Selam hanımlar.Şu an hamileliğin 12-13 haftalarındayım yarin İnşaAllah doktora gideceğim ultrason muayenesi olacak.Bu haftalarda cinsiyet belli olur mu?Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum.Kocamın ailesinden ayrı yaşasakta onlara bağlıyız sanki 😐.Haziran 12’de vatana gidiyoruz İnşaAllah,ve o zaman da 16-17 haftalarda olacağım.Karnım buyur mu ?☹️ben onlardan hamileliğimi gizliyorum olur da hamile olduğumu anlar,beni vatana gitmemi engellerler.uçakla gidiyoruz.Ama karnım belli edecek Allahım ne yapsam!Ha şunu da belirteyim kayın peder hazretlerinin emirleri var kız çocuğu doğurmayın.erkek doğurun.düşünüyorum da acaba by kız olursa beni zorlarlarsa aldırmağa eşim de onlar söyleyeni söylese,biterim ben .Ben bu çocuğa alışmışım ondan vaz geçemem.sanki çocuğu kp için doğuruyorum da kız olursa aldırmaya mecbur olayım …çok kötüyüm ☹️
Gözlerim kocaman açıldı şaka mi yaoiyorsun resmen kocanda babasıyla aynı düşüncede kızsa aldır diyecekler eğer öyle derlerse dilerim Rabbimden son nefeslerinde can cekissinker ama veremesinler.
Nasıl bir zihniyet bu ben 2. Kıza hamileyim ve riskli bir gebelik perinatoloji kordosentez önerdi ama işlem esnasında kalbi durabilir bebeğin dedi eşimde bende istemedik ona birşey olmasın diye
Eger kocam da babasının söylediğine boyun eğse,bundan sonra rüyasında çocuk görür benden.12 haftadır ben can çekişiyorum çok zor günler geçiriyorum halsizlik bulantılar duygusallık .onca zilletlerden gelip geç,sonra kız olduğunu öğren kp kv hazretleri istemiyor diye ondan vazgeç çocuğunu öldür kalbi atan çocuğunu 😢😢😢Amaa ben mücadele edeceğim eğer eşim onlardan yana olursa işim biraz zor olur ama Allah inşaAllah hakkın yanında olur 🤲🏻Sağlıkla kucağına alırsınız İnşaAllah
Bu arada doğulular kız istemiyo diyip asagilayop yerden yere vuranlar var bende eşimde doguluyuz Şırnaklıyiz
Bəzən sənin yoldaşinin ailəsinin ettiklərini eşidəndə dəhşətə gəlirəm😠
Necə geridə qalmış ailəsi var. Elə şey olar?
Mən cinsiyyətini 12 həftəsində öyrənmişdim.
Qarnın belli olmaz canim boş paltar geyinərsən.
Görürsen bacı çektiklerimi Allah qorusun bu uşağı men ondan vaz keçe bilmerem,kimse istemir deye men ondan vaz keçe bilmerem.Allah bu yolda mene kömek etsin İnşaAllah
Narahat olma canim 12 həftəni keçən uşagı xəstəxanada almağa icazə yoxdur. Məndə Rasiyada doğum etmişəm. Həkim mənə belə demişdi.
Sən bunu düşünüb stres eləmə özünə. ❤️
İnşaAllah sen deyen olacaq 🤲🏻
Ismarlama mı oluyormuş bu işler
Evet Sanki siparişle çocuk geliyor dünyaya .sürpriz çocuk oldu hem de Ramazan’da hamile kaldım Allah o mübarek ayın hatrına o çocuğu korusun
Ne alaka ya erkek doğurucaksın kafası
Nerenin adetiymiş bu batsın böyle zihniyet
Bir keresinde sordum kız olursa nolacak?bana dedi kapat konuyu kavga mı istiyorsun?ne demek istediğini anlayamadım
inşallah o kayınpederinle aynı fikirde değildir
Nerde yaşıyorsunuz
İnşAllah korktuğum başıma gelmez.o böyle şeyler söylemiyor aldırmak falan.Ama korkarım ana babası doldurur şunu.Rusya’da yaşıyoruz azeriyiz
Rabbim o masum bebeği korusun inşallah canım
Amin İnşaAllah 🤲🏻
Yaşadığın yerde durum nedir bilmiyorum ama türkiyede yasal kürtaj sınırı 10 hafta. Kimse hiçbirşeye zorlanamaz yani.
Türkiye’de değilim malesef
Burdada öyle. 12 haftadan sonra yapılmıyor kürtaj @Asya15 korkma sen
Sana bunu diyen eşi boşayarak hayatında vereceğin en doğru kararı uygulayabilirsin hoş ben böyle bir talebe şuursuz musun bana nasıl konuşuyorsun demeyen adamdan zaten çocuk yapmazdım
Şu an dua ediyorum oğlan olsun.çünki kız olursa başıma geleceklerden korkuyorum ama ben mücadele edeceğim .benim karnımdan kimse onu alıp bir kaç hisselere ayırıp yok edemez.Neyin kafası harbi bu?ben çocuğumu istiyorum siz kim oluyorsunuz onu benden koparıyorsunuz
1,508,001 soru
24,613,656 cevap
364,214 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın