+1 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (13,225 puan) tarafından

Kızlar hatırlarsanız o kadar sormuşdum  nasıl olur böyle yaptırsam mutfak balkon arası sürgülü kapı diye bakın böyle oldu cumartesi de balkona cam takıldı çok iyi oldu bir oda gibi oldu sizce nasıl olmuş çiçek falan koyamadim daha zamanla olcak artık 😊

image

16 Cevaplar

+1 oy
(3,636 puan) tarafından

Ah yesimimmmm postunu gorunce cok duygulandim sen hep bana seninde olsun Allah daga uyisini versin diye dua etmistin Allah bana degil kaynanama nasip etti dun ev aldilar 4+1 balkonlu terasli falan site ici parkli otoparkli ebeveyn banyolu falan nasil guzel bi gor hele o mutfaktaki terasi varya mis misss sen bana cok dua ettin kabulde oldu ama bana degil kaynanama nasip oldu 🤭 gerci kac yasina geldi bi gun gorecek artik nasipse o da sevindim onun adina da senin kapida cok guzel olmus dur bu fikri kaynanama da veriyim 

(13,225 puan) tarafından

Oyyy canım benim çok sevindim olsun kaynananda  olsa ordada keyif yaparsınız Rabbim sanada en güzelini nasip etsin sabrın sonu selamettir bizde çok sabrettik çok yıprandık yorulduk ama şükürler olsun ki herşey istediğimiz gibi oldu  Rabbim tüm kirada oturanlara da yardım etsin nasip etsin en güzeli kötüde olsa kendi evinin olmasi çünkü ay dediğin nedir hemen geliyodu ben yemiyorum sen ye misal kirayı veriyoduk şimdi Cok şükür bin şükür kafamız rahat 

(742 puan) tarafından

Hayırlı olsun ne kadara aldınız Rabbim sanada nasip etsin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(3,041 puan) tarafından

Cicegimmm çok güzel olmuş Rabbım agiz tadı ile oturmayı nasip etsin ❤️

(13,225 puan) tarafından

Amin feyzacim amin siz ne yaptınız ev alcaktiniz 

+1 oy
tarafından

Kız çok güzel olmuş yaaa . ❤️ 

Bayıldım.  Aşırı hoş ve bence renk uyumu estetik olmuş ya ağız tadıyla kullanın inşallah.  İçinden kahkahalar eksik olmasın.  Aminnnn ❤️

tarafından

❤️🧡💛💚 ricaderim tatlım ben çok beğendim böyle alanım olsa bende herhalde böyle bi ayırma yapardım herhalde 

(13,225 puan) tarafından

Rabb'im sanada nasip etsin canım 🤲❤️biz çok araştırdık şükür istediğimiz gibide oldu 

tarafından

Sağ ol canım benim rabbime şükürler olsun evim var çok şükür. Biraz tadilat istiyor genel anlamda temiz de arada sıkıntı var parke dusakabin mutfak dolabı değişecek  eve yeni girdik de sıcak su bastı ozamanlar  😀 şansıma şişti parke yer yer bakalım hayalim parke ve banyo hatta mutfak tadilatı yaptırmak ozaman cillop olur ev 😀

(13,225 puan) tarafından

Ayy İnsaAllah canım istediğin gibi olur parke sıkıntı yaa benim her yer fayans ama alttan ısıtma olacağı için böyle tercih ettik sıcağı daha iyi yaydığı için ..herşey gönlünce olsun canım benim ❤️ 

tarafından

Teşekkür ederim,Amin. ❤️

0 oy
(4,504 puan) tarafından

Güzel olmuş canım ama balkon kısmına fazla ağırlık koyma en dayanıksız yer orası

(13,225 puan) tarafından

Evi kendimiz yaptık canım en iyi sağlam şekilde o yüzden bu korkumuz yok çok şükür 😊

0 oy
(4,374 puan) tarafından

Güle güle oturun Rabbim bize de nasip etsin❤️

(13,225 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun ❤️ 🤲

0 oy
(2,295 puan) tarafından

Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım benim ❤️ 

Camları kaça taktırdınız canım ? Bende yeni eve taktırmayı düşünüyorum 

(13,225 puan) tarafından

Amin canım 🤲

Canım amcamla babam yaptılar komple camlar sürgülü kapı sineklikler cam balkon dahil 110 bin tuttu 

(13,225 puan) tarafından

Tek fiyatını bilmiyorum malesef

(2,295 puan) tarafından

Ayyy kız çokk  🥺🥺 en iyisi borç bitince yaparız , çok korkuyorum bende 2 tane çocuk var 7. Kattan aldık evi , girmeden cam taktırmam lazım balkonlara

(13,225 puan) tarafından

Kız bizim komple ama 😊 hayırlı olsun canım sizinde Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaAllah 🤲 

Siz ölçü aldırıp sorun cam şart çocuklu eve 

0 oy
(1,465 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Güle güle oturun.çok güzel olmuş.bizde nasip olursa balkonu kapattırmayı düşünüyoruz maaliyeti ne kadar tuttu

(13,225 puan) tarafından

Amin canım saol biz evi yeni yaptık o yüzden camlar sürgülü kapı cam balkon herşey dahil 110 bin tuttu canım camlar klimatik yaz kış camdan yaptırdık 

0 oy
(2,326 puan) tarafından

baya ferah duruyor. Güle güle otur🤗

(13,225 puan) tarafından

Amin canım saol ❤️ 

0 oy
(851 puan) tarafından

İyi günlerde kullan çok güzel olmuş 

(13,225 puan) tarafından

Tşk ederim canım ❤️ 

0 oy
(2,200 puan) tarafından

Çok güzel olmuş:)) 

(13,225 puan) tarafından

Tşk ederim canım ❤️ 

0 oy
(4,428 puan) tarafından

Çok güzel olmuş canım tekrardan hayırlı olsun sağlıkla güle güle huzurla oturun inşallah 🤲

(13,225 puan) tarafından

Amin hülyacim Allah razı olsun❤️

0 oy
tarafından

Çok güzel olmuş güle güle kullan cnm

(13,225 puan) tarafından

Amin canım sağolasın ❤️

0 oy
(441 puan) tarafından

Çok güzel olmuş canım hayırlı olsun. Bende böyle yaptırmayı düşünüyorum rica etsem ne kadara yaptırdığını söyleyebilir misin. 

(13,225 puan) tarafından

Canım tek fiyatini bilmiyorum ki biz toptan camlar dahil herşeyi 110 bine yaptırdık amcamla babam yapti hatta o paranın içinde iki balkon kapısı artı sineklikler bide wc kapısı dahil siz tek fiyatını uyguna yaptırırsiniz

(441 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. 

(13,225 puan) tarafından

Ne dmek canım ❤️ 

0 oy
(168 puan) tarafından

Çok güzel olmuş güle güle oturun.🌼

Allah'ım önce evi olmayanlara sonra bana nasip eder inşallah .

(13,225 puan) tarafından

Amin canım amin 🤲 Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla kolaylaştırsın İnsaAllah 🤲 ❤️ 

(168 puan) tarafından

Aminnnn🤲🏻🤲🏻

0 oy
(22,200 puan) tarafından

Bence harika ya tam kafa dinlemelik yer olmuş güle güle kullan 😊

(13,225 puan) tarafından

Tşk ederim canım amin 🤲 ❤️ 

0 oy
(3,062 puan) tarafından

Çok beğendim cnm. Teyzemin de böyle. Huzurla yaşayın ❤️

(13,225 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun ❤️