+4 oy
260 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,672 puan) tarafından

image

Pazartesi benim için o kadar yorucu oluyor ki. Hem haftasonu yapılmayan işler hemde hafta temizliği derken akşamı nasıl ediyorum bilmiyorum. Her yeri sildim süpürdüm tuvalet banyo yıkadım 3 makina çamaşır yıkadım. Arada lazer randevum vardı ona gittim sonra markete uğradım. Geldim yemek yaptım sonra kızımı parka çıkardım. Eve geldigimde saat 7 olmuştu yemek yedik. Yarım saat önce kızım uyudu hemen kahve yaptım çok yorgum yemeğin bulaşığıda duruyor daha yatmadan makinaya atarsam benden iyisi yok. Bende durumlar böyle siz neler yaptınız bugün. Çayını kahvesini alan gelsin ♥️ 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (709 puan) tarafından

B.ende banyo yemek bualsik tamam banyo temizledim detaylı cokk yordu şuaninleniyorim ve çay içiyorum bebeyi doyurup yatiricam sonrada azıcık daha dinlenme🤭🤭

Afiyet olsun canim sanada 

önce (4,672 puan) tarafından

Banyo temizliği hiç sevmiyorum ya benimkinde birde eski kiracıdan kalma duşakabinde kirler var ne yaptıysam çıkmıyor sinirimi bozuyor her yıkadığimda

-Reklam-
+1 oy

Hu huuu kimse yok muuuu 😄

+1 oy
önce (4,067 puan) tarafından

Kizim sabah erken uyanınca ben de mecburen uyandım uykumu alamasam da. Kızımın bakımını yaptım oyalandik biraz . Elektrik yoktu sonra böyle olmaz dedim. Kırılacak cevizlerim vardı kırdım sonra kahvaltı yaptık, kızım uyudu namaz kıldım , kızım uyanınca yemek yedirdim hazirlanip markete gittik ardından parka. Sonra eve geldik dünden yemeğim vardı çorba koydum ocağa. Namaz kıldım. Yemek yedik. Merdivenleri sildim. Kızımı yıkadım. Namaz kıldım şimdide kızımı uyutuyorum

Kolay gelsin seninde baha hareketli geçmiş 

önce (4,067 puan) tarafından

Cocuk olunca ve de dışarı çıkınca böyle oluyor mecburen 🙂

+1 oy
önce (3,375 puan) tarafından

Ay oh mis gibi olmustur simdi evin afiyet olsun canim bende napiyim aksamdan beri barim agriyodu sabah uyanamadim bi uyumusuz saat 10du benim uyandigimda cocuk ds uyumus basim da gecmemis oglene kadar surundum valla cocugu doyurdugum bana kar kaldi Allahtan onceki gun guzel bi temizlik yapmistim dunde disardaydim ev batmadi dunden yememginde yarim yamalak hazirdi onlari hallettim oglenden sonra kendime geldim anca ama hala su saat oldu enerjim acilmadi dun pazardan yaprak almistim onu hasladim posetledim ortaligi derledim topladim salonda oyuncaklar kaldi orayi da hallettim mi tamamdir 

Bende bugün yaptım ama sabah kalkacam bakacam yine aynı ev işi nankör 😄

önce (3,375 puan) tarafından

Askim ev isi nankor de ben degilim elime koluma belime kiyamam dun cok yoruldumuz bosverin dinlenin derim bi daginiklik birakmam tamamdir  🤭🤭

+1 oy
önce (112 puan) tarafından

Duygu kız ne haber :) afiyet olsun ben de Merve'nin postunu atmıştım kahvemi tabii arkadaki 5 parmaklı lokumla 

Sevgi sen misin 🥰 iyiyim canım senden naber 

önce (112 puan) tarafından

Benim canım iyi olduğumu söylemem:) 

Naptın test yaptin mi baska

+1 oy
önce (3,648 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım çayımı çoktan içtim oturuyorum uzak şehiri izliyorum

Hic izlemedim o diziyi ama merak ediyorum 

+1 oy
önce (1,207 puan) tarafından

O kahve biraz az olmuş 

Klasik bir bardak kahve 200 ml

önce (1,207 puan) tarafından

Şaka yaptım canım 

+1 oy
önce (727 puan) tarafından

Bebişimi uyuttum çok oldu. Gönül goncamı halısahaya azad ettim duşa girdim maske yaptım süt ısıtıyorum birazdan maskemi yıkar kahve içip uyurum misafirim vardı yorgunum 😴

Ne hoş bir yazı 🥰

0 oy
önce (21,830 puan) tarafından

Kız maşallah sen anlattın ben yoruldum daa sanki ben çok farklıyım 🤭🤭🤭 bende yeni süpürdüm evi bulaşıkları dizdim çaamaşır katladım dizim vardı unuttum valla izlemeyi çocukları yıkadım yatırdım yeni açıcam tv yi sonra bi kahve yaparım vallahi kollarım bacaklarım ağrıyor anneme gittiim ben dün gidememiştim sürpriz yaptm çiçek aldım çok duygulandı canım kadın 🫠🫠🫠🫠

Bacakları hiç söyleme bazen uyutmuyor beni o derece ağrıyor 

önce (21,830 puan) tarafından

Napsın bacak akşama kadar heryere yetişmeye çalışıyoZ okula eve markete 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 117 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (11,927 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 366 göst.
23 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 463 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,042 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,799 soru

23,834,998 cevap

319,076 kullanıcı

...