+2 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızım 2 yaşında bizde çatı katında oturuyoruz sürekli balkona cıkıyor aşağı bakmak istyor korkuyorum biranlık boşluğuma denk gelir diyr balkon fileleri nasıl

12 Cevaplar

+2 oy
(2,112 puan) tarafından

Kapattır file yerine kapalı balkon olsun 

-Reklam-
+2 oy
(6,712 puan) tarafından

Bizde yaptırmayı düşünüyoruz çevremizde herks onu yaptırmış 

+1 oy
(21,920 puan) tarafından

Bilmiyorum ama korur bence iyi fikir

+1 oy
(18,926 puan) tarafından

File güvenli değil cnm kopma riskinden dolayı cam balkon gerekiyor tabi kiracı değilsen

+1 oy
(1,929 puan) tarafından

çevremde yaptıran çok. demir yaptırmak yerine daha ucuz bir alternatif. zaten genelde evcil hayvanlar için yapılıyor ama çocuklar için de güvenlik sağlıyor. 

+1 oy
(4,900 puan) tarafından

İşini bilen birine yaptırırsanız güvenli bence. Bazen videosunu görüyorum adamlar takiyor birde kendiler asılıp test ediyor 😅 

+1 oy
(1,525 puan) tarafından

Biz yaptırdık 9. Katta oturuyoruz kiracı olduğumuz için cam balkon yaptırmak istemedim 2 sene oldu hala sağlam evcil hayvanlar için yapılan da var çocuklu evler içinde yapılan var ikisi farklı ben açıkçası cam balkonu da tek başına güvenli bulmuyorum kendi evim olunca file üzerine cam balkon yaptırmak istiyorum geçen yaz karşı binadan birinin cam balkonu patladı 

0 oy
(4,237 puan) tarafından

Bizim bi akraba camekanın önüne yaptırmış baya sağlam duruyordu. Korka korka balkona çıkacağına yaptır r daha iyi 

0 oy
(11,023 puan) tarafından

Kesinlikle yaptır için rahat olsun 

0 oy
(2,017 puan) tarafından

Valla çok dikkat et. Burda 5. Katta bir cocuj dustu yeni. Allah korusun ya 

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Ayni korku bendede var bende düşündüm ama kiraciyiz bu evden cikacagimix için yaptırmadım inşallah yeni eve geçince yaptircam 

0 oy
(77 puan) tarafından

Lütfen dikkat et 

Geçen yaz cocuk balkondan sallandı  tutundu düşecekti eve çıkıp zorla girip çocuğu tuttular  

Cam balkondu cami acıktı bence kilitle hiç kullanma yaptırana kadar yaptirincada dikkat et o günden beri ben çok korkuyorum çocuğum yapmaz demem belki ilk kez yapacak  sende dikkat et ❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 234 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 291 göst.

Kategoriler

1,452,809 soru

23,849,715 cevap