0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından

Kizlar az önce de bununla ilgili post açtım ikinci normal doğumdan sonra baya Bi genisledi hem içten hissediyorum bunu hemde diş görüntü eskisi gibi değil eşimle aramda problem olmaya başladı iliskiye girmek dahi istemiyorum uzulucem diye :( oteller çok pahalı Bi kaç yere sordum hep 50.60 70bin civarı devlet bunu yapıyor mu yaptıran varmi acil olarak yaptırmayı düşünüyorum:(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kadın doğum hastanelerinde yapan var büyük ihtimalle şehir hastanesinde de vardır ama ücretli yapıyorlar her türlü özel kadar pahalı olmuyor ama

(293 puan) tarafından

Ben silivrideyim buraya yakın nerede var acaba şehir hastaneleri Bi an önce istiyorum cunki çok problem yaşıyoruz 

-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından

Eşin çocuk isterken bunun olacağını bilmiyormuydu acaba kim evlendikten sonra genç kız gibi oluyor ki 

(293 puan) tarafından

İllaki eski yerini almaz tabiki de ama eşim memnun değil belli ki benimde moralim bozuluyor buyuzden evliligimize yansimasin artık bu konu tek isteğim bu bende üzülüyorum artık yatmak dahi içimden gelmiyor böyle olunca

0 oy
(293 puan) tarafından

???????????????????????

0 oy
(293 puan) tarafından

Kizlar cevap verin ne olur

0 oy
(4,318 puan) tarafından

Eşimin halası yaptırdı onun 4 normal doğumu olduğu için doğal olarak yaptırmak istemesi çok normal bir şey yadırganacak bir şey görmüyorum ben burada. Halası da normal buradaki devlet hastanesinde yaptırdı kadın doğum doktoru yaptı

(4,318 puan) tarafından

Artı ücretsiz yaptırdı

(293 puan) tarafından

Nerede yaptırdı acaba bende istiyorum yaptırmayı çok sıkıntı oluyor cunki 

(4,318 puan) tarafından

Sen hangi şehirde yaşıyorsun

(293 puan) tarafından

Silivri canim

(4,318 puan) tarafından

Eşimin halası Aydın'da yaptı ama orda kadın doğum doktoruna git o devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna yaptırdı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
+3 oy
6 cevap 309 göst.
0 oy
5 cevap 451 göst.

Kategoriler

1,465,500 soru

24,017,490 cevap

328,083 kullanıcı

...