İnşallah en kısa sürede kendinize ait aracınız olur
Bende sürekli dolmuş kullanıyorum genelde büyük oğlum okulda iken bir yerlere gitmeyi tercih ediyorum ama iki oğlumla bir yere gidince Bir sivil bir öğrenci veriyorum asla çocuğu da koltuktan kaldırmıyorum ikisini kucağımda tutmak zulüm oluyor çünkü
Geçenlerde ikisi de hasta olmuştu hastaneye götürdüm iki para verdim işte teyzenin biri binmiş 40 yaş var yani tutmuş oğlumu kolundan çekiyor gel kucağıma otur bende oturayım diyor oğlumu geri çektim koltuğa oturttum çocuk hasta onun parasını da verdim kalkamaz dedim ne olacak diyor dedim tanımadığım kimse çocuğumu kucağına alamaz sonra şoför kadına kızdı bıraksana çocuğu diye (sürekli aynı hat minibüsü kullandığım için çoğu şoför sima olarak tanıyor bazen çocuğa ücret ödemeden bile kaldırma otursun çocuk diyor) kadın nasıl kinlendiyse çocuğuma inerken çantasıyla çocuğun kafasına vurdu peşinden inip dövecektimde oğlum kavga etme korktum dedi diye bıraktım
Velhasıl kelam çocuğuma ben o ücreti ödediysem orada burada gezip ayy ne ayakta duramıyorum diyenlere yer verdirmem
Şunu da söyleyeyim gerçekten yaşlı kişilere kucağımda çocuk olsa bile kalkıp yer veririm o kadar vicdansız değilim☺️
Ayy çok uzun yazdım kusura bakmayın gızzlarr