+1 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından

Merhaba hanımlar ben babalar günü için eşime annesinin saçlarından tesbih yapmak istiyorum ama güvenilir sayfa var mıdır bilmiyorum kaynanam vefat etti kanser hastasıydı dün anneler günüydü ve eşim çok üzgündü ona güzel bir anlam li hediye diye düşündüm saçları kanserden dolayı kesildi görümcem saklıyor ondan akıp yapicam 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Bizde babam yoğun bakımdan çıkınca tras etmiştik saçı kardesimde var yapacaktı ama dinen doğru değil diye yapmadik genede siz bilirsiniz annesinin adına güzel bı hayır yapsanız daha mutlu olur sanki 

(43 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum bu açıdan hiç düşünmedim günah mı acaba

tarafından

Gunahmi Allah bilir ama ölen birinin eşyalarını evde bulundurmayın der hocalar saç sakal sadece peygamber efendimizin hoş karşılanır diye biliyorum dedimya kardesimdede var ben baya sormuştum ozaman

-Reklam-
+1 oy
(32 puan) tarafından

Dini açıdan uygun değil eşinizi mutlu edecek başka şeylerde vardır illa ki ama ölmüş olan birini mezarda rahatsız etmeye gerek var mı sizcede 

0 oy
(606 puan) tarafından

Çok güzel olur ekopsi alıp kendin yapabilirsin kız kardeşim kendi yaptı oğlum saç telinden bileklik benim saç telkmden tesbih yapmisti

(43 puan) tarafından

Nasıl yapabilirim nereden alabilirim acaba

(606 puan) tarafından

Kiz kardesim konyadan aldi

(606 puan) tarafından

Ama trendyolda var ekopsi yaz cikar

(43 puan) tarafından

Tamam canım teşekkürler ediyorum😘🌼

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
24 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 274 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nature Daphne (1,882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,055 soru

24,148,686 cevap

334,786 kullanıcı

...