Kızlar hatırlarsanız o kadar sormuşdum nasıl olur böyle yaptırsam mutfak balkon arası sürgülü kapı diye bakın böyle oldu cumartesi de balkona cam takıldı çok iyi oldu bir oda gibi oldu sizce nasıl olmuş çiçek falan koyamadim daha zamanla olcak artık 😊
Ah yesimimmmm postunu gorunce cok duygulandim sen hep bana seninde olsun Allah daga uyisini versin diye dua etmistin Allah bana degil kaynanama nasip etti dun ev aldilar 4+1 balkonlu terasli falan site ici parkli otoparkli ebeveyn banyolu falan nasil guzel bi gor hele o mutfaktaki terasi varya mis misss sen bana cok dua ettin kabulde oldu ama bana degil kaynanama nasip oldu 🤭 gerci kac yasina geldi bi gun gorecek artik nasipse o da sevindim onun adina da senin kapida cok guzel olmus dur bu fikri kaynanama da veriyim
Oyyy canım benim çok sevindim olsun kaynananda olsa ordada keyif yaparsınız Rabbim sanada en güzelini nasip etsin sabrın sonu selamettir bizde çok sabrettik çok yıprandık yorulduk ama şükürler olsun ki herşey istediğimiz gibi oldu Rabbim tüm kirada oturanlara da yardım etsin nasip etsin en güzeli kötüde olsa kendi evinin olmasi çünkü ay dediğin nedir hemen geliyodu ben yemiyorum sen ye misal kirayı veriyoduk şimdi Cok şükür bin şükür kafamız rahat
Hayırlı olsun ne kadara aldınız Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Cicegimmm çok güzel olmuş Rabbım agiz tadı ile oturmayı nasip etsin ❤️
Amin feyzacim amin siz ne yaptınız ev alcaktiniz
Kız çok güzel olmuş yaaa . ❤️
Bayıldım. Aşırı hoş ve bence renk uyumu estetik olmuş ya ağız tadıyla kullanın inşallah. İçinden kahkahalar eksik olmasın. Aminnnn ❤️
❤️🧡💛💚 ricaderim tatlım ben çok beğendim böyle alanım olsa bende herhalde böyle bi ayırma yapardım herhalde
Rabb'im sanada nasip etsin canım 🤲❤️biz çok araştırdık şükür istediğimiz gibide oldu
Sağ ol canım benim rabbime şükürler olsun evim var çok şükür. Biraz tadilat istiyor genel anlamda temiz de arada sıkıntı var parke dusakabin mutfak dolabı değişecek eve yeni girdik de sıcak su bastı ozamanlar 😀 şansıma şişti parke yer yer bakalım hayalim parke ve banyo hatta mutfak tadilatı yaptırmak ozaman cillop olur ev 😀
Ayy İnsaAllah canım istediğin gibi olur parke sıkıntı yaa benim her yer fayans ama alttan ısıtma olacağı için böyle tercih ettik sıcağı daha iyi yaydığı için ..herşey gönlünce olsun canım benim ❤️
Teşekkür ederim,Amin. ❤️
Güzel olmuş canım ama balkon kısmına fazla ağırlık koyma en dayanıksız yer orası
Evi kendimiz yaptık canım en iyi sağlam şekilde o yüzden bu korkumuz yok çok şükür 😊
Güle güle oturun Rabbim bize de nasip etsin❤️
Amin canım Allah razı olsun ❤️ 🤲
Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım benim ❤️
Camları kaça taktırdınız canım ? Bende yeni eve taktırmayı düşünüyorum
Amin canım 🤲
Canım amcamla babam yaptılar komple camlar sürgülü kapı sineklikler cam balkon dahil 110 bin tuttu
Tek fiyatını bilmiyorum malesef
Ayyy kız çokk 🥺🥺 en iyisi borç bitince yaparız , çok korkuyorum bende 2 tane çocuk var 7. Kattan aldık evi , girmeden cam taktırmam lazım balkonlara
Kız bizim komple ama 😊 hayırlı olsun canım sizinde Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaAllah 🤲
Siz ölçü aldırıp sorun cam şart çocuklu eve
Güle güle oturun.çok güzel olmuş.bizde nasip olursa balkonu kapattırmayı düşünüyoruz maaliyeti ne kadar tuttu
Amin canım saol biz evi yeni yaptık o yüzden camlar sürgülü kapı cam balkon herşey dahil 110 bin tuttu canım camlar klimatik yaz kış camdan yaptırdık
baya ferah duruyor. Güle güle otur🤗
Amin canım saol ❤️
İyi günlerde kullan çok güzel olmuş
Tşk ederim canım ❤️
Çok güzel olmuş:))
Çok güzel olmuş canım tekrardan hayırlı olsun sağlıkla güle güle huzurla oturun inşallah 🤲
Amin hülyacim Allah razı olsun❤️
Çok güzel olmuş güle güle kullan cnm
Amin canım sağolasın ❤️
Çok güzel olmuş canım hayırlı olsun. Bende böyle yaptırmayı düşünüyorum rica etsem ne kadara yaptırdığını söyleyebilir misin.
Canım tek fiyatini bilmiyorum ki biz toptan camlar dahil herşeyi 110 bine yaptırdık amcamla babam yapti hatta o paranın içinde iki balkon kapısı artı sineklikler bide wc kapısı dahil siz tek fiyatını uyguna yaptırırsiniz
Teşekkür ederim canım.
Ne dmek canım ❤️
Çok güzel olmuş güle güle oturun.🌼
Allah'ım önce evi olmayanlara sonra bana nasip eder inşallah .
Amin canım amin 🤲 Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla kolaylaştırsın İnsaAllah 🤲 ❤️
Aminnnn🤲🏻🤲🏻
Bence harika ya tam kafa dinlemelik yer olmuş güle güle kullan 😊
Tşk ederim canım amin 🤲 ❤️
Çok beğendim cnm. Teyzemin de böyle. Huzurla yaşayın ❤️
Amin canım Allah razı olsun ❤️
1,455,756 soru
23,888,477 cevap
321,685 kullanıcı