense yotubedan izler saçma saçma internetten alır getittiir yapmaya çalışır bide çok soruyor herşeyin suclus biziz sunum nerde bunum nerde niye kaldırdınız diyor( kendisi antre dolabının üstüne döşüyor herseyikkk) herşeyden beni sorumlu tutuyor tornavida yok ben kuramam kafa yorucam kuramayacagin şeyi almasaydin diye burnumdan. Getirdi benim görmeniz lazım
Monte edilmiş böyle ürün yok plastik var çocuklarına heves edip insan laf etmez laf ede ede kurdu becerebiliyor ama ben işte cok yoruldum kendime gelemedim kkurma modunda değilim der çok üzdü çok
keşke ben de rahat olsam bende gece de olsa evi temizlerim yorulsan da bırakmam oo işi yaparım
Benim de annem beni beğenmez hiç bseymi sacimi başımi konuşmamı
( artık psikokiik bakımlı güzel giyinsem bile beğenmez hep başka kızları ornek veriri sacini kıyafeti kapaliymis böyle giyinmeyecekmisim bak o kiza ne güzel böyle Alinacak anne ben böyle beğenmiyorum bassliyor saçını da kestir ben oylle sevmiyorjm anne ben seviyorum yok sonra dericeket aldım ablaninki gibi neden almadın amne ben ablamın montu beğenmedim yok anlamiyor )
iyi de yapsam takmis bize kötü geliyor her şeyimiz hele şu badana da çıkardığı laflarr kimse ben gibi esinee annesine sabırlı olamaz kafayı yicem
Badana da gri istiyorum dedi seçtim açık olmus iyice belli olsun dedi sora çıta istiyorum dedi sonra duvara panel dedi halıyı böyle sec perde kruvaze istiyorum dedi bunlara ben fırsat veriyorum net degilim çünkü aşırı kararsızım gri renk badana köyü oldu
Neysee esim espiri yapar bazen saçma sapan dedi ki anne pasta almıştık nerey gittin diye ( annem de herkes in kızlarından gelen hediyeleri arkadaşları kuzenler paylaşır annemde sever gösteriş yapmayı onun için bu çok önemli eşime ddedim annemi taniyamadin)
neyse ortalığı düzeltme bana kaldı esim ***** ***** gülüyor hahaha çabuk gelsin diye kanddirdim baba iyi olmadı mı bende böyle şeylerde kandırma olmaz 45 yaşına yakınsın güzelce aldıysan. Gel anne keselim anneler günü yemeğine öyle gidersiniz denir dedim eşimde bi pasta değilm alır gelirim dedi( eşime diyorum ki annem herkesi ayağa kaldırmış bahçe de pasta üfleyelim diye teyzemi ablamı sora bana ddiyorki inanmıyorum karı koca kandirdinkz naptiginiz belli degil
neyse korkuma git al dedim annem laf yapacak diye annem oradan istemez diyor eşim ordan alalim su mucadeleme bak teyzem de restoranda keseriz getirsinler ( işte ben bu analttillarimdan dolayı psikoloji destek istiyorum)
Bahçeye gideriz bana müdahale şunu yap kocana de. Tesekkr etsin babana yardım etsin eniştene yardm etsin benmkini rahat goruyolar bende sürüyorum herşeye dediğimi yapiyor demekte yorucu ( oda bazen değerim yok diyor)
Bbastaki dediginize gelecek olrsak nasil sinir cizmeliyim insanlar nas geri dursun saygı duysun bilmiyorum çok uzatıyorum ifade edemiyrum bazen özgüveni eksik duruyorum kendimi beğenmiyorum hep yorgun duruyorum bilmiyorum hayat kosturmma çok
Çok korktucu ve yorucu 15 yildir calsiyorum ben benden sonra yeni giren 20 yyasindak çocuklar benden özgüvenli net agziim acik kalıyor netliklerine bende 35 yasindaykm bu arada